Home Kleur je leven Wat is de psychologische betekenis van de kleur indigo?

Wat is de psychologische betekenis van de kleur indigo?

Door Anne-Lies
indigo

Ik ben indigo en hou me bezig met hoofdzaken en inzichten. Ik heb een ruim denkend vermogen en maak daar dan ook gebruik van. Door me emotioneel op de vlakte te houden lijk ik oppervlakkig. Echter niets is minder waar, en trouwens daar ben ik ook van, van de waarheid. Als ik later groot ben wordt ik vast diplomaat, rechter of wijsgeer. Ik ben een kei in zaken gescheiden houden. En al klinkt je dat wat koel in de oren, velen doen hun voordeel met mij. Ik ben scherpzinnig, eerlijk en to the point.

Kleur van de nacht

Mijn donkere kant is die van de nacht en in de nacht. Ik trek me graag terug om naar de sterren te kijken en te filosoferen. Om helderheid van geest te krijgen in het donker van mijn gedachte. Met die inzichten kom ik verder en breng ik de ander weer op het recht pad. Ik zie helder en hou ook jou graag een spiegel voor. Ik ga nooit over de rooie, heb alles onder controle en van uit mijn bol zie ik de lol niet in. Ik ben INDIGO blog

Serieus en conservatief

Ik vind los leven en loslippig zijn ongepast en ongemakkelijk. Ik ben wellicht wat conservatief en traditioneel. Ook ben ik een koelbloedige, geweldige zakenpartner. Door mijn intellect, mijn discipline, mijn arbeidsethos, mijn analytisch vermogen en mijn discretie laat ik mij niet verleiden tot minderwaardigheid en neem mijn werk zeer serieus. Ik ben Indigo en werp een licht in het donker en op je kwestie. Ik maak de nacht aaibaar opdat jij lekker kunt slapen. En wie ben jij? Welke kleur past jou? En met welke kleur heb je helemaal niets maar zou geweldig zijn daar iets meer van in huis te hebben? Geef jezelf vandaag een mooi cadeau en check in bij kleurrijk leven, aanmelden doe HIER.

Boekentip Inspirerend leven:
De verbazingwekkende invloed van kleur 

Ben jij benieuwd wat voor invloed kleur op je heeft? Dan is De verbazingwekkende invloed van kleuren van Jean-Gabriel Causse misschien wel wat voor jou! We zijn ons er vaak niet van bewust, maar kleuren hebben een effect op hoe we de wereld zien en welke keuzes we maken. Alles wat je te weten komt, zal van pas komen en zomaar een kleur kiezen is vanaf nu verleden tijd.

Bestel jouw exemplaar bij onze betrouwbare webshop Boekenwereld.com

€ 14,99


Lees ook: Wat is jouw lievelingskleur en wat zegt dit over jou? 

Indigo, kleur van inzicht en discipline

Lees hier meer over de psychologische betekenis van de kleur: oranje, paars, magenta, groen, geel, turkoois, roze, blauw, wit, rood.

Deze artikelen vind je vast ook leuk

3 reacties

Milene 30 juli 2016 - 11:27

Vind de psychogische benadering van kleuren interessant van Anne Lies

Reply
Milene 30 juli 2016 - 11:28

Probeer me in te loggen ?

Reply
Anne-Lies 31 juli 2016 - 20:25

Milene, Dankjewel voor je compliment.

Met Lie(f)s

Reply

Laat een bericht achter