Astrologie

Weekhoroscoop 23 tot 30 december 2023: volle maan in Kreeft

Door Irma van der Wijk
Weekhoroscoop 23 tot 30 december 2023: volle maan in Kreeft

Op 27 december staat de volle maan in Kreeft. Tijdens deze volle maan worden zowel je negatieve als positieve gedachten versterkt door de volle maan-energie. Je kunt de behoefte voelen om te creëren, op te ruimen of dingen te doen die je telkens uitstelde. Je hebt een diepe behoefte aan expansie, studie en reizen en je ziet veel mogelijkheden in de toekomst. Astroloog Irma van der Wijk vertelt in deze weekhoroscoop meer over de energie van deze volle maan in Kreeft.

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke Jaarhoroscoop voor 2023-2024? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: Irma van der Wijk

Je vindt nog veel meer vlogs over astrologie en spiritualiteit op haar YouTube kanaal.

De maan als jouw spirituele gids

De maan als jouw spirituele gids

  • Wil je leren hoe je kunt werken met de unieke energieën van de maan?
  • Leer alles over de invloed van de maan op jouw horoscoop én hoe je de toekomst kunt voorspellen met behulp van de maan.
  • Krijg inzicht en wijsheid van maanexpert Yasmin Boland in 41 video’s.
Bekijk deze cursus

Lees verder:

Deel dit artikel online
Irma van der Wijk
Irma van der Wijk

Astroloog en Lifecoach Irma van der Wijk werkt al ruim 35 jaar als Astroloog (Geboorte- en Jaarhoroscoop en Kinderhoroscoop), Gezinscoach (Gordon methode, respectvol communiceren met je kind), Management trainer en Loopbaanbegeleider. Met een horoscoop zet ik mensen in hun kracht. Laten zien wie je wilt zijn, los van blokkades, belemmeringen en overtuigingen. Vol in je kracht staan en van daaruit je leven leven. Ik adviseer altijd een astrologische reading waarin we zowel jouw geboortehoroscoop als je persoonlijke jaarhoroscoop/solaar bespreken. Jouw persoonlijke Jaarhoroscoop begint vanaf jouw verjaardag. Voor mij is Astrologie iedere keer weer een prachtige manier om inzichten te krijgen in mijn overwegingen en keuzes die ik wil maken en die ons bewust maken dat we in onze persoonlijke kracht moeten geloven en dat we dan die dingen kunnen doen die bij ons passen en dat we de flow van ons leven leren kennen. We gaan samen dieper in op jouw vragen en welke besluiten je kunt nemen. Met een astrologische reading krijg je zeker mooie inzichten.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Inspirerend leven agenda 2024
€ 12,50

Inspirerend leven agenda 2024

Laat jouw plannen en intenties je gids zijn in onrustige tijden en vind rust te midden van de chaos.

€ 12,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?