Home Over Inspirerend Leven

Over Inspirerend Leven

Wat leuk dat je ons hebt gevonden! Ga lekker zitten en schuif gezellig bij ons aan  

Ook jij zult het herkennen:  het leven kan soms best ingewikkeld en overweldigend zijn… Je hebt te maken met verwachtingen, keuzes, accepteren, loslaten, emoties en gedachten, angsten, grenzen en zo kan ik nog wel even doorgaan. De lat ligt voor velen van ons erg hoog en het is moeilijk om te voldoen aan alles wat er van je wordt verwacht. En vooral om aan je eigen verwachtingen te voldoen… Want je wilt de perfecte ouder zijn, de beste werknemer, de leukste en meest aantrekkelijke partner en oh ja, dan wil je natuurlijk ook nog goed voor jezelf zorgen.  Als je het zo op een rijtje zet, is het best veel, toch?

Het belangrijkste is, dat jij een leven leidt waar je energie van krijgt, dankbaar voor bent en waar je geluk uit kunt halen.

Daarvoor is Inspirerend Leven…

Inspirerend Leven is een online inspiratieplatform voor iedereen die behoefte heeft aan bewustwording, kracht en verbinding. Dagelijks bereiken wij tienduizenden mensen met onze artikelen. Je kunt hier informatie vinden, je laten inspireren, je eigen hersenspinsels delen en in contact komen met gelijkgestemden. Haal eruit wat jij op dit moment nodig hebt. Het is onze missie om je een open en warme omgeving te bieden, zonder vooroordelen, waar ieders mening gerespecteerd wordt. Voed jezelf met inspiratie en kennis op het gebied van zingeving, spiritualiteit, gezondheid, filosofie en duurzaamheid. Op Inspirerend Leven staan verschillende thema’s op het gebied van bewust leven centraal. Door je bewust te worden van wie je bent, wat je voelt, wat je wilt en hoe je leeft kun je met volle aandacht leven in het moment en daar optimaal van genieten. Geen perfectionisme en geen hoge latten. Sta stil en luister naar jezelf. Reflecteren, lezen, schrijven en erover praten zijn manieren om jezelf onder de loep te nemen en zo steeds bewuster te leven. Durf te leven met lef en moed en ga de uitdagingen aan. Vallen en opstaan horen erbij. Geef jezelf de kans om te groeien, kies je eigen levenspad en geniet van het leven samen met  je naasten. Samen kunnen we de wereld een beetje beter en mooier maken!

Race niet door het leven, maar groei door het leven.

Hart & Ziel van Inspirerend Leven

Maak kennis met onze bestseller auteurs, coaches, trainers, experts, huismoeders en -vaders, hulpverleners, specialisten en recensenten. Zij zijn het hart en de ziel van Inspirerend Leven en geven jou graag tools, tips en adviezen over hoe je kunt omgaan met de verschillende thema’s en onderwerpen in je leven. Deze geweldige, inspirerende mensen schrijven uit eigen ervaring en kunnen je daarom ook inspireren.

Inspirerend Leven Magazine

Op Inspirerend Leven vind je meer dan 5.000 gratis artikelen met inspiratie, tips, oefeningen, recepten, informatie, wijsheden en levenslessen van onze schrijvers.

De online boekenwinkel van Inspirerend Leven: Boekenwereld.com

We houden van boeken, we schrijven boeken en we ademen boeken.  Zo gek zijn wij hier op boeken. Waarom? Omdat boeken je leven verrijken, inzichten geven, je inspireren, handvaten en tools geven, heerlijk zijn om vast te houden en zelfs om aan te ruiken. Voor de verkoop van onze boeken werken wij samen met Boekenwereld.com. Boekenwereld.com werkt net als iedere andere online boekwinkel. Alleen bestel je hier rechtstreeks bij de uitgeverij.  Het uitleveren gebeurt door het Centraal Boekhuis in samenwerking met PostNL. Je hebt snel en gemakkelijk je boeken in huis.

Maak vandaag nog een account aan en bestel voortaan je boeken rechtstreeks bij www.Boekenwereld.com.

  • Een extra prettig en veilig idee: Boekenwereld is Thuiswinkelwaarborg gecertificeerd!
  • Gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf € 19,95

Heb je een vraag over Boekenwereld of een bestelling? Neem dan contact met hen op via de contactpagina van Boekenwereld.

Blijf op de hoogte en schrijf je nu in voor de nieuwsbrief! 

Ontvang elke zondag een inspiratiemail met de nieuwste artikelen, persoonlijke verhalen van auteurs en bloggers, handige en praktische tips, meditaties en oefeningen en de beste boekentips. Ruim 30.000 mensen gingen je voor! Schrijf je nu in.