Home Over Inspirerend Leven

Over Inspirerend Leven

Door Redactie

Wat leuk dat je ons hebt gevonden! Ga lekker zitten en schuif gezellig bij ons aan  

We zien een groeiende behoefte aan aandachtig leven, spiritualiteit, bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en self-care, en vooral behoefte aan kracht en verlichting. De maatschappij verandert iedere seconde en het is lastig om je staande te houden in een cultuur met hoge verwachtingen en weinig tijd. Het is onze droom om ervoor te zorgen dat iedereen vanuit zijn kracht kan leven en dat we vanuit daar liefdevol met elkaar kunnen omgaan. Zo kunnen we zorgen voor ons eigen geluk, maar ook voor het geluk van een ander.

Inspirerend leven is ondertussen uitgegroeid tot een online inspiratieplatform dat per maand rond de 700.000 lezers ontvangt. De missie van inspirerendleven.nl is om wie zoekende is op het gebied van spiritualiteit, gezondheid en bewustwording te inspireren.

Schaduwkanten

Wij duiken dieper in onderwerpen waar anderen het liever niet over hebben. We durven naar het leven te kijken in al haar facetten en belichten ook de schaduwkanten. Lichamelijke (onbegrepen) klachten of problemen kunnen een onderliggende oorzaak hebben en wij willen je laten zien hoe je hiermee om kunt gaan en hoe je je oude pijn kunt transformeren naar kracht. Onze artikelen gaan over je grenzen bewaken, oude pijn helen, goed voor jezelf te zorgen (zodat je daarna sterk genoeg bent om andere mensen in je omgeving te kunnen helpen), maar ook hoe je ervoor kunt zorgen om dicht bij je ware zelf te blijven.

Zwaarte loslaten

Het leven is niet alleen maar rozengeur en maneschijn (hoewel wij echte ‘moonlovers’ zijn). Daarom laten we zien hoe fijn het kan zijn om steun te krijgen en herkenning te vinden in de woorden van onze coaches en auteurs. Zij hebben in jouw schoenen gestaan en willen je hierbij helpen door je een warme hand te bieden, een knuffel te geven of door er gewoon alleen maar voor jou te zijn met de wijsheden die ze met je willen delen. Het leven kan je licht schenken, maar soms kun je vast komen te zitten in zwaarte. Het is tijd om deze zwaarte los te laten en te ontwaken. Het is tijd om te stralen en lichter te leven.

Samen kunnen we de wereld een beetje beter en mooier maken!

Het is onze missie om je een open en warme omgeving te bieden, zonder vooroordelen, waar ieders mening gerespecteerd wordt. Voed jezelf met inspiratie en kennis over hooggevoeligheid, burn-out, astrologie, liefde en relaties, narcisme, gezondheid, spiritualiteit en bewustwording. Door je bewust te worden van wie je bent, wat je voelt, wat je wilt en hoe je leeft kun je met volle aandacht leven in het moment en daar optimaal van genieten. Geen perfectionisme en geen hoge latten. Sta stil en luister naar jezelf. Reflecteren, lezen, schrijven en erover praten zijn manieren om jezelf onder de loep te nemen en zo steeds bewuster te leven. Durf te leven met lef en moed en ga uitdagingen aan. Vallen en opstaan horen erbij. Geef jezelf de kans om te groeien, kies je eigen levenspad en geniet van het leven samen met  je naasten. Samen kunnen we de wereld een beetje beter en mooier maken!

Wie ‘is’ Inspirerend leven?

Inspirerend leven bestaat uit een geweldige redactie: Anouschka van Wettum, Lisa Ensing, Maria Rutgers, Melissa Blad, Melissa Oltmans, Roos Tesselaar en heel veel schrijvers die samenwerken om iedere dag weer nieuwe en inspirerende artikelen te verzorgen. Als zustersite van ankh-hermes.nl werkt Inspirerend leven veel samen met Uitgeverij AnkhHermes. Denk hierbij aan het uitgeven van producten zoals de jaarlijkse agenda en de bijdragen van AnkhHermes-auteurs die schrijven voor Inspirerend leven.

Team Inspirerend leven

 

 

 

 

Melissa Oltmans (Hoofdredacteur): Al tien jaar werk ik bij Inspirerend leven. Van wekelijkse mailingen tot het werken aan een nieuwe website, van de Inspirerend leven agenda tot de online seizoensactieweken; en ik doe het allemaal met veel plezier. Samen met dit geweldige team werk ik aan de mooiste projecten en campagnes.

 

 

 

 

Anouschka van Wettum (Webdesigner & Brandmanager AnkhHermes): Als brandmanager ben ik vooral achter de schermen betrokken bij Inspirerend leven. Samen met de hoofdredacteur (Melissa Oltmans) let ik op de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit van de site. Wij zetten campagnes en actieweken op, lanceren de online cursussen en zorgen voor inspirerende boekentips in de weekmailing.

 

 

 

 

Melissa Blad (Social media expert & online redacteur): Ik ben Melissa en inmiddels werk ik bijna een jaar voor Inspirerend leven. Mijn taken bestaan uit het beheren van de social media kanalen, zo zijn we te vinden op Instagram, Facebook & Pinterest als je het leuk vindt om ons te volgen, het redigeren van artikelen en het bijhouden van de mailboxen.

 

 

 

 

Lisa Ensing (Content specialist & online redacteur): Met ontzettend veel plezier en helemaal in de flow werk ik als freelancer voor Inspirerend leven. Ik beheer de contentplanning, redigeer artikelen, maak artikelen en bedenk creatieve ideeën en oplossingen. Ik vind het echt fantastisch om voor Inspirerend leven te werken!

 

 

 

 

Maria Rutgers (Acquirerend redacteur & online cursussen): Maria is als redacteur altijd op zoek naar boeiende onderwerpen voor boeken en artikelen waarmee we onze lezers nieuwe en helpende inzichten aan kunnen reiken. Ze vindt het een uitdaging om tekst en techniek te combineren en ontwikkelt de online cursussen voor Inspirerend leven.

 

 

 

 

Roos Tesselaar (Online eindredacteur): Als freelance eindredacteur doe ik mijn best om verhalen nog mooier en stralender te maken. Verder schrijf ik elke week met veel liefde de nieuwsbrief van Inspirerend Leven.

Contributors

Maak kennis met onze bestseller auteurs, coaches, trainers, experts, huismoeders en -vaders, hulpverleners, specialisten en recensenten. Zij zijn het hart en de ziel van Inspirerend leven en geven jou graag tools, tips en adviezen over hoe je kunt omgaan met verschillende thema’s en onderwerpen in je leven. Deze geweldige mensen schrijven uit eigen ervaring en kunnen je daarom ook inspireren om stappen te zetten in je persoonlijke groei.

De online boekenwinkel van Inspirerend leven: Boekenwereld.com

We houden van boeken, we schrijven boeken en we ademen boeken.  Zo gek zijn wij hier op boeken. Waarom? Omdat boeken je leven verrijken, inzichten geven, je inspireren, handvaten en tools geven, heerlijk zijn om vast te houden en zelfs om aan te ruiken. Voor de verkoop van onze boeken werken wij samen met Boekenwereld.com. Boekenwereld.com werkt net als iedere andere online boekwinkel. Alleen bestel je hier rechtstreeks bij de uitgeverij.  Het verzenden wordt door het Centraal Boekhuis in samenwerking met PostNL geregeld. Je hebt snel en gemakkelijk je boeken in huis.

Maak vandaag nog een account aan en bestel voortaan je boeken rechtstreeks bij www.Boekenwereld.com.

  • Een extra prettig en veilig idee: Boekenwereld is Thuiswinkelwaarborg gecertificeerd!
  • Gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf € 19,95

Heb je een vraag over Boekenwereld of een bestelling? Neem dan contact met hen op via de contactpagina van Boekenwereld.

Blijf op de hoogte en schrijf je nu in voor de nieuwsbrief! 

Ontvang elke zondag een inspiratiemail met de nieuwste artikelen, persoonlijke verhalen van auteurs en bloggers, handige en praktische tips, meditaties en oefeningen en de beste boekentips. Ruim 55.000 mensen gingen je voor. Schrijf je nu in en ontvang de gratis auragids ‘Bescherm je energie’!