Home Kleur je leven Wat is de psychologische betekenis van de kleur magenta?

Wat is de psychologische betekenis van de kleur magenta?

Door Anne-Lies

Wat is de psychologische betekenis van de kleur magenta? Ik ben magenta en voor mij gaan alle deuren open. Met mijn warmte, charme en allure krijg ik alle heerlijke aandacht die ik wil. Je kunt niet om mijn spontane, attente verschijning heen en dat wil je ook niet! Ik regel namelijk vol liefde en met verve en enthousiasme het hele leven voor je, zonder enige moeite.

Magenta kleur van organisatorische, ondersteunende, hartverwarmende en zelfs Koninklijke kwaliteiten

Ook verandermanagement staat op mijn cv en kun je rustig aan mij overlaten. Door mijn organisatorische, ondersteunende, hartverwarmende, zelfs Koninklijke kwaliteiten breng ik jou, of je bedrijf naar een volgende fase. Zelfs bij de lijfelijke overgang van de ene naar de andere levensfase ben ik fijn. Ik sta naast je om  je koelte toe te wuiven. Wuiven is echt mijn ding, mijn toverwoord want niet alleen vanwege mijn Koninklijke capaciteiten, praktische hulp bij lichamelijke ongemakken, scepter zwaaiend, wuif ik ook heel graag gedoe weg. Zie nu eenmaal liever mogelijkheden en gekkigheid dan getut. En wat al die deuren betreft die voor mij opengaan, ik doe daar graag aan mee zodat die van mij ook altijd voor jou open staat. Om te luisteren en je bij te staan met raad en daad want ik ben een begripvolle en slimme tante. Ik ben MAGENTA blog

Magenta kleur van out of the box, charme en van Bubbels

Ik leef het leven intens, out of the box en altijd met oog voor en in verbinding. Ik ga voor  jou en waar ik van hou door het volle vuur. Mijn intuïtie, liefde voor mensen en kracht maakt me een verantwoordelijk leider vol passie en van bijzonder formaat. Beantwoord je mijn liefde niet of waardeer je mijn zorg niet dan kan ik die eerder genoemde deur ook heel goed dichtslaan en dichthouden. Dan hoeft het van mij gewoon niet meer. En wat ook minder mooi is dat ik met al dat geven soms vergeet om te ontvangen, een beetje dom. Ik ben magenta, ik heb vrouwelijke charme uitgevonden en geniet ervan. Bubbels! Geef jezelf vandaag een mooi cadeau en check in bij kleurrijk leven, aanmelden doe HIER.

Wil je meer informatie kijk dan eens in het onlangs verschenen boek ‘De verbazingwekkende invloed van kleuren‘ van Jean-Gabriel Cause.

Boekentip Inspirerend leven: De verbazingwekkende invloed van kleur

Wil je meer leren en lezen over kleuren en welke invloed ze op je hebben? Dan is De verbazingwekkende invloed van kleuren van Jean-Gabriel Causse misschien wel wat voor jou! Bestel jouw exemplaar  voor € 15,50 bij onze betrouwbare webshop Boekenwereld.com


Lees ook: Wat is jouw lievelingskleur en wat zegt dit over jou? 

Magenta, koninklijke kleur van luxe

Lees hier meer over de psychologische betekenis van de kleur: oranje, paars, rood, groen, geel, turkoois, roze, blauw, wit, indigo.

  • Blijf op de hoogte en schrijf je voor de nieuwsbrief van Inspirerend Leven 
    Ontvang elke zondag gratis de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop en nog veel meer. Ruim 50.000+ lezers gingen je voor.
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

3 reacties

Avatar
Wilma 13 augustus 2016 - 11:12

Leuk

Reply
Avatar
Vivianne 6 februari 2017 - 04:52

Ja dat ben ik, Jullie gaan nog van mij horen.

Reply
Anne-Lies
Anne-Lies 6 februari 2017 - 09:27

Wat leuk, Vivianne. Vertel eens iets meer.

Reply

Laat een bericht achter