Kleur je leven

Wat is de psychologische betekenis van de kleur magenta?

Door Anne-Lies
Wat is de psychologische betekenis van de kleur magenta?

Wat is de psychologische betekenis van de kleur magenta? Ik ben magenta en voor mij gaan alle deuren open. Met mijn warmte, charme en allure krijg ik alle heerlijke aandacht die ik wil. Je kunt niet om mijn spontane, attente verschijning heen en dat wil je ook niet! Ik regel namelijk vol liefde en met verve en enthousiasme het hele leven voor je, zonder enige moeite.

Magenta kleur van organisatorische, ondersteunende, hartverwarmende en zelfs Koninklijke kwaliteiten

Ook verandermanagement staat op mijn cv en kun je rustig aan mij overlaten. Door mijn organisatorische, ondersteunende, hartverwarmende, zelfs Koninklijke kwaliteiten breng ik jou, of je bedrijf naar een volgende fase. Zelfs bij de lijfelijke overgang van de ene naar de andere levensfase ben ik fijn. Ik sta naast je om je koelte toe te wuiven. Wuiven is echt mijn ding, mijn toverwoord want niet alleen vanwege mijn Koninklijke capaciteiten, praktische hulp bij lichamelijke ongemakken, scepter zwaaiend, wuif ik ook heel graag gedoe weg. Zie nu eenmaal liever mogelijkheden en gekkigheid dan getut. En wat al die deuren betreft die voor mij opengaan, ik doe daar graag aan mee zodat die van mij ook altijd voor jou open staat. Om te luisteren en je bij te staan met raad en daad want ik ben een begripvolle en slimme tante. Ik ben MAGENTA.

Magenta kleur van out of the box, charme en van Bubbels

Ik leef het leven intens, out of the box en altijd met oog voor en in verbinding. Ik ga voor jou en waar ik van hou door het volle vuur. Mijn intuïtie, liefde voor mensen en kracht maakt me een verantwoordelijk leider vol passie en van bijzonder formaat. Beantwoord je mijn liefde niet of waardeer je mijn zorg niet dan kan ik die eerder genoemde deur ook heel goed dichtslaan en dichthouden. Dan hoeft het van mij gewoon niet meer. En wat ook minder mooi is dat ik met al dat geven soms vergeet om te ontvangen, een beetje dom. Ik ben magenta, ik heb vrouwelijke charme uitgevonden en geniet ervan. Bubbels! Geef jezelf vandaag een mooi cadeau en check in bij kleurrijk leven, aanmelden doe HIER.

Het geheime leven van kleuren

Het geheime leven van kleuren

Het geheime leven van kleuren is een levendige geschiedenis van kleuren en de onvergetelijke verhalen die erachter schuilgaan. Het geeft een geheel nieuwe blik op onze geschiedenis en cultuur; na het lezen van dit boek zal kijken naar kleur nooit meer hetzelfde zijn.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

 

 

Lees ook: Wat is jouw lievelingskleur en wat zegt dit over jou?

Magenta, koninklijke kleur van luxe

Lees hier meer over de psychologische betekenis van de kleur: oranje, paars, rood, groen, geel, turkoois, roze, blauw, wit, indigo.

Boekentip van de redactie
Aura-energie
€ 20,00

Aura-energie

Alla Svirinskaya

Als je je vaak vermoeid voelt en klachten hebt, is de kans groot dat je aura is vervuild. Tijd om de balans te herstellen! In 'Aura-energie' laat Alla Svirinskaya je zien hoe.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Deel dit artikel online
Anne-Lies
Anne-Lies

Op een dag is het risico om opgesloten te blijven zitten in de knop pijnlijker dan tot volle Bloei te komen. - Anais Nin Wat een quote, vind je niet? En daar heb ik als oprichter van de leukste kleurpsychologie opleiding van Nederland en auteur van het Kleuren van Geluk mijn werk en missie van gemaakt. k ben coach in Nederland en op Bali voor een kleurrijk leven. Ik doe niets liever dan jou helpen in volle bloei te staan. Heerlijk het middelpunt van je eigen leven. Niet perfect, wel superleuk! Op naar de fijnste versie van jezelf.

Reacties
 1. Wilma 13 augustus 2016 - 11:12
  Reply

  Leuk

 2. Vivianne 6 februari 2017 - 04:52
  Reply

  Ja dat ben ik, Jullie gaan nog van mij horen.

  1. Anne-Lies 6 februari 2017 - 09:27
   Reply

   Wat leuk, Vivianne. Vertel eens iets meer.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Aura-energie
€ 20,00

Aura-energie

Alla Svirinskaya

Als je je vaak vermoeid voelt en klachten hebt, is de kans groot dat je aura is vervuild. Tijd om de balans te herstellen! In 'Aura-energie' laat Alla Svirinskaya je zien hoe.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?