Persoonlijke verhalen

Loslaten en leren vertrouwen

Door Diana Douma
Loslaten en leren vertrouwen

Soms zitten we zo vastgeroest in oude gewoontes en patronen. De rol die je voor jezelf aanneemt wordt overtuigender en je overziet niet meer wat er nog toe doet.

Waarom blijven we vastzitten in die oude rollen en waarom is het zo moeilijk om over te geven aan wat is? Waarom is het zo moeilijk het vertrouwen hebben dat alles goed komt? En dat je niks in het leven hoeft te forceren? We zijn vaak geneigd om te forceren, om de controle over bepaalde situaties te krijgen of vasthouden. Maar in wezen verwijdert dit ons allemaal meer van onszelf, en dus de bron. Dit verwijdert ons van het vertrouwen dat je de mogelijkheid hebt om alles te creëren. Het geeft veel meer rust om in vertrouwen los te laten om zo ruimte te maken voor wat er op je pad gaat komen. Als je dingen wil forceren, is dat het ego dat de controle wil bewaren. Het vastklampen van het ego zorgt ervoor dat je geen vertrouwen hebt.

Vertrouw erop dat het universum je geeft wat je nodig hebt, want het zal komen. Heb vertrouwen op het proces en de stappen die genomen gaan worden. Durf te vertrouwen dat alles goed komt, want dan alleen in die rust kun je loslaten. Alleen dan geef je alles de kans om op je pad te komen en zich te manifesteren. Go with the flow and let life unfold in front of you!

Love D

De wijsheid van het niet weten

De wijsheid van het niet weten

Soms is het niet-weten (het onbekende) een bron van angst en onzekerheid. Maar het kan ook het startpunt zijn van spirituele groei, avontuur en transformatie.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Lees ook deze artikelen van Diana Douma:

Deel dit artikel online
Diana Douma
Diana Douma

Diana heeft haar eigen holistische praktijk 'Amisha Glow' gevestigd in Heemskerk. Waar ze gespecialiseerd is in traumaverwerking en oplossen van blokkades, en gebruikt hierbij verschillende methodes zoals trauma release sessies, lichaamswerk en drukpunten-massage en coaching. www.amishaglow.com

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Tarot voor jezelf
€ 23,50

Tarot voor jezelf

Annick Damme

Tarot helpt je je leven te duiden: geef vorm aan je eigen toekomst met 'Tarot voor jezelf' van Annick Van Damme

€ 23,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?