Persoonlijke verhalen

Drie krachtige manifestatietools uit Hawaï

Door Lide
Drie krachtige manifestatietools uit Hawaï

Tijdens mijn vele reizen naar Hawaï leerde ik van een oude Hawaïaanse dame (kumu) een enorm krachtige manifestatietool. Ze vertelde me dat ik best een beetje magie mocht gebruiken bij het manifesteren van mijn verlangens. En zo leerde ze mij de Kanawai Mahalo-methode.

Om je doel extra kracht bij te zetten, kun je volgens de Hawaïaanse leer manifestaties toepassen. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Door het op te schrijven, een moodboard te maken of het te visualiseren. Dat laatste is de krachtigste vorm om iets te manifesteren omdat onze fysieke ziel, de unihipili, geen realiteit of illusie kent. Alles wat je bedenkt wordt dus voor waar aangenomen en bewust of onbewust gecreëerd. Je kunt het vergelijken met het kijken naar een film. Je voelt mee met de hoofdpersoon, of schrikt als er een geest verschijnt.

Zet je doel extra kracht bij met behulp van 3 krachtige manifestaties, succes gegarandeerd!

Drie krachtige manifestatietools

1. Manifestatieritueel: Kanawai mahalo

Mijn kumu Aunty Mahealani leerde mij een vorm van manifestatie, die ik nog regelmatig toepas. Schrijf voordat je gaat slapen op een wit vel met een rode pen de woorden kanawai (leren vanuit ervaring) mahalo (dankbaarheid), met daaronder jouw manifestatie. Bijvoorbeeld het volgen van een cursus of het uitgeven van een boek, zoals in mijn geval. Met deze woorden spreek je dankbaarheid uit over je manifestatie. Je doet alsof het er al is. Dan zet je een glas water op de woorden en gaat slapen. De volgende ochtend spreek je ze uit voordat je het water opdrinkt en daarmee elke vezel in je lichaam met de intentie vult.

2. Visualisatie

Dit is de beste methode om iets te manifesteren. Stel je tot in detail voor wat je wenst. Schakel al je zintuigen in. Ruik het, proef het, voel, hoor en zie het. Moet je een lezing houden? Focus je dan op het moment dat je klaar bent. Je staat op het podium en ontvangt een groot applaus. Voel hoe opgelucht en blij je bent dat alles goed is gegaan. Zelfs nog beter dan je verwachtte.

3. Doe alsof het er is

Een mooi presentje dat je jezelf kunt geven, is een zelfgeschreven brief. Een motiverende tekst waarin je terugblikt op je eigen (succesvolle) ontwikkeling.Vertel waar je jezelf over een jaar ziet staan. Welke verlangens zijn uitgekomen? Hoe heb je het aangepakt? Hoe is het je gelukt om dichter bij jezelf te komen en te doen wat je het liefste doet?
Waar woon je, wat doe je? Beeld het huis, de reis, de liefde uit op papier. Prijs jezelf. Wees trots. Voel en ervaar het.De laatste stap: laat iemand het over een jaar naar je toesturen. Gewoon via de post.

Lideweij Bosman is schrijver en gids bij de Holy Road Trip, een reis waarin je leert om je hogere zelf te volgen en jouw unieke talenten echt neer te zetten.

Ho’oponopono

Ho’oponopono

Ulrich E. Duprée legt op een eenvoudige manier uit hoe dit sjamanistische ritueel werkt. De basis: iedereen is met elkaar verbonden, ondanks gevoelens van onthechting of eenzaamheid. En er zijn maar vier zinnen nodig om tot jezelf en tot elkaar te komen: het spijt me, vergeef me, ik hou van je, dank je. Met behulp van Ho'oponopono leer je moeilijke relaties en gebeurtenissen uit het verleden, maar óók onvoorwaardelijke liefde te accepteren. Zo kun je nare situaties ombuigen in leerzame ervaringen.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij
Deel dit artikel online
Lide
Lide

Na mijn vele reizen naar Hawaï ontwikkelde ik een methode waarbij ik leerde hoe ik mijn eigen stroom kon volgen. Om te volgen wat ik van binnen voel. En dat te leven. Vol vertrouwen. En dat lukt! Ik blog erover hier op Inspirerend Leven én mijn website lideweijbosman.nl. Ik deel mijn kennis ook in de vorm van de Holy Road Trip. HOLY omdat het een innerlijke reis is waarbij je je hogere zelf vindt én volgt. Road Trip omdat het mega avontuurlijk is. Ik organiseer de reis op Hawaï maar ook dichter bij huis: in de bossen van de Veluwe, bij een magische beek én de waterbron.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Tantra, een allesomvattende oer-energie
€ 17,50

Tantra, een allesomvattende oer-energie

Daniel Odier

Verbind je met je oer-energie: de filosofie van tantra door Daniel Odier

€ 17,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?