Spiritualiteit

Het universum ondersteunt ons allen

Door Diana Douma
Het universum ondersteunt ons allen

Vaak verliezen we nog weleens uit het oog dat het universum ons in alles ondersteunt. Vaak zoeken we antwoorden, maar willen we niet luisteren. Of het is dat we de antwoorden niet horen, omdat we er niet in geloven. Maar het universum helpt jou altijd. Het is er altijd, want jij bent het universum. Jij staat altijd in contact, en jij bent jouw hogere zelf. Alleen zijn we vaak nog zo in ons hoofd bezig, dat we niet inzien dat de connectie er al die tijd al is.

Het gaat om overgave en kijken wat zich op elk moment aandient. We lopen al synchroon met het universum en dus onszelf. Alleen mogen we dat zelf gaan voelen. Niet meer forceren, maar flowen op de energie die er op dat moment is. Laat het allemaal maar toe en ga uit je hoofd, want je hoofd is er alleen maar om dingen te begrijpen. Volg je gevoel, volg je hart en doe wat je hart jou ingeeft. Het is tijd om nu jouw hart te volgen en niet meer rekening te houden met de wereld om jou heen. Nu is de tijd aangebroken om keuzes te maken die jou gelukkig maken.

Laat die oude overtuigingen los en begin nu aan je leven met nieuwe keuzes.

Het is allemaal aan jou! Waarom zou jij je nog laten beïnvloeden door keuzes uit je hoofd, door je omgeving of oude patronen? Waarom zou je geen andere keuzes kunnen maken? Of waarom zou je niet op keuzes terug kunnen komen? Jij…alleen jij kan jezelf gelukkig maken en alleen jij kan jouw realiteit creëren. Stop met pleasen en verwachtingen! Nu is de tijd aangebroken om uit je hoofd te komen en gewoon je gevoel te volgen.

Jouw stappen worden ondersteund

Als jij het pad volgt dat jouw hart begeert, zal je merken dat alles nog meer in de flow raakt. Niks gaat meer moeilijk in je leven, want jij wordt ondersteund door het universum. Het universum beloont die mensen die hun hartsverlangen achterna gaan. Doe gewoon wat jij wilt en wanneer jij het wilt en laat de buitenwereld voor wat het is. Iedereen heeft wel een mening over de keuzes die je maakt. En je zal zelf ongetwijfeld ook wel een mening hebben. Maar wat is nou een mening? Een mening kan veranderen en niets is zo veranderlijk als een mens. En als jij een bepaalde keuze hebt gemaakt of als jij verandert dan zul jij zelf en de buitenwereld zich daar vanzelf weer op aanpassen.

Alles went en alles wordt op den duur normaal. Het is vaak alleen je eigen overtuiging die in de weg zit en die je weg houdt van het leven dat je werkelijk wilt leiden. Ga het avontuur aan met het leven, want het heeft zoveel meer te bieden. Het universum ondersteunt jou in de weg die jouw hart wilt volgen, omdat jij het universum bent en jij op dat moment in overeenstemming bent met jouw zielspad. Maak het jezelf toch niet zo moeilijk en ga voor de dingen die je wilt doen in het leven. Gooi alle meningen overboord en trek je niks aan van de buitenwereld. Blijf eerlijk tegenover jezelf, want dan pas kan je eerlijk zijn tegenover de buitenwereld.

Eerlijkheid is de sleutel tot succes

Je eerlijkheid zal nu je sleutel tot je succes zijn, want de energie van deze nieuwe aarde werkt alleen maar in je voordeel als je altijd eerlijk bent naar jezelf en de buitenwereld. Spreek je waarheid en leef volgens je eigen waarheid, want nu is het moment om het waar te maken. Alles wat niet meer in overeenstemming is met jouw zielsverlangen zal zich op den duur alleen maar tegenwerken. Probeer in die flow te blijven en jouw hart en zielsverlangen te volgen. De meeste zijn vergeten om naar hun intuïtie te luisteren en over-analyseren hun leven, maar vergeten dat je daar niet gelukkig van wordt.

Ga weer luisteren naar je gevoel en volg je gevoel … ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Dit is waarvoor we hier zijn! Dit is onze missie op aarde, om ons gevoel te volgen en gelukkig te zijn. Dit is onze geboorterecht! Stap uit de verwachting van de maatschappij dat dingen volgens een bepaald plaatje moeten. Wie zegt dat je een bepaalde baan moet aanhouden? Wie zegt dat je per se een relatie moet? Wie zegt dat je per se kinderen moet? Wie zegt dat je een bepaalde positie moet bekleden? Wie zegt dat zoveel meer geld jou gelukkig maakt? Wie zegt dat een dier jou gelukkig moet maken? Probeer eerst eens dat geluk in jezelf te vinden en beslis dan vanuit jouw hart wat jou gelukkig maakt.

Laat al die verwachtingen gewoon los en leef met de dag en elk moment. Stap uit die oude patronen, en ga het avontuur van verandering aan. Probeer gewoon niet zo serieus te zijn en gewoon te genieten, je hebt daar niet veel voor nodig. Alleen jezelf! Jij bent de sleutel tot geluk, want jij bent het universum en jij creëert jouw eigen wereld! Ware verandering komt van binnenuit, dus kies voor jezelf… dan zal de rest vanzelf gaan.

Love D

Wil je de tekens van je ziel leren lezen en ontvangen? Start dan vandaag nog met de online cursus Zelfinzicht in je ziel van Rebecca Campbell. Ga met het interactieve werkboek aan de slag om steeds meer tijd met jouw ziel door te brengen en zo jouw hoogste potentie te behalen.

Ontdek je innerlijke wijsheid en visualiseer jouw toekomst samen met je ziel

Welk pad ga je bewandelen nu je jouw hart en ziel wilt gaan volgen? Met dit online werkboek ga je terugkijken op het afgelopen jaar en door te luisteren naar de stem van je ziel kun je een heldere visie creëren voor het nieuwe jaar – of het nu de jaarwisseling is, of een omkeerpunt in jouw leven.

Neem de tijd om het oude jaar af te sluiten in dankbaarheid, en ontdek je de zaadjes die in je ziel zijn geplant voor het nieuwe jaar. Bestel de cursus en ga gelijk aan de slag!

bestel nu

Lees ook deze artikelen:

Deel dit artikel online
Diana Douma
Diana Douma

Diana heeft haar eigen holistische praktijk 'Amisha Glow' gevestigd in Heemskerk. Waar ze gespecialiseerd is in traumaverwerking en oplossen van blokkades, en gebruikt hierbij verschillende methodes zoals trauma release sessies, lichaamswerk en drukpunten-massage en coaching. www.amishaglow.com

Reacties
  1. Alette 2 januari 2020 - 14:54
    Reply

    Dankjewel

  2. Me, myself & I 21 december 2023 - 07:14
    Reply

    Kan het ook zijn dat het omgekeerd werkt? Hoe meer ik afstem op mijn missie, hoe meer ik 'getest' word en ik moet zeggen dat het soms wel heel erg zwaar wordt...

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
De vijf elementen
€ 20,00

De vijf elementen

Jean Haner

Kleine veranderingen hebben een grote impact op de rest van je leven, laat Jean Haner in 'De vijf elementen' zien. Leer dankzij dit boek de spirituele kant van Chinese geneeskunde kennen.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?