Spiritualiteit

Telepathie: zo stuur je een telepathische boodschap naar iemand

Door Pam Grout
Telepathie: zo stuur je een telepathische boodschap naar iemand

Telepathie is makkelijker dan je denkt! Dankzij dit simpele experiment van Pam Grout, auteur van E-kwadraat, stuur jij vanuit je luie stoel een telepathische boodschap naar iemand. “We zijn allemaal verbonden met een gigantische databank en we wisselen voortdurend energie uit met iedereen in ons netwerk”

Al die gedachten waarvan je denkt dat je ze lekker voor jezelf kunt houden … die zijn niet echt privé.

Wat is telepathie?

Telepathie is het verzenden van boodschappen en beelden zonder dat je praat. Dit gebeurt via het bewustzijn. Je voelt als het ware de gedachten en beelden van een ander persoon. Je communiceert dus met je gedachten of geest. Telepathie is een paranormale gave.

Lees meer over hoe telepathie werkt in dit artikel.

Hoe stuur je een telepathische boodschap naar iemand?

In dit experiment ga je door middel van het concept non-lokaliteit een bericht sturen naar iemand die je kent. Het aardige van dit experiment is dat je er niet eens voor uit je luie stoel hoeft te komen. Het grootste deel van je interactie met andere mensen vindt plaats in het niet-fysieke gebied.

Al die gedachten waarvan je denkt dat je ze lekker voor jezelf kunt houden … die zijn niet echt privé. Aangezien we allemaal met elkaar verbonden zijn, kun je ze net zo goed over de intercom brullen. Op een subtiele manier krijgt iedereen je boodschap toch wel.

We zijn allemaal verbonden met een gigantische databank en we wisselen voortdurend energie uit met iedereen in ons netwerk, en op kleinere schaal met ieder ander wezen op deze planeet. Vergeet therapie. Je kunt een hoop geld besparen door simpelweg de dialoog in je brein te veranderen.

Maar pas wel op waar je om vraagt. Sondra Ray, medeoprichter van Loving Relationship Training en voorheen mijn lerares, heeft een grappig verhaal over communiceren via de onzichtbare energiedatabank. Ze ging naar Leonard Orr, ook een leraar van mij, om erachter te komen waarom ze haar auto telkens weer molde. Hij zei dat ze een andere intentie moest maken, in de vorm van een affirmatie. Ze lachte spottend en zei: ‘Wil je zeggen dat een simpele intentie er zelfs voor kan zorgen dat mannen mij bellen?’ ‘Natuurlijk’, zei hij. ‘Probeer maar.’

Ze stuurde de volgende intentie naar het veld: ‘Vanaf nu word ik overspoeld door telefoontjes van mannen.’ Binnen vier dagen hadden al haar ex-vriendjes gebeld, sommige had ze al maanden niet gezien, sommige jaren. ‘Het klinkt krankzinnig’, zegt ze, ‘maar ik werd zelfs ’s nachts gebeld, door mannen die ik niet kende en die het verkeerde nummer hadden gedraaid.’ Uiteraard heeft ze de intentie veranderd in een waar ze wel iets aan had.

Zo stuur je een telepathisch boodschap naar iemand

Dit zijn de stappen:

1. Kies een ontvanger. Hoewel het absoluut mogelijk is om vrijwel iedereen die je kunt bedenken een boodschap te sturen, stel ik voor dat je iemand kiest die je hebt ontmoet. Bruce Rosenblum, natuurkundeprofessor aan de University of California-Santa Cruz, beweert dat als je iemand eenmaal hebt ontmoet en de hand hebt geschud, jullie voor altijd verstrengeld zijn.

2. Bepaal wat voor soort reactie je wilt. Hoe specifieker je bent, hoe beter. Wees heel duidelijk over wat je bedoeling is. Bij mijn laatste experiment stuurde ik een bericht naar mijn partner Jim: ‘Neem een brood mee als je naar huis komt.’

3. Zie je ontvanger voor je.

4. ‘Wees aanwezig’ bij je ontvanger door jullie verbondenheid te belichamen en te ervaren. Woorden zijn vaak helemaal niet zo effectief als je een boodschap wilt overbrengen.

5. Gebruik al je zintuigen.

6. Geloof in je boodschap.

7. Voor nog meer effect en om het aardiger te maken overlaad je je ontvanger met mooie gedachten. Stuur haar de prachtigste zegeningen. Stel je voor dat zij de loterij wint, dat ze een date met Channing Tatum krijgt of een reis rond de wereld wint.

Fragment uit: E-kwadraat

E-Kwadraat

E-Kwadraat

Wil je nog meer van dit soort magische universum-experimenten doen? E-Kwadraat (E2) van Pam Grout laat er dankzij 9 experimenten geen twijfel over bestaan: er bestaat een goede, liefdevolle kracht in het universum die we kunnen beïnvloeden met onze gedachten.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Lees verder:

Boekentip van de redactie
De vijf elementen
€ 20,00

De vijf elementen

Jean Haner

Kleine veranderingen hebben een grote impact op de rest van je leven, laat Jean Haner in 'De vijf elementen' zien. Leer dankzij dit boek de spirituele kant van Chinese geneeskunde kennen.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Deel dit artikel online
Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
De vijf elementen
€ 20,00

De vijf elementen

Jean Haner

Kleine veranderingen hebben een grote impact op de rest van je leven, laat Jean Haner in 'De vijf elementen' zien. Leer dankzij dit boek de spirituele kant van Chinese geneeskunde kennen.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?