Home Boeken & meer

Boeken & meer

Door Anouschka van Wettum

Het zijn roerige tijden in de astrologie! Het nieuwe astrologische jaar is sinds eind maart begonnen, Mercurius is in retrograde, mei belooft een bijzondere maand te worden én de volle bloedmaan in Schorpioen komt eraan. Wil je zelf bijzondere astrologische gebeurtenissen leren lezen en voorspellen? Deze fijne boeken helpen je op weg.

1. Leven met de sterren

leven met de sterren

Hoe werkt een horoscoop en hoe kun je je eigen horoscoop lezen? Leven met de sterren helpt je het geheim van het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, te ontrafelen. In dit moment ligt namelijk verbazingwekkend veel informatie over jou besloten. In dit boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending bij Boekenwereld.

bestel nu


2. Leven met de maan

De maancyclus heeft een grotere invloed op ons dan we ons realiseren! Yasmin Boland geeft in de klassieker Leven met de maan alle informatie die je nodig hebt om onmiddellijk aan de slag te gaan met de energie van de maancyclus. Ze leert je hoe je je kunt verbinden met de maan, welke rituelen bij welke maanfase horen en hoe de maan jou met de kosmos verbindt. Met de magie van de maan kun je ieder aspect van je leven meer kracht en glans geven.

Leer wat jij moet weten over de maan voor € 22,50 (met gratis verzending bij Boekenwereld).

bestel nu


3. Leven met Mercurius retrograde

mercurius retrograde

Op 10 mei is Mercurius weer in retrograde gegaan en dat kan veel chaos in jouw brengen! Ontdek in dit boek van Yasmin Boland hoe je deze periode kunt inzetten voor persoonlijke groei en waarom deze tijd niet zo eng hoeft te zijn als veel mensen denken. Symbolisch gezien zijn de perioden waarin Mercurius retrograde loopt namelijk de momenten waarop we aangemoedigd worden om het rustiger aan te doen en een pauze in te lassen.

Lees alles over dit bijzondere (jaarlijkse!) astrologische moment voor € 18,50!

bestel nu


4. Astrologie

astrologieIn Astrologie introduceert Karin Hamaker-Zondag astrologie en ontdoet ze die van een aantal hardnekkige misverstanden. Wat is een echte horoscoop en wat kun je er allemaal mee doen? Ontdek hoe bruikbaar deze oude wetenschap voor nu is. Dit Ankertje is een echte klassieker op het gebied van astrologie!

Bestel jouw exemplaar voor € 13,50 bij Boekenwereld.com.

bestel nu


5. Welke zelfzorg past bij jouw sterrenbeeld?

Het kleine boekje voor Stier

We zijn de hele dag druk bezig met allerlei zaken buiten onszelf, maar denken we ook aan de juiste zorg voor onszelf? Je verdient een momentje voor zelfzorg, maar welke zelfzorg past perfect bij jou? Dit fijne e-book helpt je. Lees wat jij nodig hebt volgens jouw sterrenbeeld:

Ram                       Weegschaal            Vissen
Stier                       Schorpioen            Waterman
Tweelingen           Boogschutter        Maagd
Leeuw                    Steenbok
Prijs: € 7,49       


Til je astrologische kennis naar een hoger niveau: Cursus leven met de sterren

Wil je nog meer leren over astrologie en jouw horoscoop? Dan is onze cursus Leven met de sterren helemaal voor jou! Leer je eigen horoscoop lezen, leer de toekomst te voorspellen en ontdek hoe de mensen in je omgeving in elkaar zitten.

bestel nu

Ben je benieuwd naar de cursus? Doe alvast de eerste les…

Dit staat je in mei te wachten: