Home Boeken & meer

Boeken & meer

Door Anouschka van Wettum

Een inspirerend leven begint bij inspiratie opdoen om zoveel mogelijk vanuit bewustzijn te leven. Met deze 10 lievelingsboeken van de redactie van Inspirerend leven ga jij aan de slag met lichaam, geest en ziel. Verdiep je in rituelen om je te verbinden met de cycli uit de natuur, laat oude pijn uit het verleden los, en droom over een mooiere toekomst voor jezelf en de planeet.

1. E-Kwadraat

Voor iedereen die bewijs wil dat je gedachten de werkelijkheid kunnen creëren, is er E-Kwadraat (E2)Met behulp van 9 eenvoudige experimenten die je binnen 48 uur kunt uitvoeren laat Pam Grout  zien dat er geen twijfel over mogelijk is: er bestaat een goede, liefdevolle kracht in het universum die we kunnen beïnvloeden met onze gedachten.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 21,50 met gratis verzending bij Boekenwereld.

bestel nu


2. Leven met de maan

De maancyclus heeft een grotere invloed op ons dan we ons realiseren! Yasmin Boland geeft in de klassieker Leven met de maan alle informatie die je nodig hebt om onmiddellijk aan de slag te gaan met de energie van de maancyclus. Ze leert je hoe je je kunt verbinden met de maan, welke rituelen bij welke maanfase horen en hoe de maan jou met de kosmos verbindt. Met de magie van de maan kun je ieder aspect van je leven meer kracht en glans geven.

Leer wat jij moet weten over de maan voor € 22,50 met gratis verzending bij Boekenwereld.

bestel nu


3. De Akasha kronieken

Het geheugen van het universum, het energetische archief, wordt ook wel de Akasha kronieken genoemd. Dit archief bevat informatie over jouw ziel en levensreis – en die van alle andere levende wezens op aarde. Deze kronieken zijn nu voor iedereen toegankelijk en kunnen vragen beantwoorden als: Hoe kan ik het verleden eindelijk naast me neerleggen? Wat is mijn levensdoel? Dit boek helpt je om vol vertrouwen je eigen kronieken te lezen, die van iemand anders of zelfs van je huisdier.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending bij Boekenwereld.

bestel nu


4. Psoas, de spier van de ziel

In ons lichaam bevindt zich de psoas, een belangrijke spiergroep in ons lichaam die bekendstaat als de ‘zetel van de ziel’, omdat er emoties worden opgeslagen. De psoas reageert instinctief als we onrust, onveiligheid en stress ervaren. Dit uit zich o.a. in heup-, rug- en buikklachten. Heb jij last van je psoas? Liz Koch vertelt in Psoas hoe we deze spier kunnen activeren en zo de balans in ons autonome zenuwstelsel herstellen.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending bij Boekenwereld.

bestel nu


5. Lichtwerker

Lichtwerker van Sahvanna Arienta is een boek voor gevoelige mensen die vanuit licht en onvoorwaardelijke liefde leven en delen. Herken jij je hierin? Dan is dit een boek voor jou! Sahvanna Arienta laat zien dat gevoeligheid, intuïtie en empathie ontzettend krachtige instrumenten zijn. Ze geeft aansprekende voorbeelden van andere lichtwerkers en praktische tips hoe je als lichtwerker je kostbare bezit goed kunt beschermen. Je hebt de bijzondere opdracht om licht en liefde te verspreiden. Je weet diep van binnen dat je hier niet zomaar op aarde bent. Is het jouw moment om te ontwaken als lichtwerker?

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending bij Boekenwereld.

bestel nu


6. Afdalen in je ziel

Met behulp van journeying (meditatiereizen) kun je jezelf en anderen helen.  Je ziel bestaat net als je hart uit vier ‘kamers’. Elke kamer bevat geschiedenis van je ziel waar je oude pijn opslaat, maar ook waar je je zielsopdracht bewaart. Met Villoldo’s soul retrieval doorloop je je kamers en heel je je verleden en toekomst.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending bij Boekenwereld.

bestel nu


7. Ongetemd leven

Van jongs af aan hebben vrouwen geleerd te leven naar de verwachtingen van de buitenwereld. Glennon Doyle pleit er in dit boek voor dat we die verwachtingen nu loslaten en ontdekken wie we echt willen zijn. Door haar eigen verhaal met de lezer te delen geeft de auteur ons allemaal de kracht om gehoor te geven aan de innerlijke stem die wij te lang hebben genegeerd. Alleen door echt jezelf te zijn, kun je werkelijk gelukkig zijn en je mooiste leven leiden. Ontdek wie jij was, voordat de wereld jou vertelde wie je moest zijn.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 20,99 met gratis verzending bij Boekenwereld.

bestel nu


8. Weg van de pijn

Heb jij veel last van chronische en onverklaarbare pijn? Velen gaan langs bij doktoren maar komen niet verder. In Weg van de pijn laat Saskia de Bruin zien dat pijn vaak een verborgen agenda heeft. Ze ontdekte dat ons lichaam pijn en andere klachten kan gebruiken om ons te beschermen tegen emoties die we als bedreigend, onacceptabel of overweldigend ervaren. Bewustwording over hoe dit beschermingspatroon werkt is dan ook dé sleutel om je pijn en klachten te verlichten.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending bij Boekenwereld.

bestel nu


9. Energetische bescherming

Energetische bescherming van Fons Delnooz en Patricia Martinot

Wil je meer leren over energetische bescherming? Energetische bescherming van Fons Delnooz kan je hierbij helpen. Het is een doe-boek, waarin je stap voor stap wordt geleerd hoe je energetisch leeglopen bij jezelf kan constateren; hoe je de oorzaak daarvan kunt vaststellen en wat je daaraan kunt doen.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending bij Boekenwereld.

bestel nu


10. Helen met de Akasha kronieken

Helen met de Akasha kronieken van Linda Howe is een boek dat jouw hele verhaal van A tot Z vertelt. Juist in de pijnlijke episodes schuilt vaak het antwoord op belangrijke levensvragen. Linda Howe laat zien hoe je toegang kunt krijgen tot het energetisch archief van jouw leven, van waaruit je oude wonden kunt helen en beperkende patronen achter je kunt laten. Alle onrust zal in je verstommen en plaatsmaken voor een gevoel van rustige opluchting.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending bij Boekenwereld.

bestel nu

Lees ook: