Liefde & Relaties

Tarotlegging februari 2023 & liefdesrelaties: ontdek welke partner écht bij jou past

Door Annick Van Damme
Tarotlegging februari 2023 & liefdesrelaties: ontdek welke partner écht bij jou past

Ben je benieuwd wat voor partner écht bij jou past? Deze eenvoudige legging van tarot-expert Annick van Damme geeft verrassende inzichten! “De kaarten nodigen jou uit om jezelf te bevrijden van vastgeroeste denkpatronen en verwachtingen over de ideale geliefde.”

Heb je thuis tarotkaarten? Dan kun je deze kaartlegging zelf doen. Open je hart voor de wijze boodschap die weerspiegeld wordt door de kaarten.

Hoe ziet je ideale partner eruit?

Hoe zie jij de ideale liefdespartner voor je? Wat vind je aantrekkelijk aan een geliefde? Misschien heb je een lijstje met eigenschappen waaraan hij of zij moet beantwoorden: intelligent, vriendelijk, gevoel voor humor, aantrekkelijk en betrouwbaar… De kans is groot dat je uiteindelijk een partner kiest die niet aan je wensenlijstje voldoet. De reden hiervoor is heel eenvoudig: je voelt je onbewust aangetrokken tot een partner die jou op alle vlakken aanvult. Je bent geneigd om voor iemand te vallen die bij je emotionele bagage past én die zich op een manier gedraagt die vertrouwd voelt.

Wat gaat 2023 jou brengen? Deze Tarot jaarlegging vertelt het je.

Onrealistische verwachtingen

Bij het kiezen van een partner is het belangrijk om los te komen van je ideaalbeeld en géén onrealistische verwachtingen over je liefdesleven te hebben. Hoe doe je dit? Door je te verbinden met je hart en het te vullen met liefdevolle energie. Zachte aandacht voor je hart brengt jou tot rust. Pas dan kun jij je hart werkelijk openen voor een ander en met een open blik naar je huidige en eventueel vorige relaties kijken.

De kaartlegging ‘Het gespiegelde hart’ nodigt jou uit om bewust te kijken naar de innerlijke beelden die je over relaties hebt. En om jezelf te bevrijden van vastgeroeste denkpatronen. Als je op dit moment géén relatie hebt, kun je stilstaan bij je verwachtingen over een toekomstige partner.

Tarotlegging met eigen kaarten: trek de partner aan die bij jou past!

Heb je thuis tarotkaarten? Dan kun je de kaartlegging ‘Het gespiegelde hart’ zelf doen. Open je hart voor de wijze boodschap die weerspiegeld wordt door de kaarten. Schud alle kaarten en trek er 2 bij elk van de volgende 5 vragen. Dus 10 in totaal. De eerste kaart staat voor jou en de tweede staat voor je partner.

1. Wat is de kern van je relatie?

2. Wat is het ideaalbeeld van de relatie?

3. Welke verwachting heb je van de ander?

4. Hoe kijk jij naar je huidige relatie?

5. Wat is je diepste verlangen ten opzichte van de ander?

Een kaartlegging van tarot-deskundige Annick van Damme voor jou

Heb je geen tarotkaarten bij de hand? Geen probleem! Ik heb een legging speciaal voor jou gedaan. Stem af op de boodschap die ik van het universum heb ontvangen om jou te helpen. Vertrouw op de begeleidende kracht van de tarot en lees de duiding bij de 10 kaarten in deze legging.

1. Wat is de kern van je relatie?

Ik: Koning van Kelken
Ik vind het belangrijk dat partners elkaar goed aanvoelen. Ze moeten het beste in elkaar naar boven halen en zich in harmonie met elkaar verbinden.

Partner: De Zegewagen
Ik zie een relatie als een uitdaging. Ik houd ervan om vorm te geven aan een gezamenlijk project, want dat houdt je relatie levendig. Een relatie is heilig en niemand moet het wagen zich daarmee te bemoeien. Doen anderen dit toch, dan neem ik mijn partner meteen in bescherming.

2. Wat is het ideaalbeeld van de relatie?

Ik: Acht van Pentakels
Jezelf kunnen zijn binnen een relatie vind ik erg belangrijk. Een relatie die voldoende ruimte laat voor persoonlijke ontwikkeling is voor mij ideaal.

Partner: Negen van Zwaarden
In mijn relatie vind ik de mentale rust die ik nodig heb om krachtig in het leven te staan. Een standvastige relatie zorgt ervoor dat ik mijn aandacht op de dagelijkse uitdagingen kan richten.

3. Welke verwachting heb je van de ander?

Ik: Zes van Zwaarden
Mijn partner staat altijd aan mijn zijde, ook op de momenten dat ik het moeilijk heb. De toekomst gaan we samen tegemoet. Ik kijk naar de ander zoals hij of zij nu is en verwacht dit ook van mijn partner.

Partner: De Dood
Een veerkrachtige levenshouding vind ik erg belangrijk. Het leven verandert voortdurend. Ik verwacht dat mijn partner bereid is om mee te bewegen met de levensstroom.

4. Hoe kijk jij naar je huidige relatie?

Ik: De Hogepriester
Het leven is een mysterie dat ik samen met mijn partner ontrafel. De ander in mezelf ontdekken en mezelf in de ander, dát vind ik fascinerend.

Partner: Page van Pentakels
Ik kijk elke dag met een nieuwsgierige blik naar mijn relatie. Ik houd van gezelligheid en wil graag samen aan kleine creatieve projecten werken. Geluk vermenigvuldigt zich als je het kunt delen.

5. Wat is je diepste verlangen ten opzichte van de ander?

Ik: Tien van Pentakels
Ik wil omringd worden door liefde en verbondenheid voelen. Ik verlang ernaar dat mijn partner me kent en weet wat ik belangrijk vind.

Partner: De Ster
Ik wil een partner die puurheid uitstraalt en zichzelf durft open te stellen in een relatie. Ik verlang naar een partner die praat over gevoelens en die kwetsbaarheid als een kracht ervaart.

Tarot voor jezelf

Tarot voor jezelf

In Tarot voor jezelf geeft Annick Van Damme heldere uitleg van de betekenis en interpretatiemogelijkheden van de tarot en vele tips om je intuïtie te ontwikkelen en erop te vertrouwen. Je zult verbaasd zijn over je talent om de boodschap van de tarot te duiden vanuit inzicht in jezelf, je leven en het universum. Een onmisbaar boek voor iedereen die wil leren werken met tarot.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Lees ook deze artikelen over tarot:

 

Boekentip van de redactie
De vijf elementen
€ 20,00

De vijf elementen

Jean Haner

Kleine veranderingen hebben een grote impact op de rest van je leven, laat Jean Haner in 'De vijf elementen' zien. Leer dankzij dit boek de spirituele kant van Chinese geneeskunde kennen.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Deel dit artikel online
Annick Van Damme
Annick Van Damme

Tarot-expert en spirituele coach Annick Van Damme werkt al verschillende jaren met de tarot als instrument voor bewustwording. Ze begeleidt anderen met liefde en enthousiasme om de tarot te gebruiken als leidraad om vrijer te leven en meer geluk te ervaren. Het beeld van de tarotkaarten zet je energie in beweging en geeft je de boodschap die op dat moment belangrijk is.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
De vijf elementen
€ 20,00

De vijf elementen

Jean Haner

Kleine veranderingen hebben een grote impact op de rest van je leven, laat Jean Haner in 'De vijf elementen' zien. Leer dankzij dit boek de spirituele kant van Chinese geneeskunde kennen.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?