Spiritualiteit

Tarotlegging voor december 2022: de kaarten wijzen jou de weg

Door Annick Van Damme
Tarotlegging voor december 2022: de kaarten wijzen jou de weg

Het einde van het jaar is het perfecte moment om stil te staan bij je diepste verlangens. Deze kaartlegging, speciaal voor december 2022, van tarot-expert Annick van Damme helpt jou om wensen te laten uitkomen. “De kaarten maken zichtbaar wat jij mag helen en loslaten, zodat er ruimte in je hart ontstaat om je verlangens te laten opbloeien.”

In de periode van oud naar nieuw kunnen de tarotkaarten zichtbaar maken wat je mag helen en hoe je het licht van het nieuwe jaar ontvangt.

Een uitnodiging voor jou

De laatste maand van het jaar is een mooi moment om stil te staan bij wat achter de rug is en met verlangen uit te kijken naar wat de toekomst brengt. De donkere dagen nodigen je uit om te herbronnen en wonden te helen. Je neemt afscheid van het leven dat voorbij is en maakt ruimte in jezelf om nieuwe inspiratie en levenskracht te ontvangen.

Heb je een diepe wens voor het komende jaar? Ben je klaar om vol overtuiging het afgelopen jaar los te laten? In de periode van oud naar nieuw kunnen de tarotkaarten zichtbaar maken wat je mag helen en hoe je het licht van 2023 ontvangt.

Maak contact met je diepste verlangens

Heb je op dit moment het gevoel dat je minder grip op je leven hebt? Dagen met minder daglicht beïnvloeden je slaappatroon, humeur en energie. Als jij je hier bewust van bent, ervaar je de donkere dagen als een uitnodiging om dieper contact met jezelf te maken. Je ontdekt wat mag helen, ervaart een innerlijke kracht en stelt je open voor inspiratie en zegening.

Langzaam groeit je verlangen naar licht en levenskracht. Maak contact met je diepste verlangens; voel ze vibreren in je hart. Door verlangens te erkennen en te bevestigen krijg je een duidelijk beeld van wie je bent, waar je staat in je leven en waar je heen wil. Je diepste verlangens zijn verbonden met de essentie van wie je bent. Ze zijn de brandstof voor alles wat je doet in je leven en vormen je directe verbinding met het kloppend hart van het universum. Leef je vanuit het verlangen om je essentie zichtbaar te maken, dan staat het universum achter je bij elke stap die je zet!

Tarotlegging met eigen kaarten: zo kun je loslaten en volop ontvangen!

De tarotkaarten helpen jou om je te verbinden met je essentie. Een kaartlegging is een gids die je diepste verlangens zichtbaar maakt. Het legpatroon voor december 2022 helpt jou om vanuit het donker in je eigen licht te stappen.

Voordat je de kaarten trekt, stem je af op de verlangens die verborgen liggen in je hart. Stuur helende energie naar je hart en vraag aan je verlangens om zichtbaar te worden voor jezelf én het universum. Vraag het universum om je te steunen bij het beantwoorden van de roep vanuit je hart. Trek daarna 6 kaarten die zichtbaar maken wat geheeld en losgelaten mag worden. Zodat er ruimte in je hart ontstaat om je diepste verlangens te laten opbloeien.

Dit zijn de 6 vragen die horen bij de kaarten; de eerste kaart hoort bij de eerste vraag en zo verder.

1. Innerlijke wonden
Wat mag geheeld worden?

2. Steun
Hoe kan ik de helende kracht van mijn hart ondersteunen?

3. Gronding
Wat geeft me steun bij het loslaten van mijn innerlijke pijn?

4. Inspiratie
Wat geeft me hoop en vertrouwen om in mijn eigen licht te stappen?

5. Zegening
Wat mag ik nu ontvangen van het universum?

6. Wens
Wat is het verlangen van mijn ziel?

Tarotlegging van tarot-deskundige Annick van Damme

Heb je geen tarotkaarten bij de hand? Geen probleem! Ik heb een tarotlegging speciaal voor december 2022 voor jou gedaan. Stem je af op de boodschap die ik van het universum heb ontvangen om jou te helpen contact te maken met je verlangens. Vertrouw op de begeleidende kracht van de tarot en lees de duiding bij de 6 kaarten in deze legging.

1. Innerlijke wonden
Wat mag geheeld worden?

Antwoord: Tien van Bekers
Je voelde je lange tijd gebonden aan regels en verplichtingen, waardoor het niet mogelijk was om zorgeloos te genieten. Tegenslagen hebben je vertrouwen in jezelf en anderen geschaad. Deze pijn in je hart mag nu helen.

2. Steun
Hoe kan ik de helende kracht van mijn hart ondersteunen?

Antwoord: Zeven van Zwaarden
Je hoeft niet op elk probleem of vraag een antwoord te hebben. Voel je niet schuldig als je kiest voor jezelf en je eigen vrijheid om te doen en te laten wat je wil. Zet jezelf op de eerste plaats. Wees lief voor jezelf en besteed aandacht aan je eigen wensen, pas dan kun je er ook voor anderen zijn.

3. Gronding
Wat geeft me steun bij het loslaten van mijn innerlijke pijn?

Antwoord: Zeven van Staven
Laat je leven niet bepalen door wat anderen van je denken of verwachten. Maak een lijst met al jouw talenten en positieve eigenschappen. Je zult versteld staan van wat jij in je mars hebt. Heb je een talent waar je onvoldoende aandacht aan hebt geschonken?

4. Inspiratie
Wat geeft me hoop en vertrouwen om in mijn eigen licht te stappen?

Antwoord: Tien van Staven
Je legt jezelf onbewust allerlei verplichtingen op, waardoor je verbinding met je diepste verlangens aan kracht verliest. Je besteedt meer tijd aan het ondersteunen van anderen dan aan je eigen wensen. Nu is het moment aangebroken om een grens te trekken. Maak een krachtige keuze om een diepe persoonlijke wens waar te maken. Ervaar het bevrijdende gevoel dat je overspoelt na het maken van die keuze.

5. Zegening
Wat mag ik nu ontvangen van het universum?

Antwoord: Het Rad van Fortuin
Je mag je beschermd en gezegend voelen door het universum. Het universum schenkt jou de gave om soepel mee te bewegen met de levensstroom. Je bezit veerkracht waardoor je tegenslagen kunt ombuigen in groeikansen.

6. Wens
Wat is het verlangen van mijn ziel?

Antwoord: Koningin van Zwaarden
Je ziel wil jouw innerlijke pijn helen, zodat je haar heldere boodschap kunt overbrengen naar de wereld. Sluit je niet af voor de wereld, want hoe jij in het leven staat, is een voorbeeld voor anderen. Door je levenservaring kun je anderen bijstaan in het nemen van beslissingen.

Wat gaat december 2022 je verder brengen? Lees het in de maandhoroscoop december 2022 én vind in dit artikel de belangrijkste astrologische dagen van december.

Tarot voor jezelf

Tarot voor jezelf

In Tarot voor jezelf geeft Annick Van Damme heldere uitleg van de betekenis en interpretatiemogelijkheden van de tarot en vele tips om je intuïtie te ontwikkelen en erop te vertrouwen. Je zult verbaasd zijn over je talent om de boodschap van de tarot te duiden vanuit inzicht in jezelf, je leven en het universum. Een onmisbaar boek voor iedereen die wil leren werken met tarot.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Lees ook deze artikelen over tarot:

Deel dit artikel online
Annick Van Damme
Annick Van Damme

Tarotiste en spirituele coach Annick Van Damme werkt al verschillende jaren met de tarot als instrument voor bewustwording. Ze begeleidt anderen met liefde en enthousiasme om de tarot te gebruiken als leidraad om vrijer te leven en meer geluk te ervaren. Het beeld van de tarotkaarten zet je energie in beweging en geeft je de boodschap die op dat moment belangrijk is.

Reactie
  1. Ineke Faes 11 december 2022 - 09:49
    Reply

    Dank je wel voor dit, heb ik precies nodig tijdens mijn chemokuren, waarvan ik maar moet afwachten of ze gaan helpen. Heb ineens heel veel praktische dingen gaan regelen die ik wi l(NIETmijn begrafenis) En de mensen helpen mij. Heb zelfs contacten gelegd in de UK en Amerika. Het is gewoon ffantastisch. Heel mijn leven geploeterd en nu gaat het stromen! mij grote dank! helpenmij, heb zelfs contacten gelegd in de UK en Amerika

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Een blik op de toekomst
€ 15,00

Een blik op de toekomst

Hans Stolp

In 'Een blik op de toekomst' geeft Hans Stolp op zijn unieke manier inzicht in de rol van aartsengelen in de ontwikkelingsweg van de mensheid.

€ 15,00

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?