Spiritualiteit

Zo kun je er voor jezelf zijn tijdens de grote kosmische verschuivingen van dit moment (5 krachtige tips)

Door Seana Zelazo
Zo kun je er voor jezelf zijn tijdens de grote kosmische verschuivingen van dit moment (5 krachtige tips)

De grote kosmische verschuivingen en veranderingen van dit moment vragen je om stevig in je schoenen te staan. “We worden uitgenodigd om meer dan ooit onze kracht zélf te bezitten,” zegt Seana Zelazo, auteur van De initiatie van Inanna. In dit artikel geeft ze vijf prachtige tips die jou helpen om er voor jezelf te zijn tijdens deze roerige tijden.

Jij hebt je eigen antwoorden. Begeleiding ontvangen van anderen is handig en ondersteunend, maar uiteindelijk ben JIJ degene die de antwoorden heeft die je nodig hebt over je eigen reis en pad.

Er verschuift ontzettend veel in het Universum op dit moment. Verouderde systemen vallen weg. Iedereen die bewust zijn of haar verbinding met de ziel, met het Zelf en met het Universum terugwint, voelt de intensiteit van deze kosmische verschuivingen.

Je kunt vooral een belangrijk proces van energetische opruiming voelen, waarbij patronen van jezelf tegenhouden en jezelf in de weg zitten worden getransformeerd. We worden uitgenodigd om meer dan ooit onze kracht zélf te bezitten. Nu is het jouw tijd om te stralen als de kosmische ster die je bent. Maar om dat te doen, mag je er écht voor jezelf zijn en voor jezelf opkomen.

Lees ook: De chaos op aarde uitgelegd: 6 belangrijke spirituele ontwikkelingen van de huidige tijd

5 tips om voor jezelf op te komen tijdens deze roerige tijden

1. Neem je ruimte in

Probeer je jezelf altijd klein te houden om niet in de weg te lopen? Verontschuldig je je voortdurend voor dingen die niet jouw schuld zijn – bang om conflicten te veroorzaken met je heldere licht? Als dat zo is, zul je merken dat situaties zich nu beginnen voor te doen als kansen om jezelf te laten zien en horen. Nú is het tijd om het anders te doen en jezelf die ruime en goedgeplaatste plek aan tafel te geven.

In plaats van je stem oppervlakkig en stil te houden (letterlijk of figuurlijk), geef je jezelf een microfoon en sta je erop gehoord te worden. Als we onszelf weghouden van onze natuur als goden en godinnen, zal het Universum dat aan ons spiegelen. Loop jezelf niet in de weg en ga in het middelpunt staan!

2. Zoek niet naar externe bevestiging

Om voor jezelf op te komen, moet je er bewust voor kiezen om je geen zorgen meer te maken over bevestiging van anderen. Je hebt anderen niet nodig om te bevestigen dat het jouw tijd is om te stralen. Heb vertrouwen in jezelf en kies ervoor om de ster te zijn die je weet dat je bent!

De beslissing om te worden wie je werkelijk bent, ligt helemaal bij jou. Neem het initiatief om je briljante werk, ideeën en boodschap aan de wereld te onthullen. Investeer in jezelf, zoek de platforms die het beste bij jouw gaven passen en maak een afspraak met jezelf om op te staan en naar buiten te treden!

3. Je zult het niet iedereen naar de zin maken en dat is niet erg

Het enige wat je van jezelf kunt vragen is dat je je uiterste best doet. Wat dat is, zal misschien niet iedereen bevallen. Dat gaat echter niet over jou maar over hen dus met die mening hoef je niets te doen. De projecties van anderen gaan over hen. Daar hebben we geen controle over. Het is cruciaal om onze gehechtheid aan wat anderen van ons denken los te laten. Sta jezelf toe om hier nu te zijn in al je menselijkheid en open je hart voor de vreugde van het zijn van je echte, authentieke zelf.

Als je gedachten, woorden en daden gebaseerd zijn op een intentie vanuit je hart en je neemt stappen om deze intentie te uiten op jouw beste manier, dan maakt het niet uit hoe anderen het ervaren omdat het vanuit je hart komt. Laat de angst voor oordeel los en wees geweldig!

4. Vertrouw op je innerlijke wijsheid

Jij hebt je eigen antwoorden. Begeleiding ontvangen van anderen is handig en ondersteunend, maar uiteindelijk ben JIJ degene die de antwoorden heeft die je nodig hebt over je eigen reis en pad. Vertrouw op je intuïtie. Je innerlijke wijsheid zal je leiden om je gaven te optimaliseren zodat je ze kunt delen met de wereld en de impact kunt hebben waarvoor je hier gekomen bent.

5. Wees flexibel

Laat alle verwachtingen los. Droom groot, groter dan waar je je comfortabel bij voelt. Sta toe dat de groei van je ziel zich organisch ontvouwt. Wees je bewust van hoe groots je kunt zijn. Laat alle gehechtheid aan de behoefte dat dingen er op een bepaalde manier uit moeten zien of op een bepaalde manier moeten zijn los.

Manifesteer op jouw manier! Door flexibel te zijn, zal de flow van je proces je volledige vermogen laten doorschijnen.
Als je voor jezelf opkomt, laat je je Goddelijke aard zien. De sleutel is om jezelf daar toestemming voor te geven.

Aan de slag!

De bovenstaande strategieën kunnen helpen voorkomen dat je jezelf in de weg gaat zitten. Maak een afspraak met jezelf om je grootsheid te vieren. Als je de moed hebt om voor jezelf op te komen, inspireer je anderen om hetzelfde te doen en dat is een compassievolle dienst aan de mensheid. Opkomen voor jezelf draagt bij aan je inspanningen voor positieve verandering en stelt je in staat om de unieke missie uit te voeren waarvoor je hier bent gekomen.

Geïnspireerd door de wijsheid van de Sumerische Godin Inanna, is deze blog een uitnodiging om te leven zoals zij dat doet, als een krachtige heldin die haar waarheid spreekt.

De initiatie van Inanna

De initiatie van Inanna

Wil je net als Inanna leren om de beste en meest krachtige versie van jezelf te worden? En wil je houvast tijdens deze transformatieve tijden? In 'De initiatie van Inanna' van Seana Zelazo volg je de Soemerische godin van de liefde door de zeven poorten van haar zielenreis van ontwaken tot ascensie

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Lees verder over sterke vrouwen en godinnen:

Deel dit artikel online
Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Tarot voor jezelf
€ 23,50

Tarot voor jezelf

Annick Damme

Tarot helpt je je leven te duiden: geef vorm aan je eigen toekomst met 'Tarot voor jezelf' van Annick Van Damme

€ 23,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?