Horoscopen

Gratis tarot dagkaart

Door Redactie
Gratis tarot dagkaart

Op Inspirerendleven.nl kun je iedere dag een gratis tarot dagkaart trekken. De tarotkaart biedt je de mogelijkheid om adviezen of antwoorden te krijgen op de vragen die je bezighouden. Wil jij weten wat jouw gratis tarotkaart voor je in petto heeft? Trek snel je kaart hieronder.

Hoe werkt het?

De tarot is ruim 600 jaar geleden in Italië ontstaan. Het is een spiritueel instrument. De kaarten geven je meer inzicht in jezelf en in je leven, maar vertelt niet hoe je moet leven. Dat bepaal jij. Er zijn geen regels in tarot. Je hoeft geen speciale gave te hebben om inzicht in de kaarten te krijgen of om te kunnen kaartleggen.

Tarot is nauw verbonden met de westerse beleving van spiritualiteit. In de tarot vind je invloeden uit de christelijke mystiek, kabbala, astrologie en Griekse filosofie.

Als je dieper wil graven in de betekenis-lagen van de tarot en een legging goed wil duiden, kan je niet buiten een grondige kennis van de vier elementen uit de tarot. De vier elementen: water, vuur, lucht en aarde zijn opvallend aanwezig in de afbeeldingen. Wil je weten welk element jij bent? Doe hier de test. Leer vanuit intuïtie werken met de tarot met het boek Tarot voor jezelf van Annick Van Damme.

Scroll om de tekst van jouw dagkaart verder te lezen. Wil je weten wat de dag jou nog meer gaat brengen? Bekijk hier je daghoroscoop.

Tarot voor jezelf

Tarot voor jezelf

In Tarot voor jezelf geeft Annick Van Damme heldere uitleg van de betekenis en interpretatiemogelijkheden van de tarot en vele tips om je intuïtie te ontwikkelen en erop te vertrouwen. Je zult verbaasd zijn over je talent om de boodschap van de tarot te duiden vanuit inzicht in jezelf, je leven en het universum. Een onmisbaar boek voor iedereen die wil leren werken met tarot.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij
Boekentip van de redactie
Aura-energie
€ 20,00

Aura-energie

Alla Svirinskaya

Als je je vaak vermoeid voelt en klachten hebt, is de kans groot dat je aura is vervuild. Tijd om de balans te herstellen! In 'Aura-energie' laat Alla Svirinskaya je zien hoe.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Deel dit artikel online
Reacties
 1. Carry op ten Noort 11 januari 2015 - 11:23
  Reply

  Zal met aandacht volgen

 2. ilona 5 november 2016 - 08:27
  Reply

  Wel bijzonder deze kaart vandaag. Hoe is het mogelijk dat ik me er zo in vind. Piekeren kan ik als de beste.

 3. Louisa76 14 november 2016 - 11:04
  Reply

  Mooie kaart. Toepasselijk! Ik ben er al mee aan de slag gegaan maar zoiets heeft tijd en geduld nodig als het gaat om gezondheid. Loslaten en accepteren en goed je grenzen blijven aangeven.

 4. Miranda 22 februari 2018 - 19:14
  Reply

  Voor zover men weet dateert het oudste Tarotspel dat nog compleet is uit het jaar 1760. Er zijn oude tarotkaarten uit de 14e eeuw. Niemand weet waar het onstaan is en het is verspreid door zigeuners. Info uit het :studieboek Tarot. Je kunt dat beter eerst lezen voordat je dingen gaat beweren die niet kloppen. ,

  1. Annick Van Damme 9 maart 2018 - 10:53
   Reply

   In mijn boek Tarot voor iedereen staat een korte beschrijving van de geschiedenis van de tarot. De tarot was oorspronkelijk een kaartspel en het ontstaat kort na de introductie van speelkaarten in Europa. Voor een zeer uitgebreide en wetenschappelijk correcte uiteenzetting over de tarotgeschiedenis raad ik de vierdelige Tarot Encyclopedie geschreven door Kaplan aan. Ook op mijn blog Tarot Cirkel vind je verschillende artikels over tarotgeschiedenis. Wil je historische tarotspellen van dicht bekijken dan is het Tarot MuseumBelgium een bezoekje waard

 5. laila vandenbemden 18 mei 2020 - 03:32
  Reply

  klopt helamaal de kaart

 6. Erika 18 augustus 2020 - 11:46
  Reply

  ik had de vraag gesteld of ik de cha-os in mijn naaiplaats zou kunnen aanpakken , of me deze avond een bevredigend gevoel over zou te beurt vallen . Dan zou staven 9 wel eens kunnen kloppen : " los het verzet tegenover een situatie , en zie dat er geen bedreiging " .

 7. Erika 18 augustus 2020 - 11:57
  Reply

  oei te vroeg ingezonden . Het vervolg van vorige tekst : ( … ) is . " Deze avond zou ik al een duidelijker zicht - hopelijk lètterlijk ;o) - hebben op wat de tarot voor mij in petto heeft gehad , doch de kans bestaat dat ik in deze geen antwoord meer zal kunnen verderzetten met gevolg van mijn actie . Anderzijds zie ik in dat de tarot een handreiking geeft voor wat iemand zelf kan waarmaken of zich er alleszins voor inzetten , doch geen daadwerkelijke invloed kan hebben met wat iemand met de raadgeving zal hebben gedaan . Voor ieder een goede dag gewenst met aandacht voor de wezens rondom ons heen .

 8. Ina Jager 15 januari 2023 - 18:29
  Reply

  Ik zou heel graag willen weten wat jullie met "Het Deck" bedoelen. Rond of streepjes.

 9. Ives 15 oktober 2023 - 14:08
  Reply

  ERIKA 18 Augustus 2020 - 11:46 Reply ik had de vraag gesteld of ik de cha-os in mijn naaiplaats zou kunnen aanpakken , of me deze avond een bevredigend gevoel over zou te beurt vallen . Dan zou staven 9 wel eens kunnen kloppen : " los het verzet tegenover een situatie , en zie dat er geen bedreiging is " . Dat is heel kras, want ik had een identieke vraag gesteld over opruimen en orde scheppen in mijn huis, en ook deze kaart (staven 9) getrokken. Bovendien ook geholpen met het antwoord van het verzet te lossen en het advies ter harte nemend van "Sluit je niet af anders blijf je hangen in je verdriet en vereenzaam je" Puik. Heel puik.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Aura-energie
€ 20,00

Aura-energie

Alla Svirinskaya

Als je je vaak vermoeid voelt en klachten hebt, is de kans groot dat je aura is vervuild. Tijd om de balans te herstellen! In 'Aura-energie' laat Alla Svirinskaya je zien hoe.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?