Spiritualiteit

Helende energiefrequenties: hoe kun je samensmelten met je ziel?

Door Karin en Danique Vergeer
Helende energiefrequenties: hoe kun je samensmelten met je ziel?

Als jij je verbindt met je ziel, voltrekken zich wonderbaarlijke veranderingen. “Het verhoogt je energietrilling en brengt meer licht en liefde in je leven. Het kan jou helpen om oude pijn te helen en te manifesteren wat jij graag wilt,” zeggen Karin en Danique Vergeer. Ontdek in dit artikel hoe magisch de samenwerking met je ziel kan zijn.

Door je te verbinden met je ziel, kun je kennis ontvangen uit hogere dimensies over jouw zielenpad en zielsmissie.

Engelenpoorten & trillingsverhogingen

Velen van jullie zitten in een intens transformatieproces en ervaren grote verschuivingen in jullie leven. Zo kun je voelen dat sommige relaties niet meer in je leven passen, je een andere baan wilt of je gezondheid aandacht nodig heeft. Ook kan een verhuizing je leven op z’n kop zetten. Al deze veranderingen kunnen veel emoties losmaken. We worden geconfronteerd met onze diepste angsten, verdriet en boosheid. Als we proberen om alle ballen hoog te houden, komen we onder flinke druk te staan.

Daarnaast zijn er trillingsverhogingen op speciale dagen: als er dubbele getallen in de datum voorkomen en Engelenpoorten zich openen. En wanneer er bijzondere planeetstanden zijn en het bijvoorbeeld volle maan is. Ook kun je in een innerlijk transformatieproces terechtkomen doordat je tweelingziel in je leven is.

Wat is de ziel?

Door al deze processen kun je het gevoel hebben overspoeld te worden door emoties. Je voelt je vaak moe en hebt last van ascentie-verschijnselen zoals hoofdpijn, duizeligheid en hartkloppingen. Wanneer je naar steun verlangt in je transformatieproces, kan het helpen om contact te maken met je ziel. Door je met haar te verbinden, ervaar je meer ademruimte, geluk en liefde. Er kunnen wonderbaarlijke veranderingen in jouw leven plaatsvinden.

Wat is nu precies de ziel? Het is niet altijd makkelijk te begrijpen. Je kunt je misschien wel voorstellen dat we ooit allemaal één waren en dat we uit één bron zijn ontstaan. We waren één energiebal van onvoorwaardelijke liefde en we wilden heel graag de wereld van dualiteit ervaren, zoals we deze hier op aarde kennen. We zijn tijdens het ontstaan van alle zielen, gesplitst. Dit uit elkaar gehaald worden bracht ons onze eerste emotie: angst. Angst om gescheiden te zijn van elkaar, wat tevens de diepste angst is die tweelingzielen kennen.

Lees ook: Plotselinge, onverklaarbare klachten verklaard: alles wat je wilt weten over ascentie en ascentiesymptomen

Waarom je hier op aarde bent

We hebben allemaal een ziel, die verbonden is met ons fysieke lichaam. De ziel verkeert vaak in de hogere lichtsferen en slaat een brug tussen het aardse bewustzijn en het hogere bewustzijn, dat we kennen vanuit de hogere dimensies. De ziel spreekt tot jou via je intuïtie.

Door je te verbinden met je ziel, kun je in contact komen met bijvoorbeeld helende energiefrequenties. Ook kun je kennis ontvangen uit hogere dimensies over jouw zielenpad en zielsmissie. Het kan zo duidelijker worden waarom je voor dit leven op aarde hebt gekozen en wat jouw doel is op zielsniveau.

Vooral in deze tijd, waarin we heftige transformatieprocessen kunnen ervaren, is het fijn om je meer te verbinden met je ziel. Dit verhoogt namelijk je energietrilling en brengt meer licht en liefde in je leven. Het kan jou helpen om onder andere oude pijn te helen en het leven te manifesteren dat jij graag wilt.

Een leven vol liefde en geluk

De ziel heeft een hogere energiefrequentie dan ons fysieke lichaam. Wanneer we leren om de ziel te verenigen met ons emotionele en ons fysieke lichaam, kunnen we onze energiefrequentie verhogen en zo meer geluk, sereniteit en liefde ervaren. De liefdesenergie in ons gaat meer stromen. Emoties zoals boosheid, angst en verdriet kunnen (gedeeltelijk) oplossen in het licht dat je ziel uitstraalt.

Je kunt meer helderheid in je hoofd ervaren; destructieve en negatieve gedachten verdwijnen naar de achtergrond. Door de hogere energiefrequenties kun je situaties en relaties vanuit een ander perspectief bekijken, met meer liefde en compassie. Je ziet sneller in wat het hogere doel is van wat er allemaal in jouw leven gebeurt.

Relaties transformeren & dromen manifesteren

Wanneer je energietrilling stijgt, verandert ook het energieveld om jou heen. Dit betekent dat er wonderbaarlijke veranderingen kunnen plaatsvinden in zowel je innerlijke als uiterlijke wereld. Je gaat meer licht en liefde verankeren in je fijnstoffelijk lichaam, wat maakt dat je alles om jou heen wat resoneert met dit licht en deze liefde, naar je toetrekt. Je kunt met deze hogere vibratie dus makkelijker aantrekken wat je wilt, als het tenminste overeenkomt met jouw ‘Hogere Plan’.

Door jouw hogere energiefrequentie kunnen ook je relaties transformeren. Oud zeer en negatieve gedachten die tussen jou en de ander instaan, kunnen oplossen in het transformerende licht om jou heen. Verder kun je meer liefde in je leven aantrekken, emotionele blokkades makkelijker loslaten en meer positiviteit manifesteren. Je zult merken dat mensen positiever op jou reageren door de hogere vibratie die jij met je meedraagt. Als ze mee vibreren op jouw trilling, maakt dit een geluksgevoel bij ze los. Ook jouw innerlijk geluksgevoel groeit en je weet meer te genieten van het leven.

Nieuwe kansen

Door de verbinding met je ziel voel jij je minder angstig en heb je meer vertrouwen in het plan, in dat wat voor jou is weggelegd. Wanneer jij je energietrilling verhoogt, worden nieuwe wegen toegankelijk voor je gemaakt door het universum. Wanneer je vastloopt in je leven, zorgt de verbinding met je ziel ervoor dat er meer ruimte ontstaat om nieuwe situaties te creëren en nieuwe relaties en kansen op je pad komen.

Zelfinzicht in je ziel

Zelfinzicht in je ziel

  • ◦ Waarom ben jij op aarde?
  • ◦ Ontdek wat jouw zielsgaven zijn in deze online training. Rebecca Campbell begeleidt je om jouw persoonlijke zielsmissie te ontdekken.
Bekijk deze cursus

Lees verder over je ziel:

Deel dit artikel online
Karin en Danique Vergeer
Karin en Danique Vergeer

Karin en Danique Vergeer van Healingcentrum Atlantis bieden ondersteuning in jouw persoonlijk ontwikkelingsproces d.m.v. paranormale readingen, waarin zij antwoorden channelen op al je vragen en inzicht kunnen geven in blokkades uit jouw verleden en vorige levens. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van Tweelingzielen en begeleiden tweelingzielen zowel individueel als samen. Verder bieden ze met de Volle en Nieuwe maan en Engelenpoorten online Lichtreizen aan: lezing met geleide meditatie en afstandshealing, waarin je zelf veel inzichten kunt krijgen over jouw proces. En schrijven ze o.a. astrologische over de volle en nieuwe maan en nieuwetijds-artikelen. Www.healingcentrumatlantis.com

Reactie
  1. brit de leeuw 23 oktober 2023 - 22:38
    Reply

    mooi

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Tantra, een allesomvattende oer-energie
€ 17,50

Tantra, een allesomvattende oer-energie

Daniel Odier

Verbind je met je oer-energie: de filosofie van tantra door Daniel Odier

€ 17,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?