Mini-magazines

Waarom is jouw ziel op aarde?

Door Rebecca Campbell
Waarom is jouw ziel op aarde?

Wat is jouw zielsmissie? Waarom is jouw ziel op aarde in deze rumoerige tijden? Spiritueel leraar Rebecca Campbell helpt je op weg naar de antwoorden op deze vragen in dit prachtige, gratis e-book.

Rebecca Campbell, auteur van Starseed en de online cursus Zelfinzicht in je ziel, gelooft dat we door het benoemen en opeisen van onze zielsgaven, het ontdekken van de rol(len) die we hier komen spelen en het begrijpen van wie we vanuit het perspectief van onze ziel zijn, een dieper gevoel van bevrijding en ons nut voor de wereld krijgen. Dit inzicht kan de kwaliteit van ons leven verbeteren en ons gelukkiger maken.

Starseed

Starseed

Wil je meer weten over waarom jouw ziel op aarde is? Ontdek jouw ware kosmische aard en zielsmissie als sterrenkind met Starseed van Rebecca Campbell. We zijn allemaal gemaakt van sterrenstof en velen van ons zijn als sterrenkinderen naar de aarde gekomen om hun zielsmissie te vervullen. Met de inzichten en ervaringen uit dit boek kom je erachter of jij ook een sterrenkind bent. Deze spirituele gids is een aanmoediging voor het integreren van het mystieke in het alledaagse.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Lees ook deze artikelen over waarom jouw ziel op aarde is:

Deel dit artikel online
Rebecca Campbell
Rebecca Campbell

Rebecca Campbell is een mystica, spirituele creatieveling en visionair die mensen hun zielsmissie wil laten ontdekken. Ze is de bestsellerauteur van diverse boeken, kaartensets, cursussen en workshops.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Tantra, een allesomvattende oer-energie
€ 17,50

Tantra, een allesomvattende oer-energie

Daniel Odier

Verbind je met je oer-energie: de filosofie van tantra door Daniel Odier

€ 17,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?