Hooggevoeligheid

Waarom ben je hier op aarde? Jouw levensmissie als empaat

Door Gastauteur
Waarom ben je hier op aarde? Jouw levensmissie als empaat

Heb jij ook sterk het gevoel dat je op aarde bent met een reden? In dit tijdperk staan er steeds meer empaten op die met hun gaven van gevoeligheid en sterke intuïtie een bijzondere taak hebben in de wereld. Dit is een bericht van Stephanie Red Feather aan iedereen die de gevoelens en energieën van anderen oppikt en met zich meedraagt. Een bericht aan jou, de empaat.

Dit is voor degenen onder jullie die hun gevoelige aard willen omarmen en ermee om willen gaan, maar het is eigenlijk nog meer voor degenen die zoeken naar een heel nieuw paradigma dat jullie plaats in de kosmos verlicht, en je het gevoel geeft dat je hier thuishoort en een doel hebt. Het is voor allen onder jullie die er op zielsniveau voor gekozen hebben om juist nu op deze wereld te incarneren en de mensheid te helpen evolueren naar een hoger bewustzijnsniveau.

Ergens diep vanbinnen weet je dat er een reden was waarom je met deze speciale kwaliteiten geboren werd. Misschien heb je er een goedlopende zaak mee opgezet. Misschien heb je ze diep weggestopt en was je heel sceptisch toen je voor het eerst over lichtwerkers en empaten hoorde. Het maakt niet uit waar op de gevoeligheidsschaal je zit en of je al heel lang weet dat je een empaat bent of dat woord net hebt ontdekt, intuïtief weet je dat je hier bent … op deze aarde … op dit moment … met een reden.

En daarom ben je hier: je bent de nieuwe menselijke blauwdruk.

‘Ik ben de wat?’ vraag je.

Je bent de nieuwe menselijke blauwdruk.

De nieuwe menselijke blauwdruk

Ik geloof dat wij als empaten op zielsniveau gekozen hebben om de mensheid te helpen een in het hart gecenterd bewustzijn te bereiken. Het feit dat er de afgelopen decennia zoveel empaten zijn verschenen is geen toeval. Het is het volgende niveau van de menselijke evolutie – ik noem het wel de ‘empathische oerknal’.

Degenen die nu op de aarde aanwezig zijn, zijn hier om te helpen de nieuwe menselijke blauwdruk te verankeren, terwijl we een hoger bewustzijn bereiken. Veel oeroude beschavingen geloofden in en schreven over een grote tijdcyclus die het Grote Jaar werd genoemd en die een tijdspanne omvat van 24 duizend jaar waarin het bewustzijn gedurende even lange perioden toeneemt en afneemt. Op dit moment zijn we 1500 jaar op weg in de periode van bewustzijnstoename. Als empaten hebben wij ervoor gekozen om nu met onze speciale kwaliteiten te incarneren, omdat het daar eenvoudig de tijd voor is. En als zodanig zijn wij op een unieke manier toegerust voor onze opdracht als wegbereiders.

Nieuwe werkelijkheid

Op dit moment lijken we afwijkend te zijn (en op sommige momenten lijkt het er inderdaad op dat we te vroeg zijn gekomen), maar wij zijn werkelijk de nieuwe norm! Trendsetters volgen doorgaans niet de regels, maar doorbreken die. Ze doen dingen, zien dingen, weten dingen en geloven dingen voordat die geaccepteerd en gemeengoed worden. Jouw ervaringen in het leven zijn een voorbereiding geweest op deze unieke rol.

Ben jij niet het zwarte schaap geweest? De mafkees? Ben jij niet degene die werd verstoten, veroordeeld, niet begrepen of belachelijk gemaakt door je familie? Heel, heel misschien is het wel zo dat jij hier niet bent om van hen te leren, maar dat zij hier zijn om iets van jou te leren. Is het mogelijk dat, in plaats van dat je familie, je vrienden, je werkplek en de maatschappij je proberen je in een keurslijf te dwingen, jij hier eigenlijk bent om je van dat keurslijf te ontdoen?

Empaat zijn is een eer. Het heeft de toekomst. Kun je, in plaats van door het leven te gaan terwijl je verbergt waar je geweldig goed in bent, dat juist laten zien omdat je gelooft, en weet dat je een prototype bent van de volgende fase van de menselijke evolutie? Kun je het risico anders te zijn omarmen? Kan jouw menselijke bewustzijn de herinnering ophalen aan de toewijding van je ziel aan dit werk? Kun je in bescheidenheid en vertrouwen je opdracht aanvaarden, hoe groot of klein die ook is, en bijdragen aan een hogere vibratie van het collectief?

Stephanie Red Feather

Boekentip Inspirerend leven: Ben ik een empaat?

ben ik een empaatWil je meer weten over jouw missie als nieuwe blauwdruk voor de mensheid en hoe je jouw empatische vermogens kunt beschermen en versterken? In Ben ik een empaat? geeft Stephanie Red Feather boek tips en adviezen over hoe je hiermee om kunt gaan en laat ook de andere kant van jouw empaat-zijn zien: je kwaliteiten zijn van vitaal belang voor de toekomst van de mens.

Bestel jouw exemplaar bij onze betrouwbare webshop Boekenwereld.com voor € 24,99 met gratis verzending.

Lees ook deze artikelen:

Boekentip van de redactie
Ik voel me op mijn ziel getrapt
Nu voor maar € 18,50

Ik voel me op mijn ziel getrapt

Bärbel Wardetzki

Iedereen kent dit gevoel wel: een kwetsende opmerking, een schimmige blik, een onaardig appje of iemand die je negeert en je bent compleet van je stuk gebracht. Terwijl die ander het misschien (waarschijnlijk!) helemaal niet zo bedoelde. Bärbel Wardetski onderzoekt in haar...

€ 18,50

Bekijk aanbieding

Deel dit artikel online
Gastauteur
Gastauteur

Inspirerend leven werkt samen met experts om je te inspireren. Gastauteurs bieden ons hun verhalen aan om met jou te delen.

Reageer op dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Ik voel me op mijn ziel getrapt
Nu voor maar € 18,50

Ik voel me op mijn ziel getrapt

Bärbel Wardetzki

Iedereen kent dit gevoel wel: een kwetsende opmerking, een schimmige blik, een onaardig appje of iemand die je negeert en je bent compleet van je stuk gebracht. Terwijl die ander het misschien (waarschijnlijk!) helemaal niet zo bedoelde. Bärbel Wardetski onderzoekt in haar...

€ 18,50

Bekijk aanbieding