Bewustzijn

3 symptomen van moeilijke koordverbindingen + oefening om je energie te beschermen

Door Denise Linn
3 symptomen van moeilijke koordverbindingen + oefening om je energie te beschermen

Je bent met energetische ‘koorden’ verbonden aan mensen, dieren, plekken en objecten. Die energiekoorden kunnen je energie verhogen of verlagen. Hoe herken je energieslurpende koorden, verwijder je ze en bescherm je jezelf hiertegen? Je leest het in dit gratis e-book van energie-expert Denise Linn.

Je bent met energetische ‘koorden’ verbonden aan mensen, dieren, plekken en objecten. Die energiekoorden kunnen je energie verhogen of verlagen. In het boek Energiekoorden van Denise Linn leer je hoe je kunt loslaten wat je niet helpt in het leven en hoe je je energie kunt beschermen. De ziel houdt van de waarheid en het pad naar waarheid is sterk te zijn in je eigen energieveld.

In dit gratis e-book ontdek je de symptomen van 3 soorten moeilijke koordverbinding en een oefening om deze koorden los te laten. Vaak zijn er symptomen die samenhangen met bepaalde uitputtende strengen die zich aan je hebben vastgehecht. Er kunnen natuurlijk veel redenen zijn voor die symptomen, maar soms is er iemand die of iets wat je energie opslorpt. Herken je je in deze symptomen? Lees dan ook de oefening om jezelf te beschermen.

Boekentip van de redactie: Energiekoorden

omslag energiekoorden van Denise LinnWil je meer lezen over energiekoorden en hoe je je kunt beschermen? Lees dan Energiekoorden van Denise Linn. Sommige verbintenissen bezorgen ons energie en maken dat we ons krachtig en heel voelen.

Energiekoorden die ons alleen maar energie kosten willen we liever verbreken omdat ze ons verzwakken en uitputten. In dit boek vind je alles over deze energetische verbindingen, hoe je jezelf energetisch beschermt, hoe je je kunt bevrijden van energieslurpende koorden en de ‘goede’ koorden kunt versterken. Zo leer je ruimte te creëren voor het goede in je leven.

Bestel nu jouw exemplaar met gratis verzending bij Boekenwereld.com . Of bestel het e-book.

bestel nu

Lees ook deze artikelen over energiekoorden:

Deel dit artikel online
Denise Linn
Denise Linn

Denise Linn is een spiritueel leraar en auteur van vele boeken waarin ze de kennis van sjamanistische tradities van over de hele wereld vertaalt voor spirituele levensvragen van hedendaagse zinzoekers.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Tarot voor jezelf
€ 23,50

Tarot voor jezelf

Annick Damme

Tarot helpt je je leven te duiden: geef vorm aan je eigen toekomst met 'Tarot voor jezelf' van Annick Van Damme

€ 23,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?