Astrologie

Weekhoroscoop 13 tot 20 april 2024: een bijzondere ontmoeting tussen Jupiter en Uranus in Stier

Door Irma van der Wijk
Weekhoroscoop 13 tot 20 april 2024: een bijzondere ontmoeting tussen Jupiter en Uranus in Stier

Jupiter en Uranus hebben deze week een bijzondere ontmoeting met elkaar in Stier: een conjunctie. Na de heftige energieën van afgelopen weken door de eclipsen is dit een welkome verandering van energie. Astroloog Irma van der Wijk vertelt meer over de betekenis van deze conjunctie van Jupiter en Uranus in Stier in de weekhoroscoop van 13 t/m 20 april 2024.

Vanaf 17 mei 2023 loopt de planeet Jupiter door Stier en deze week ontmoeten de planeten Jupiter en Uranus elkaar in het sterrenbeeld Stier. Jupiter en Uranus maken een conjunctie met elkaar. Jupiter en Uranus begrijpen elkaar. Soms maken planeten een conjunctie en dan levert dat een probleem op omdat die planeten niets met elkaar hebben.

Jupiter en Uranus in Stier maken een conjunctie in het achtste huis. Jupiter is een prachtige, enthousiaste planeet, die toekomstgericht is. Hij vraagt je: wat betekent zingeving voor jou? Jupiter helpt je om problemen te overwinnen – met kennis, vertrouwen en optimisme. Hij geeft je de veerkracht die je soms in het leven nodig hebt. Ook staat hij voor je behoefte aan innerlijke groei. Samen met Uranus voelen we de komende weken de behoefte om feiten en gebeurtenissen in een breder kader te plaatsen, maar wél op een praktische, nuttige en concrete manier.

Wat ook een rol speelt: we verlangen naar een solide en goed onderbouwd fundament in ons leven.


Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke Jaarhoroscoop voor 2024? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: Irma van der Wijk

Leven met de sterren: leer je geboortehoroscoop lezen

Leven met de sterren: leer je geboortehoroscoop lezen

  • Leer de geheime boodschappen van de sterren te lezen in jouw eigen geboortehoroscoop met Yasmin Boland.
  • Je ontdekt niet alleen waar jouw kracht ligt, maar ook hoe je deze kunt inzetten om jouw leven vorm te geven zoals jij dat voor je ziet.
Bekijk deze cursus

Lees verder:

Deel dit artikel online
Irma van der Wijk
Irma van der Wijk

Astroloog en Lifecoach Irma van der Wijk werkt al ruim 35 jaar als Astroloog (Geboorte- en Jaarhoroscoop en Kinderhoroscoop), Gezinscoach (Gordon methode, respectvol communiceren met je kind), Management trainer en Loopbaanbegeleider. Met een horoscoop zet ik mensen in hun kracht. Laten zien wie je wilt zijn, los van blokkades, belemmeringen en overtuigingen. Vol in je kracht staan en van daaruit je leven leven. Ik adviseer altijd een astrologische reading waarin we zowel jouw geboortehoroscoop als je persoonlijke jaarhoroscoop/solaar bespreken. Jouw persoonlijke Jaarhoroscoop begint vanaf jouw verjaardag. Voor mij is Astrologie iedere keer weer een prachtige manier om inzichten te krijgen in mijn overwegingen en keuzes die ik wil maken en die ons bewust maken dat we in onze persoonlijke kracht moeten geloven en dat we dan die dingen kunnen doen die bij ons passen en dat we de flow van ons leven leren kennen. We gaan samen dieper in op jouw vragen en welke besluiten je kunt nemen. Met een astrologische reading krijg je zeker mooie inzichten.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Ademen tot in je ziel
€ 17,50

Ademen tot in je ziel

Marleen Hout

Adem jezelf gezond: alle ademwijsheid verzameld in één boek, 'Ademen tot in je ziel' van Marleen van den Hout

€ 17,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?