Spiritualiteit

Zo laat jij je leiden door je ziel (3 stappen)

Door Rebecca Campbell
Zo laat jij je leiden door je ziel (3 stappen)

Nieuwsgierig naar je zielsmissie op aarde? Mystica en bestsellerauteur Rebecca Campbell helpt jou op weg! Ze deelt in dit artikel 3 stappen waarmee je moeiteloos afstemt op de boodschappen van je ziel. “Hoe meer je ernaar luistert en erop vertrouwt, hoe makkelijker het is om ernaar te handelen.”

Door regelmatig verbinding te leggen met je ziel, te luisteren en in actie te komen, raak je langzaam maar zeker meer afgestemd op wie je bent en wie je voorbestemd bent te zijn.

3 Stappen: zo stem jij je leven en je ziel op elkaar af

Een van de vragen die het meest aan mij gesteld worden, is: hoe vind ik mijn doel in het leven, mijn zielsmissie? Ik vind het een heerlijke vraag. Het feit dat je deze vraag stelt, betekent dat je ziel jou een zetje in de rug geeft. Ik deel graag deze 3 stappen die jou helpen om je leven en je ziel beter op elkaar af te stemmen.

1. Verbind je regelmatig met je ziel

Je hoeft geen uren aan spirituele oefeningen te besteden om je te verbinden met je ziel. Vijf minuten is al genoeg! Het is belangrijker dat je het regelmatig doet dan hoelang je het doet. Jezelf verbinden met je ziel kan bijvoorbeeld door spirituele oefeningen, chanten of intuïtief schrijven. Welke manier je ook kiest om dichter bij je ziel te zijn, maak er elke dag even tijd voor. Het versterkt je verbinding en maakt het makkelijker om de volgende stap te zetten.

Lees verder over het verbinden met je ziel:

2. Luister naar de boodschappen van je ziel

Je ziel staat altijd klaar om met je te praten. Je kunt hiervoor een oefening gebruiken die ik ‘Zielsonderzoek’ noem. Je stelt je ziel een vraag als: ‘Waartoe roept mijn ziel me op?’ Je stemt af op het deel van jou dat het antwoord weet. Als je het antwoord opschrijft, begin dan met: ‘Mijn ziel roept me op tot…’ Zo hoor je de boodschappen die het diepste gedeelte van jou je wil laten weten goed. Je bent nu zo afgestemd dat je kunt doorgaan naar de laatste stap.

Lees verder: Zo kun je de stem van jouw ziel horen

3. Kom in actie

Het lijkt misschien simpel, maar stap 3 is net zo belangrijk als de vorige stappen. Want als je op basis van de boodschappen van je ziel niet in actie komt, heeft het zoeken naar verbinding geen enkele zin. Als we niet in actie komen, dan blijft de begeleiding die we ontvangen in de ether hangen. Het blijft in het spirituele. En we zijn juist hier om het heilige te belichamen!

Als het spannend of overweldigend voelt om te bewegen in de richting waartoe jouw ziel je geroepen heeft, zet dan elke dag kleine stapjes. Elke dag eentje en nog eentje en nog eentje. Elke stap neemt je dieper mee in je heilige natuur en onthult wat het voor jou betekent om je doel te vinden en te leven. Door regelmatig verbinding te leggen met je ziel, te luisteren en in actie te komen, raak je langzaam maar zeker meer afgestemd op wie je bent en wie je voorbestemd bent te zijn.

Hoe meer tijd je doorbrengt met je ziel, hoe meer jij je ermee verbonden voelt. Hoe meer tijd je spendeert aan luisteren naar de fluisteringen, verlangens, visioenen, gevoelens en boodschappen, hoe makkelijker het is om ernaar te luisteren en erop te vertrouwen. Hoe meer je ernaar luistert en erop vertrouwt, hoe makkelijker het is om ernaar te handelen.

Ontdek je innerlijke wijsheid

Welk pad ga je bewandelen de komende tijd? Met dit online werkboek ga je terugkijken op het afgelopen jaar en door te luisteren naar de stem van je ziel kun je een heldere visie creëren.

Neem de tijd om het oude af te sluiten in dankbaarheid, en ontdek je de zaadjes die in je ziel zijn geplant voorde komende tijd. Bestel de cursus nú en ga gelijk aan de slag!

bestel nu

 

Lees verder over je ziel:

Deel dit artikel online
Rebecca Campbell
Rebecca Campbell

Rebecca Campbell is een mystica, spirituele creatieveling en visionair die mensen hun zielsmissie wil laten ontdekken. Ze is de bestsellerauteur van diverse boeken, kaartensets, cursussen en workshops.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Tantra, een allesomvattende oer-energie
€ 17,50

Tantra, een allesomvattende oer-energie

Daniel Odier

Verbind je met je oer-energie: de filosofie van tantra door Daniel Odier

€ 17,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?