Spiritualiteit

Paranormale aanvallen: wat zijn het, wat zijn de symptomen + paranormale zelfbescherming

Door Denise Linn
Paranormale aanvallen: wat zijn het, wat zijn de symptomen + paranormale zelfbescherming

Paranormale aanvallen kunnen bewust maar ook onbewust op je worden afgevuurd. “In sommige gevallen kan de aanval al zo lang aan de gang zijn dat je er zelfs geen besef van hebt,” zegt spiritueel leraar Denise Linn, auteur van Energiekoorden. In dit artikel legt ze uit wat paranormale aanvallen zijn, wat de symptomen zijn die je kunt merken tijdens een paranormale aanval en uit dat jij ze zelf waarschijnlijk óók onbewust uitzendt.

Vrijwel altijd zijn onderbewuste paranormale aanvallen afkomstig van iemand die je kent, iemand met wie je al koordverbindingen hebt.

Wat zijn paranormale aanvallen?

Berichten over paranormale aanvallen zijn door heel de geschiedenis heen, in culturen overal ter wereld, geboekstaafd. Deze aanvallen kunnen krachtig zijn en zorgen dat je in een vrije val raakt, maar ze kunnen ook geraffineerd zijn. In sommige gevallen kan de aanval al zo lang aan de gang zijn dat je er zelfs geen besef van hebt.

Het doet enigszins denken aan de zwaartekracht, die constant druk op je uitoefent maar er altijd geweest is en dus normaal lijkt. Soms ben je je pas van een paranormale aanval bewust wanneer die stopt. Als het individu bijvoorbeeld sterft of je een verwijderingsceremonie uitvoert, zou je een verandering kunnen voelen. De constante monotonie van een onophoudelijke paranormale aanval – bijvoorbeeld door een ontevreden familielid – kan zozeer deel uitmaken van de structuur van je leven dat je er geen weet van hebt. Zodra er een eind aan komt, voel je je evenwel licht en opgewekt. Soms zijn paranormale aanvallen weloverwogen en bewust, maar meestal hebben ze een onderbewust karakter.

Onderbewuste paranormale aanvallen

Bij een onderbewuste paranormale aanval kan iemand onderbewust een aanval uitvoeren door negatieve gedachten op je te richten, zonder het met opzet te doen.

De meeste onderbewuste paranormale aanvallen vinden als volgt plaats: iemand wordt kwaad op je. Hij denkt aan je terwijl hij kwaad is… en jij krijgt hoofdpijn. Hij was zich er niet van bewust dat hij dit deed. Het was gewoon een bijproduct van zijn levensangst. Hij kan je echter alleen beïnvloeden als er energiestrengen zijn die jullie met elkaar verbinden.

Vrijwel altijd zijn onderbewuste paranormale aanvallen afkomstig van iemand die je kent, iemand met wie je al koordverbindingen hebt. Er zijn gelegenheden waarbij ze van iemand die je niet kent kunnen komen, maar dat gebeurt zelden.

Ben jij zelf de dader?

Je zou zelfs onbedoeld een aanval op iemand anders kunnen richten. Als je denkt dat je nooit een onderbewuste paranormale aanval op iemand hebt ondernomen, vraag je dan af of je ooit kwaad werd op, en iets slechts in gedachten had voor iemand die…

• gevaarlijk reed in het verkeer.
• je afsneed om je parkeerplaats in te nemen.
• zich een weg baande om voor je te komen in de file.
• onbeleefd tegen je was aan de telefoon.

Als je antwoord ja was, is de kans groot dat er momenten zijn geweest waarop je iemand onderbewust negatieve energie hebt toegezonden. Voel je er alsjeblieft niet schuldig over. We hebben dat allemaal wel eens gedaan. Het is belangrijk dat je jezelf vergeeft. Als je jezelf erop betrapt dat je het doet… houd er dan direct mee op. Dit soort aanvallen werkt vroeg of laat op een of andere manier als een boemerang.

Opzettelijke paranormale aanvallen

De meeste paranormale aanvallen zijn onderbewust. Er zijn echter, in zeldzame gevallen, enkele mensen die bewust negatieve energie verspreiden. Het kan moeilijk zijn om je te concentreren als dit jou overkomt. In het verleden noemde men deze negatieve gedachtevormen onder meer vloeken, toverspreuken, het bot wijzen of zwarte magie.

Dit soort aanvallen doet zich voor wanneer iemand hevige emoties ervaart en die gevoelens met een geconcentreerde laserscherpe woede op een bepaalde persoon richt. Het zijn echte aanvallen, maar er zijn manieren om ze af te weren.

Als je doelwit bent van een gerichte en opzettelijke woeste paranormale aanval, maar je energie sterk is, kan niets (en ik bedoel niets) in je doordringen. Je zult niet eens weten dat je aangevallen wordt wanneer het gebeurt. Je zit op een andere frequentie.

Symptomen van een paranormale aanval

Voor alle symptomen die ik zal vermelden kunnen volstrekt logische redenen bestaan en ze hoeven niets te maken te hebben met een aanval. Als je er toch een aantal hebt en er zijn geen fysieke redenen voor, wil je je strengen misschien onderzoeken om te zien of er sprake is van een aanval.

Plotselinge pijn. Die zou op dezelfde plaats of op hetzelfde tijdstip de kop op kunnen blijven steken. Of de pijn komt misschien zeer snel opzetten en verdwijnt even snel.
Vermoeidheid en sloomheid. Je voelt je volstrekt uitgeput en afgemat, ogenschijnlijk zonder reden.
Hoofdpijn. Je ervaart plotseling opkomende hoofdpijn, soms zelfs zware.
Je lichamelijk koud voelen. Je hebt ongebruikelijke koude rillingen of het gevoel dat je maar niet warm kunt worden.
Nachtmerries. Ongewone angstaanjagende dromen doen zich voor in je nachtelijke uren. Het is niet ongebruikelijk dat beelden van de aanvaller in je dromen verschijnen of dat in symbolische vorm doen.
Het gevoel hebben te worden gadegeslagen. Je kunt het gevoel hebben dat er iemand naast je staat of dat er iemand is die je nog net uit je ooghoeken kunt zien, maar wanneer je kijkt is er niemand.
Wazig denken. Het voelt aan alsof je zaagsel in je brein hebt. Het is moeilijk om woorden te vinden die je nodig hebt en het is erg moeilijk om je te concentreren.
Beperkte ademhaling. Elke keer dat je ademt voelt het aan alsof ademen begrensd is of moeilijk gaat. Je kunt ook een gevoel van druk op je borst hebben, alsof er iemand op je zit.
Zwaar, neerslachtig gevoel. Je hebt ongebruikelijk negatieve gevoelens over jezelf. Het kan aanvoelen als druk op je borst, wat ademen moeilijk maakt, of alleen als een gedeprimeerde stemming.
Sterke en onverwachtse emoties. Je voelt je overstuur zonder er enige reden voor te hebben. Of je reageert overdreven op een situatie die je normaal niet zou hinderen. Het kan aanvoelen alsof je emoties iets urgents hebben.

Dit is maar een korte opsomming. Er kunnen natuurlijk veel redenen zijn voor deze ervaringen, maar als je deze symptomen hebt en je het gevoel hebt te worden aangevallen… is dat misschien inderdaad het geval.

Hoe kun je jezelf beschermen tegen paranormale aanvallen? Dit is de beste energetische bescherming en paranormale zelfbescherming volgens experts.

Fragment uit: Energiekoorden

Energiekoorden

Energiekoorden

Wil je nog meer tips om jezelf energetisch te beschermen? Denise Linn helpt je te werken aan je energetische bescherming. Creëer ruimte voor het goede in je leven.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Nog meer paranormale zelfbescherming:

Deel dit artikel online
Denise Linn
Denise Linn

Denise Linn is een spiritueel leraar en auteur van vele boeken waarin ze de kennis van sjamanistische tradities van over de hele wereld vertaalt voor spirituele levensvragen van hedendaagse zinzoekers.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Aura-energie
€ 20,00

Aura-energie

Alla Svirinskaya

Als je je vaak vermoeid voelt en klachten hebt, is de kans groot dat je aura is vervuild. Tijd om de balans te herstellen! In 'Aura-energie' laat Alla Svirinskaya je zien hoe.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?