Spiritualiteit

5 praktische tips om je aura en energie te beschermen

Door Sahvanna Arienta
5 praktische tips om je aura en energie te beschermen

Je kunt jezelf beschermen door je energieschild te ontwikkelen. Sahvanna Arienta legt je uit hoe het werkt, wat de voordelen van zo’n schild zijn en hoe je dat heel gemakkelijk in je dagelijks leven kunt gebruiken.

Energieafscherming houdt in dat we een beschermende barrière om onszelf heen creëren om te voorkomen dat negatieve energie of trillingen van externe bronnen binnendringen.

Onze wereld is snel en alles is met elkaar verbonden. We worden steeds vaker blootgesteld aan verschillende vormen van negatieve energie en stress. Om ons welzijn, zowel mentaal als fysiek, te behouden is het van essentieel belang om innovatieve methoden van zelfbescherming en zelfzorg te verkennen.

Een van die methodes is het energieschild en wint steeds meer aan populariteit. Dit is een methode die ontworpen is om onszelf af te schermen van negatieve invloeden, zodat we onze balans, positiviteit en innerlijke kracht kunnen behouden.

Energieafscherming houdt in dat we een beschermende barrière om onszelf heen creëren om te voorkomen dat negatieve energie of trillingen van externe bronnen binnendringen. Deze afscherming kan worden gevisualiseerd als een onzichtbaar maar krachtig krachtveld dat ons lichaam en onze geest omvat.

De voordelen van energieafscherming

Allereerst helpt energieafscherming je beschermen tegen negatieve invloeden. Een energieschild werkt als een filter en blokkeert negatieve energie, emoties en stress van andere personen of omgevingen. Deze bescherming is vooral cruciaal voor hooggevoelige personen die gevoeliger zijn voor invloeden van buitenaf.

Ten tweede wordt je emotionele veerkracht hoger. Door een energieschild op te zetten, kunnen we ons emotionele welzijn beter handhaven. Afscherming helpt voorkomen dat negativiteit van anderen wordt geabsorbeerd, waardoor we onze positieve mindset en emotionele stabiliteit kunnen behouden.

Bovendien verbeter je je focus en helderheid. Afscherming stelt ons in staat om een omgeving te creëren die bevorderlijk is voor focus en productiviteit. Door afleiding en negatieve energieën buiten te sluiten, kunnen we onze geest helder en gecentreerd houden.

5 technieken om je energie te beschermen

In een wereld vol constante stimulatie en potentiële negativiteit, biedt het afschermen van energie ons een krachtig hulpmiddel om ons mentale en fysieke welzijn te beschermen. Omarm de praktijk van het energieschild en laat het oneindige potentieel ervan je leiden naar een leven vol balans, vrede en veerkracht.

Er zijn vijf praktische technieken om bekwaam te worden in energieafscherming en je schild zo goed mogelijk in te zetten in je leven. Hieronder som ik ze heel overzichtelijk op.

1. Visualisatie

Begin met jezelf te aarden en haal een paar keer diep adem. Sluit je ogen en visualiseer een sterk, beschermend schild dat je hele wezen omringt. Stel het je voor als een doorschijnende bel van puur licht die alle negatieve energie afstoot en alleen positieve energie toelaat.

In dit artikel vind je een uitgebreidere omschrijving van deze beschermende bol.

2. Affirmaties

Neem positieve affirmaties op in je oefeningen voor energieafscherming. Herhaal zinnen als ‘Ik ben omgeven door positieve energie en beschermd tegen negativiteit’ of ‘Ik trek alleen liefde en positiviteit aan in mijn leven.’ Dit helpt de intentie achter je energieschild te versterken.

Lees verder: Waarom positieve affirmaties zo belangrijk zijn voor overvloed, geluk en gezondheid

3. Helen met kristallen

Kristallen kunnen dienen als krachtige hulpmiddelen om energie af te schermen. Kies kristallen met beschermende eigenschappen, zoals zwarte toermalijn, obsidiaan of amethist. Draag ze bij je of plaats ze in je leefruimte om je praktijk van energieschild te versterken.

Lees verder: Stenenmagie: wat de kleur van edelstenen en kristallen zegt over hun werking

4. Intenties zetten

Intenties spelen een belangrijke rol bij het afschermen van energie. Voordat je een uitdagende omgeving binnengaat of met mensen omgaat die negatieve energie kunnen uitstralen, heb je de intentie om jezelf af te schermen, zodat alleen positieve invloeden je kunnen beïnvloeden.

5. Dagelijks reinigingsrituelen

Ontwikkel een dagelijks reinigingsritueel om achtergebleven negatieve energie uit je aura te verwijderen en je energieschild te versterken. Dit kan bestaan uit het smeren met salie, het nemen van een zuiverend bad met zeezout of het beoefenen van meditatie en visualisatietechnieken.

Dit is een supermakkelijke manier om negatieve energie van je af te laten spoelen.

Aura-energie

Aura-energie

Wil jij de werking van deze technieken ontdekken? En de transformerende kracht van het behouden van een beschermde en positieve mindset ervaren? Lees er meer over in 'Aura-energie' van Alla Svirinskaya.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

 

Lees ook deze artikelen over energetische bescherming:

Boekentip van de redactie
Aura-energie
€ 20,00

Aura-energie

Alla Svirinskaya

Als je je vaak vermoeid voelt en klachten hebt, is de kans groot dat je aura is vervuild. Tijd om de balans te herstellen! In 'Aura-energie' laat Alla Svirinskaya je zien hoe.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Deel dit artikel online
Sahvanna Arienta
Sahvanna Arienta

Sahvanna Arienta is een internationaal bekende lichtwerker en medium. Al meer dan twintig jaar doet ze onderzoek naar metafysische en paranormale werkelijkheden. Ze is de oprichter van Soul’s Journey Media en schreef diverse boeken over lichtwerk.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Aura-energie
€ 20,00

Aura-energie

Alla Svirinskaya

Als je je vaak vermoeid voelt en klachten hebt, is de kans groot dat je aura is vervuild. Tijd om de balans te herstellen! In 'Aura-energie' laat Alla Svirinskaya je zien hoe.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?