Hooggevoeligheid

Astrale projectie: hoe zielsreizen jou diepe inzichten brengt (en je leven verandert)

Door Sahvanna Arienta
Astrale projectie: hoe zielsreizen jou diepe inzichten brengt (en je leven verandert)

Bij een zielsreis of astrale projectie scheidt je geest (je astrale lichaam) zich van je fysieke lichaam. Naast dat dit een hele bijzondere ervaring is, brengt het ook veel voordelen met zich mee. “Het kan een totale verandering teweegbrengen! En niet alleen voor je geest, het kan ook een fantastische uitwerking hebben op je leven.” Expert op het gebied van astrale projectie Sahvanna Arienta zet alle voordelen van astrale projectie op een rijtje.

Gevoelige mensen (empaten) die hier op aarde lijden aan angsten of die worstelen met hun reactie op de harde energieën van het aardse niveau, zullen in zielsreizen een grote troost vinden.

Astrale projectie

Een zielsreis of astrale projectie is een uittreding waarin ons astrale lichaam (onze geest) zich scheidt van ons fysieke lichaam en zich bevrijdt van zijn fysieke beperkingen. Lees meer over astrale projectie in dit artikel.

Wat is de waarde van zielsreizen? Het kan een totale verandering teweegbrengen! En niet alleen voor je geest, het kan ook een fantastische uitwerking hebben op je leven. Het biedt je het diepe inzicht dat ons aardse bestaan qua dimensies heel beperkt is. Vergeleken met hogere dimensies is de aarde nogal vlak. Reizen door andere energetische werelden verruimt je perspectief op een onvoorstelbare manier. Je krijgt besef van het grote geheel en de ontbrekende stukjes van het mysterie van je leven vallen op hun plaats.

Het begin van een nieuwe spirituele zoektocht

Als je eenmaal een reis hebt gemaakt naar het astrale niveau en daar voorbij, dan is het onmogelijk om je nog vast te klampen aan de materiële wereld. Je bent aan een spirituele zoektocht begonnen en je zult steeds meer op zoek gaan naar antwoorden op vragen waarvan je vergeten was dat je ze moet stellen. Met elke reis die je onderneemt neem je meer spirituele informatie op, die je gaat gebruiken om je eigen leven en dat van mensen om je heen te verbeteren.

De informatie die deze ervaringen je oplevert verandert je leven, want je hebt het spirituele vanuit een uniek perspectief ervaren. Omdat wij alles bekijken vanuit het verdichte materiële perspectief, waaraan wij in onze fysieke wereld zo gewend zijn, hebben we een vervormd beeld van de werkelijkheid gekregen.

Zielsreizen of astrale projecties helpen je om te begrijpen dat de werkelijkheid reageert in overeenstemming met jouw energie. Omdat je je hier bewust van wordt, kun je je werkelijkheid op een positieve manier gaan veranderen. De informatie die je krijgt door deze hogere trillingsniveaus te bezoeken, of die je krijgt van de wezens die op deze niveaus verblijven, heeft een directe uitwerking op je ervaringen als mens en daarmee op je leven. Met de informatie die je op je reizen verzamelt, kun je je huidige problemen en die uit je verleden oplossen.

Angsten nemen af

Een ander geweldig voordeel van astrale projectie is de afname van je angsten. Gevoelige mensen (empaten) die hier op aarde lijden aan angsten of die worstelen met hun reactie op de harde energieën van het aardse niveau, zullen in zielsreizen een grote troost vinden. Dit is geen vlucht voor de harde realiteit, want je maakt die reizen om jezelf te helpen trauma’s te helen en om de angsten die het menselijk ego je vanaf je geboorte heeft ingeprent in een juist perspectief te plaatsen. Begrijpen dat er zoveel meer is dan de materiële dimensie bevrijdt je van je gehechtheid aan materiële zaken, die leidt tot angst voor verlies.

Angst voor de dood verdwijnt

Zielsreizen of astrale projecties helpen ons om veel van de op angst gebaseerde gedachten van ons menselijk ego, waarvan we in het dagelijks leven zoveel last kunnen hebben, weg te nemen. Als je ervaring krijgt met zielsreizen, laat je de angst voor de dood helemaal los. Want je wordt je ervan bewust dat je een energetisch wezen bent en energie gaat nooit dood. Als je je realiseert hoeveel van je essentie is afgestemd op het niet-fysieke bestaan, verdwijnt je angst voor de dood. Je gaat beseffen dat er buiten het fysieke niveau geen dood bestaat. Begrijpen dat je energetische zelf van het ene niveau naar het andere kan reizen, zonder bang te hoeven zijn dat zijn bestaan ten einde komt, neemt alle angst voor de dood of het stervensproces weg.

Je gaat ook begrijpen waar je naartoe gaat als je de fysieke wereld verlaat, want je ziel heeft die plaats al eerder bezocht. Als je een dierbare hebt verloren, helpt zielsreizen je om je verdriet te overwinnen. Je wordt je ervan bewust dat overleden dierbaren nog steeds bestaan, maar dan buiten de fysieke wereld, op een andere energetische trillingsfrequentie.

Eigenlijk probeert het ego zijn eigen sterfelijkheid te vermijden. Door astrale projectie leer je begrijpen dat de geest onsterfelijk is. Dat jij een geestelijk wezen bent in een fysiek omhulsel, dat je hebt gekregen om je missie voor deze incarnatie uit te voeren. Op angst gebaseerde menselijke gedachten zullen geen betekenis meer hebben voor je. Naar het fysieke leven kijken vanuit het perspectief van een groter geheel helpt je om je angsten los te laten. Je gaat begrijpen dat deze fysieke incarnatie maar een klein stukje is van je innerlijke reis en dat het verlies van iets wat fysiek is maar heel weinig betekenis heeft. Dit inzicht zorgt er automatisch voor dat je een spirituele manier van denken krijgt en je innerlijk richt op het belang van de ontwikkeling van je eigen spirituele bewustzijn.

Andere voordelen van astrale projectie zijn:

 • Een gevoel van innerlijke vrede.
 • Een toename van buitenzintuiglijke waarnemingen.
 • Een beter geheugen en herinneringsvermogen.
 • Minder extreme emoties (stemmingswisselingen).
 • Vermindering van angst voor de dood.
 • Verwerking van verdriet bij de ontmoeting met dierbaren die zijn overgegaan.
 • Transformerende persoonlijke heling (fysiek en emotioneel).
 • Een doelgericht leven krijgen.
 • Loslaten van onderdrukte schadelijke emoties en woede.
 • Oplossing van kwesties uit vorige levens.
 • Veel meer liefde en compassie voor alles wat leeft.

Zielsreizen of astrale projecties zijn een vaak genegeerde manier van inzicht ontwikkelen in de metafysische aspecten van het universum en begrip krijgen van dingen die logisch of wetenschappelijk niet te verklaren zijn. Al eeuwenlang komen we in bijna alle culturen die bekend zijn met uittredingen verslagen tegen van astrale projectie. Nu is voor jou de tijd gekomen om dit fantastische vermogen zelf te gaan ervaren!

Bron: Lichtwerker zielsreizen

Lichtwerker zielsreizen

Lichtwerker zielsreizen

Ben je klaar voor jouw astrale ontdekkingstocht? Wil jij meer leren over de wonderlijke astrale wereld en zielsreizen maken? Sahvanna Arienta neemt je mee op een fascinerende ontdekkingstocht voorbij de fysieke wereld door de zeven rijken van energie en brengt lichtwerkers met behulp van astrale projectie naar een hoger niveau van spiritueel leven en werken.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Lees verder:

Deel dit artikel online
Sahvanna Arienta
Sahvanna Arienta

Sahvanna Arienta is een internationaal bekende lichtwerker en medium. Al meer dan twintig jaar doet ze onderzoek naar metafysische en paranormale werkelijkheden. Ze is de oprichter van Soul’s Journey Media en schreef diverse boeken over lichtwerk.

Reactie
 1. JosTeeuwen 30 oktober 2023 - 15:22
  Reply

  Kwam bij toeval bij dit artikel uit. Het bovenstaande maakte grote indruk op mij,zo herkenbaar deze ervaringen tijdens een leven met heftige angsten en depressies 30 jaar of nog langer. Kon hier ook met niemand over praten wat ik nu begrijp. Ben ook super hooggevoelig Heb een zeldzame stollingsziekte en ben opgegeven, maar geniet als nooit tevoren en ken totaal geen doodsangst. Heb later ook een aantal ervaringen gehad die ik niet thuis kan brengen. Heb het maar losgelaten en kijk waar de stroom van het leven mij naar toebrengt. Groetjes: Jos.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Ademen tot in je ziel
€ 17,50

Ademen tot in je ziel

Marleen Hout

Adem jezelf gezond: alle ademwijsheid verzameld in één boek, 'Ademen tot in je ziel' van Marleen van den Hout

€ 17,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?