Spiritualiteit

Zeven kenmerken van een tweelingziel-relatie

Door Karin en Danique Vergeer
Zeven kenmerken van een tweelingziel-relatie

Steeds meer mensen ontmoeten hun tweelingziel. Ben jij ook benieuwd of jij jouw tweelingziel hebt ontmoet? We hebben zeven kenmerken voor jullie mogen channelen, waardoor jij kunt opmaken of jij iemand hebt ontmoet, met wie jij een diepere verbinding hebt. En waaruit blijkt dat dan, dat hij of zij een tweelingziel is.

Zeven kenmerken van een tweelingziel-relatie

Onverwachte ontmoeting

Allereerst vindt er vaak een ontmoeting plaats, op een onverwacht moment en op een speciale dag. Tijdens deze ontmoeting kunnen jouw chakra’s meer open gaan staan en komt er een kundalinistroom op gang. Je kunt je euforisch en blij voelen. Een ontmoeting met je tweelingziel kan soms heel heftig zijn. Vaak is de herkenning direct. Deze ontmoeting is niet toevallig, heeft een bedoeling en zet een proces in gang, dat gepaard gaat met verwerkingen van oude, ongeheelde wonden, wat voor veel aantrek- en afstootgedrag kan zorgen.

Overeenkomsten met je tweelingziel

Er zijn veel overeenkomsten in naam, geboortedatum, gewoontes, beroepen of interesses. Je kunt bijvoorbeeld altijd al bij elkaar in de buurt hebben gewoond of op dezelfde school hebben gezeten. Jullie hebben vaak dezelfde humor. Er kan ook een fysieke gelijkenis zijn.

Tekens zien

Je kunt veel tekens krijgen van “de Kosmos”, zodat jij weet dat hij of zij een tweelingziel is. Je kunt veel dubbele getallen zien. Ook kom je zijn of haar naam vaak tegen. Er kunnen liedjes in je hoofd opkomen met een speciale boodschap. Je ziet regelmatig jouw twin’s (??) auto rijden enz. Hij of zij is steeds in jouw gedachten. Ook kan jij jouw tweelingziel tegenkomen op onverwachte momenten of een berichtje krijgen van hem of haar, als het contact moeizaam gaat. Jouw Hogere Zelf (een hoger bewustzijn dat jou aanstuurt) en gidsen communiceren met jou, om jou te begeleiden in dit proces.

Rustig tempo

Vaak zijn er door jouw Hogere Zelf omstandigheden gecreëerd, waardoor jullie relatie op een rustig tempo verloopt. Het kan zijn dat één van jullie of beiden in een andere relatie zitten. De zorg voor kinderen kan een belemmering zijn. Jullie kunnen op een grote afstand van elkaar wonen. Jouw twin vlucht in een relatie met iemand anders. Zelfs een groot leeftijdsverschil kan meespelen. Jullie afstemming vindt dan op een rustig tempo plaats.

Angst

Er is vaak nog veel angst om de relatie aan te gaan. Er kan veel angst zijn om elkaar te verliezen. Andere emoties kunnen in de weg staan of slechte ervaringen met eerdere relaties of trauma’s uit jouw jeugd of vorige levens. Het kan voelen alsof je in een emotionele rollercoaster terecht bent gekomen. Dit kan ervoor zorgen, dat tweelingzielen elkaar weer afstoten en ieder voor zichzelf een stuk ontwikkeling moeten doormaken.

Fysieke afstemming

Na de ontmoeting vindt er een afstemming op elkaar plaats. Energiekoorden worden aangelegd (is aangelegd het juiste woord?) waardoor je last kunt krijgen van fysieke klachten. Je kunt onder andere last krijgen van hartkloppingen, veel dromen, slecht slapen, je moe voelen of juist meer energie hebben. Jouw intuïtie kan sterker worden. Er vinden ook hormonale veranderingen plaats en veranderingen van het DNA. Zelfs uiterlijke veranderingen kunnen plaatsvinden en is het mogelijk dat jij steeds meer op jouw twin gaat lijken.

Emoties delen met je tweelingziel en op één lijn komen te zitten

Jullie energie loopt in elkaar over en je kunt elkaars emoties voelen, gedachtes opvangen en fysieke klachten overnemen. Er vindt een fysieke samensmelting plaats, waarin je steeds meer een eenheid gaat worden in voelen en denken. Hierdoor gaan jullie steeds meer op een lijn zitten en kunnen jullie in de toekomst aan een gezamenlijke taak beginnen.

Mocht je hulp nodig hebben in jouw (tweelingzielen)proces, dan kunnen wij jou begeleiding geven en d.m.v. gechannelde informatie inzicht geven over eventuele blokkades en negatieve overtuigingen, die nog tussen jullie instaan. Deze blokkades kunnen uit jouw jeugd zijn of uit vorige levens. Deze hulp geven wij via paranormale readingen en healingen. Wij kunnen communiceren met jouw begeleiders en staan in contact met o.a. de Hathors, die verbonden zijn aan de Egyptische Godin Isis.

Fijne dag en veel liefs,

Karin en Danique Vergeer | www.healingcentrumisis.com

De drie grote liefdes in je leven

De drie grote liefdes in je leven

In 'De drie grote liefdes in je leven, soulmates, karmische partners en tweelingzielen' van Kate Rose leer je onderscheiden tussen drie soorten liefdes die je in je leven kunt hebben.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Lees ook deze artikelen:

Deel dit artikel online
Karin en Danique Vergeer
Karin en Danique Vergeer

Karin en Danique Vergeer van Healingcentrum Atlantis bieden ondersteuning in jouw persoonlijk ontwikkelingsproces d.m.v. paranormale readingen, waarin zij antwoorden channelen op al je vragen en inzicht kunnen geven in blokkades uit jouw verleden en vorige levens. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van Tweelingzielen en begeleiden tweelingzielen zowel individueel als samen. Verder bieden ze met de Volle en Nieuwe maan en Engelenpoorten online Lichtreizen aan: lezing met geleide meditatie en afstandshealing, waarin je zelf veel inzichten kunt krijgen over jouw proces. En schrijven ze o.a. astrologische over de volle en nieuwe maan en nieuwetijds-artikelen. Www.healingcentrumatlantis.com

Reacties
 1. Vesna Andonov 16 september 2017 - 22:42
  Reply

  Hi, kan dit ook plaatsvinden via Skype?

 2. Rob 31 december 2017 - 11:23
  Reply

  ik herken veel in je punten over de tweelingzielen, het geeft me ook wel angst. Je leven kan er overhoop mee worden gemaakt, bestaande zekerheden waar je jezelf aan vast houdt kunnen verdwijnen en er komt wat anders voor in de plaats. Maar dat kan je ook opluchten en bevrijden.

 3. Martine 31 december 2017 - 20:43
  Reply

  Mijn zielverwand begond steeds verdriet als ik hem zie plezand is anders

  1. Mary Bruijnesteijn 13 juli 2019 - 21:07
   Reply

   Ook ik heb mijn tweelingziel ontmoet ,hij zit in een liefdeloze relatie,ontkend dat hij van mij houd dus het aantrekken en afstoten gaat maar door , de angst wint het van de liefde.maar het verdriet is groot aan beide kanten. maar hij kan geen keus maken uit verantwoordelijkheid naar zijn partner..

   1. Willem Hamstra 27 juli 2020 - 11:24
    Reply

    Heb hier dezelfde situatie. Ik ben een tijdje geleden een jonge dame tegengekomen waarbij we dezelfde gevoelens voor elkaar ontdekken. Echter zij loopt ook voor de emoties weg die ze ervaart. Bovendien zit ze, ook nog maar sinds kort, in een relatie. Waar ze niet zomaar uit wil stappen uit verantwoordelijkheids besef en loyaliteit. Ondanks dat hij haar in dit verhaa,l uit jaloezie, heel erg negatief beinvloed. Alle kenmerken van de ontmoeting van tweelingzielen is hier zo herkenbaar. Hoop dat ze door het universum geholpen tot de juiste inzichten komt.

  2. Elke Van acker 2 mei 2020 - 22:54
   Reply

   Ik schrik als ik dit alles lees want dit is wat ik nu meemaak met mijn 'vriend'. Momenteel hebben we geen contact meer, maar voel dat ik hem niet mag loslaten en voel dat hij mij ook niet loslaat ondanks hij doet alsof hij mij uit zijn leven gebannen heeft. Wat moet ik doen?

 4. Astra 5 januari 2018 - 17:46
  Reply

  Graag contact ivm vragen 2-ling. Heb hem ontmoet, maar ook weer laten gaan.

 5. Gerard Boonhof 27 februari 2018 - 13:45
  Reply

  Ik er staat heel veel in het verhaal tweelingzielen wat ik herken, alleen wat ik me afvraag ik heb een paar boeken gelezen waarin staat dat het heel zelden gebeurt dat tweelingzielen elkaar tegen komen op aarde. Het zijn uitspraken van gidsen .En wat ik te horen krijg zijn verhalen dat het regelmatig voorkomt dat tweelingzielen elkaar tegen komen.

 6. willem mast 27 april 2018 - 15:30
  Reply

  Mijn tweelingziel is verongelukt en nu dus aan gene-zijde. Was me tijdens onze relatie(beiden ons tweede huwelijk) niet 100% duidelijk dat we tweelingzielen waren. Maar door de kenmerken en visioenen die me werden gegeven weet ik nu zeker dat we het 100% zijn!!! Even een heel ander onderwerp: Wat weten jullie van de grote verandering of Ascentie die komen gaat?

  1. Marco 23 oktober 2019 - 22:23
   Reply

   Lees dat er een reading mogelijk is en kontakt met gidsen. Ik zou daar graag wat meer over willen weten . Begrijp maar niet wat er gebeurd en hoe het zit. Heel heftig en laat me niet los .slopend eigenlijk.

   1. Kim 2 december 2019 - 19:02
    Reply

    Ben jij het?

 7. elsje devroye 24 mei 2018 - 21:00
  Reply

  Leuk is inderdaard ànders als de zielsverwant in een andere relatie is...ik droeg de pijn van hem erbij en heb moeten loslaten.

 8. Alybetty Nuchelmans Wijnsma 14 juli 2018 - 09:45
  Reply

  Mijn zielsverwant is plotseling overleden. We woonden ver uit elkaar maar hadden elke dag contact. We steunden elkaar in moeilijke tijden en lachten samen. Dan1 zware hartstilstand en de wereld staat stil... Gisteren de crematie, ik voel me alsof ik niet meer leef of kan functioneren.

 9. Reina 28 juli 2018 - 21:29
  Reply

  Hallo ik heb 7 maanden geleden mijn tweelingziel ontmoet hij is Koreaans 3 maanden geleden wist ik niet wat tweelingzus was en wist het ook niet dat hij mijn tweelingziel is. In oktober komt hij naar hier heen naar nederland maar ik wil hem graag maar de ene kant niet en ik heb echt veel last van hoofdpijn en snelle hartkloppingen en nek En ik word s nachts om 3 uur vaste tijd wakker en moet af en toe zo maar huilen heel raar En ik ben heel erg bang dat hij mijn hart breekt en hij is 4 jaar ouder dan ik is dat niet zo raar . Ik droom echt vaak over hem laats droomde ik dat ik samen met hem een kind had we waren aan het wandelen samen met de kind. Maar de probleem is hij komt naar Nederland maar ik wil hem graag zien maar de ene kant niet en had ook gedroomt hoe ik hem tegenkom hopelijk kunnen jullie mij graag helpen ❤️❤️❤️❤️❤️

 10. Maureen 25 augustus 2018 - 15:41
  Reply

  Ik heb ook een ander stuk over tweelingziel gelezen op jullie site. Kan mijn zoontje mijn tweelingziel zijn? Hij is nog maar vijf jaar. Beiden zijn we HSP. Hij extrovert...ik introvert. Als er iemand is die mij de afgelopen 5jaar een spiegel heeft voorgehouden is hij het. Wat hij voelt, voel ik ook intens. Dat is bij mijn dochtertje van drie veel minder aanwezig. Bizar...

 11. Ikke 31 oktober 2018 - 22:36
  Reply

  Ik zou graag willen weten hoe ik hem los kan laten, heb vanalles geprobeerd maar het lukt niet. We hebben een haat/ liefde verhouding...hij belooft vanalles en laat me dan weer kei hard vallen. Hij kan mij ook niet loslaten en is heel jaloers. Ik ben vrijgezel en hij getrouwd. Hij wil niet weg thuis maar mij laten gaan wil hij ook niet. Het gevolg van dit alles is dat ik met een burn-out zit. Ik heb de hulp gevraagd aan de engelen en mijn gids maar niets helpt...zelf kan ik ook niet loslaten als hij weer contact zoekt. We wonen vlak bij elkaar. Ik zou heel graag verder willen met mijn leven want dit wordt niets zo..herkent iemand dit die wel heeft los gelaten en hoe doe je dat...heb ook gelezen dat je de draden door kunt knippen?

  1. Tien 22 november 2018 - 01:42
   Reply

   Hoi ikke, Ik herken dit proces inderdaad. Je zit dan nog in het verwerken van de blokkades en de grootste het intens ervaren van afgescheiden worden. Mii heeft het geholpen het proces te begrijpen. Onbewust is er angst waardoor je elkaar pijn doet ieder heeft zijn aandeel daarin. Het enige wat je kunt doen is zelf blijven groeien en de ‘schuld’ hierin los laten. Ieder heeft zijn eigen weg. Dus vanuit vechten tegen of voor vertrouwen op jullie hogere zelf. Jullie hoeven niets want je bent altijd verbonden met elkaar. Overgave en vertrouwen zijn de belangrijkste thema’s in het proces vd 2lingzielen. Als de blokkades opgeruimd zijn, je een heel gevoel hebt in jezelf (balans mannelijk vrouwelijk) blijft alleen de liefde over. En besef je dat je 2lingziel niet in romantische zin in je leven hoeft te zijn om in je leven te zijn. Respecteer elkaars pad en er komt rust. Ik kan er nog veel meer over zeggen maar hoop dat je er wat mee kan. Het gevoel lijkt onoverkomelijk maar stoppen met vechten is het halve werk Succes iig!

  2. serxho 18 december 2018 - 16:22
   Reply

   beste IKKE, probeer de draad niet door te knippen of laten doorknippen door iemand anders. draad doorknippen zal alleen voor een korte tijd zijn en dan zal het proces herbeginnen vanaf het begin , zal even erg zijn en veel schade brengen.

   1. Alexandra 13 december 2019 - 22:48
    Reply

    Ik heb mijn tweelingziel ontmoet een aantal jaren geleden in het ziekenhuis tijdens een spoedopname. De ontmoeting was een ontmoeting van 'zuivere liefde'. Het leek of ik hem al jaren kende en ik voelde mij erg licht. Door mijn plotse ontslag van de afdeling heb ik hem moeten laten gaan iets wat ontzettend veel pijn deed. Ik weet echt niet of ik hem ooit terug ga zien. Ik hoop het.

 12. Heartbroken 21 december 2018 - 19:03
  Reply

  Ik ben getrouwd geweest met mijn tweelingziel, helaas niet goed afgelopen, door hem. We hebben jaren geen contact gehad, nu plots contact, super intens maar kort. Alsof de tijd heeft stilgestaan. Intussen weet ik dat hij mij tweelingziel is. Krijg ook allerlei tekens. Op dit moment helaas weer contact verbroken omdat er een breuk te verwerken is. Ik kan aan niets anders meer denken . Ik weet niet of wij ooit terug een relatie krijgen. Hoe is dat mogelijk als het zo goed klikt dat je elkaar.zoveel pijn doet? Onze levens hebben gedurende tijd apart ook helemaal synchroon gelopen.

 13. Louis 21 februari 2019 - 14:03
  Reply

  Lieve mensen, Zelf heb ik mijn ervaringen en die deel ik graag, we zijn er tenslotte om mekaar te helpen. Het is heel triest dat je ervaringen meemaakt in de liefde waar je eigenlijk helemaal niet echt om gevraagd hebt. Zelf heb ik ook deze ervaring meegemaakt en een sterke soulmate of tweelingziel zit wel wat verschil in natuurlijk. En ik twijfelde omdat het zoveel op elkaar lijkt. Maar, het maakt niet uit wat je van mekaar bent.. Het sterke gevoel is er, en het kan je leven op zun kop zetten en een heel leerproces waar je doorheen moet. Maar er zijn meer zielen die je kunnen aantrekken, het is echt niet zo dat je alleen met je tweeling of soulmate de mooiste relatie kunt hebben. Ookal trek je elkaar aan, en blijft die sterke aantrekkingskracht. Mijn ervaring is dat een zielsverwant je zoveel onzekerheid mee kan geven dat je niet eens meer weet of je wel een relatie met die persoon wilt, want ik had rust nodig. We pasten niet eens echt bij elkaar. En toch aantrekken/afstoten. Misschien kennen we elkaar vanuit een andere dimensie of leven, maar we leven nu en nu is anders. Hij heeft teveel meegemaakt waardoor hij zijn hart niet kan openen ookal laat hij me weten dat ik wel in zijn hart zit. Dat is ok. Maar het leven die we leven de omstandigheden en alles wat het met zich meebrengt kunnen we in dit leven niet bij elkaar zijn, Het zou kunnen maar het maakt het complex en daardoor word je dan weer niet gelukkig. Ookal ben je zielsverwanten van elkaar en blijf je in elkaars hart zitten. Accepteer het, het kan verdriet geven en zielsliefde doet soms gigantisch pijn. Maar je heb ook jezelf, probeer jezelf te beschermen door van jezelf te houden, want jou lage energie kan ook die van hem beinvloeden. Je voelt elkaar soms goed aan. Je chakras staan teveel open, en negatieve energie stroomt na binnen. Maar blijf bij jezelf, want wil je na een hele tijd negatieve energie graag weer meer bij jezelf komen en weer gelukkiger voelen dan moet je heel lief voor jezelf zijn en denken wat vind ik fijn, En alleen maar aan jezelf denken, En je zielsverwant buitensluiten. Probeer het gewoon vaker te doen. Meestal word je spiritueler, en sta je meer open, gebruik dit om hulp te krijgen van bovenaf. Je wordt wel beschermd, Laat je beschermen en denk eraan dat er hulp is en dat er in jou hart een zilvergouden vlam brand en dat die supergroot is en jou ziel verwarmt met liefde, dat je een en al liefde bent dat geeft je de kracht en positiviteit die je zo hard nodig bent en het helpt je de pijn te verlichten. Ga jezelf aarden, vind de rust in jezelf, en de liefde in en voor jezelf. Want je bent jezelf en je mag er zijn. Je leeft in het hier en het nu. Wat later komt is niet nu. Leef nu. En heb liefde voor jezelf.

  1. Mary Bruijnesteijn 13 juli 2019 - 21:17
   Reply

   Mijn hart is ook gebroken omdat mijn tweelingziel steeds afstand neemt. nu heeft hij zelfs helemaal gebroken met mij kan blijkbaar de aanblik niet aan word er heel onrustig van. is getrouwd helaas .

 14. Lidya 17 april 2019 - 06:04
  Reply

  Hoi allemaal, Ik ken een man ongeveer 4 jaar geleden en ongeveer 1-2 jaar voelt hij aangetrokken tot mij. Ik heb echt niets door omdat waarschijnlijk ik in goede relatie zit met mijn huidige partner. Laatste maanden 2018 was er een boodschap bij mijn gedachten te komen dat ik een betere partner verdien. Heel raar dat dat plotseling kwam. En toen ineens moest ik aan de man denken terwijl wij zien elkaar niet meer al meer dan half jaar. En ineens wordt alles vanzelf geregeld dat ik hem weer zou ontmoeten/zien. En het gebeurde ook in januari 2019. En okee hij begon een beetje te flirten met mij en ik had natuurlijk al voorgevoel. Het lijkt dat hij zo blij om mij weer te zien is. Ik had inmiddels oude vakantie foto van 25 jaar geleden gevonden en ik schrok echt heel erg omdat er stond op de foto een man die leek echt sprake van deze man. Ik kende hem toen niet maar we zaten wel naast elkaar op een boot. Inmiddels hebben we geen contact en denk dat zo het beste is voor ons gezien mijn status als een getrouwde vrouw en moeder. Is het mogelijk dat hij mijn twins is? Ik heb zo sterk gevoel bij hem die ik nooit heb meegemaakt. Ik vind alles vreemd en begrijp zo niet hoe het dit allemaal zomaar gebeurde. De probleem is hij blijft hangen in mijn hoofd.

 15. Johan 18 april 2019 - 23:03
  Reply

  Echt een te bizar gebeuren wanneer je denkt die 2-lingziel tegen te komen, vooral als t leeftijdsverschil +/-20 jaar is. Ook vandaag trof ik dr weer, en t gevoel wat ze me met 1 blik gaf was een spontane glimlach van mij, een onwijs gelukkig gevoel, en begon helemaal te trillen. Ik wil t loslaten, maar ook dr naam zie ik overal....alsof t universum ons juist naar elkaar toe duwt .Weet echt niet wat ik ermee moet, en t lijkt steeds erger te worden. Zie dr constant voor me, en die glimlach, word er gewoon gek van, en vind t eerder een probleem als dat ik er gelukkig van wordt.

 16. Peer 10 mei 2019 - 08:45
  Reply

  Het klinkt t zelfde als verliefdheid .....

 17. Sacha 26 mei 2019 - 12:45
  Reply

  Grappig. Zojuist zag ik via snapchat hoe mijn gezicht eruit ziet als ik man zou zijn. Ik denk dat ik het goed met hem kan vinden, maar zie zo dat ik hem constant uit zou dagen. Hij kijkt mij te tevreden uit zijn ogen. Zal wel veel over mezelf zeggen.

 18. kimberley pex 18 juni 2019 - 00:11
  Reply

  Ik vermoed dat mijn tweelingziel mijn vader is/was. Toen hij naar Boven /Ons Thuisfront vertrok 23 jaar geleden was t of iemand mijn ziel uit mijn borstkast trok. Na een jaar begon ik over hem te dromen. Hij zei dat contact alleen in mijn dromen kon. Ik droom over steeds meer overleden mensen. Dit is een grote meerwaarde aan mijn bestaan. Prachtig, en levensecht. Ik sta er steeds weer versteld van. Veel liefde . Boven is ook niemand ziek, iedereen ziet er goed en gezond uit. Veel liefs allemaal HierBoven toegewenst , ik hou van jullie,kim.

 19. Dobry Ann 11 september 2019 - 21:34
  Reply

  Als je je ex-geliefde terug wilt, voeg dan deze geweldige liefdes spreukgieter toe op whatsapp (+234 805 468 1416) zijn naam is geweldig mutaba hij is een geweldige spreukzoeker, hij helpt me een liefdesbetovering uit te brengen die mijn ex-man terug naar mij terugbracht 24 uur, bedankt grote mutaba voor je hulp

 20. Sacha 22 september 2019 - 07:56
  Reply

  Er wordt bij mij de indruk gewekt dat één Tweelingziel je alles is. Uit eigen ervaring weet ik dat je je kunt vergissen. Ik heb een hartsvriend gehad. Hem kende ik nog van de middelbare school; heimelijke verliefdheid, wat ook steeds over ging. Nooit seks met hem gehad, wel gezoend. Negen jaar geleden kwam ik hem opnieuw tegen. Weer soort van verliefdheid, wat bij handtastelijkheid bleef, boven het kruis. Wij moesten samen iets uitwerken. Dat heeft ongeveer twee jaar geduurd. Daarna verbrak ik ons contact, zonder dat ik nog naar hem terugverlangde. Het was goed zo. Ik had hem die twee jaar heel hard nodig, maar kon hem er niet bij houden (had dat graag gedaan). Hij was een grote Bach fan

 21. Robert 23 september 2019 - 07:23
  Reply

  Van 02- 2003 t/m 09-2005 een relatie gehad met mijn tweelingziel. In de alinea over aantrekken en afstoten zaten hele herkenbare situaties voor mij. Nu 14 jaar later mis ik mijn tweelingziel nog elke dag, maar ik weet dat ik blokkades moet opheffen om weer met haar samen te mogen zijn. Jarenlang heb ik deze blokkades onderkent, maar nu ben ik er klaar voor om ze definitief aan te pakken, want ik wil niets liever dan met mijn tweelingziel samen zijn. Relaties met andere vrouwen mislukken, misschien wel daardoor, al binnen zeer korte tijd?

 22. Sacha 27 september 2019 - 16:47
  Reply

  Denk jij, Robert dat jouw Tweelingziel ook op jou wacht? Dat zou ik eerst checken, desnoods via een betrouwbare wederzijdse kennis. Voor mij was dat altijd heel belangrijk. Je zegt wel heel mooi het woord "mogen". Klinkt aantrekkelijk voor een tweelingrelatie. In ieder geval een uitgangspunt om jezelf van blokkades te bevrijden.

 23. Laura 29 september 2019 - 21:37
  Reply

  “Tweelingzielen helpt je die ene liefde te vinden die je heel maakt“ Want ik ben volgens jullie half ofzo?

 24. Bart Timmerman 5 oktober 2019 - 02:07
  Reply

  Vandaag mijn vriendin weer eventjes gezien en we weten al dat er veel dingen bijzonder zijn aan wat we voelen voor elkaar. Zij is net door de scheiding met haar ex heen ( 20 jaar samen en 1 kind ) en ik heb 2 langere relaties gehad en van beide vrouwen gehouden maar vandaag vroeg ik me serieus af of dat wel liefde was of dat ik nu op mijn 40ste pas voor het eerst voel en ontdek wat liefde is. Na alles waar ik doorheen ben gegaan in mijn leven is er zo goed als niets dat mijn zelfverzekerdheid ondermijnt maar zij blijft het voor elkaar krijgen elk samen zijn weer opnieuw hihi. Maar er zijn meer dingen ook zij heeft een zwaar leven gehad en zichzelf gevonden na heel veel jaren een gevoel van alleen zijn ( allen in gevoel ) beide intelligent, beide zeer gevoelig. Ik voelde na een maand al dat er iets met haar was zonder in de buurt te zijn en zij voelt mij nu ook. en dan het bewustzijn bij beide ons grootste struikel blok in het leven. Het kost zoveel jaren om hier mee om te leren gaan. Altijd bewust van alles om je heen en in je en altijd andere mensen voelen. Maar vandaag dacht ik hier kunnen wij niet de enigste in zijn dus ik zocht op zielsverwant, liefde en bewustzijn en nu ben ik hier. Mijn vraag is zijn er hier ook stellen die aan zagen komen dat er na de eerste bijzondere periode wel eens een tijd kon komen waarin je weer moest landen en aarden en die dit goed hebben opgevangen. Wij doen al langzaam aan er is zoveel vertrouwen en zo zeker dat het goed is dat er nergens geen haast bij is. En we zijn beide volwassen ik 40 zij 48 en kennen de normale valkuilen van relaties en zijn ons al bewust dat er een dag komt dat het misschien minder kan zijn. Vooral zij ( ik zelf heb ook voor het eerst sinds vele jaren soms last van onredelijke angst ) heeft soms moeite met geloven dat het echt is. Ze vind het dan te mooi om waar te zijn en ik blijf van mening dat als we rustig aan blijven doen en overal onze liefde geven en de tijd voor ons zelf blijven nemen plus de rust die wij sowieso altijd al nodig hebben gehad om met die gevoeligheid en bewustzijn om te kunnen gaan dat het goed kan blijven gaan. Nu is mijn vraag heb ik het misschien mis ? en is het zo goed als standaard dat zo'n relatie een inzakkertje heeft. We hebben in een klein jaar nog niet 1 keer ook maar iets van een irritatie gehad nog helemaal niets. Niet dat 1 of twee keer ruzie een ramp zal zijn maar het is zo fijn zoals het nu gaat. Elke advies stel ik enorm op prijs ze is mijn alles en ik wil ons uitzonderlijke geluk graag behouden. M.v.g Bart

  1. Wendy 12 april 2021 - 16:14
   Reply

   Hoi Bart, Ik vroeg me af hoe het met jullie is gegaan. Ik zit in een vergelijkbare relatie nu, van 1,5 jaar en ik herken ons volledig in jouw verhaal. Ik ben dan ook erg benieuwd naar jouw ervaring en eventuele tips :-) Gr Wendy

 25. Ananda 22 oktober 2019 - 20:53
  Reply

  Zo'n bijzondere ontmoeting en diepgaande verbinding. Maar na 6mnd kan ik niet meer. Ik ben op van de dynamiek van aantrekken en afstoten, te heftig ne het heeft me zo gesloopt en verwond dat ik momenteel niet kan werken en me een wrak voel. Loslaten voelt als amputatie. Maar de enige mogelijkheid om mezelf staande te houden. Eerst mn wonden laten genezen...

 26. Alexandra 13 december 2019 - 22:49
  Reply

  Ik heb mijn tweelingziel ontmoet een aantal jaren geleden in het ziekenhuis tijdens een spoedopname. De ontmoeting was een ontmoeting van 'zuivere liefde'. Het leek of ik hem al jaren kende en ik voelde mij erg licht. Door mijn plotse ontslag van de afdeling heb ik hem moeten laten gaan iets wat ontzettend veel pijn deed. Ik weet echt niet of ik hem ooit terug ga zien. Ik hoop het.

 27. Zeven kenmerken van een tweelingziel-relatie | People 4 Fun 9 januari 2020 - 08:25
  Reply

  […] Bron […]

 28. Joan Robijn 31 maart 2020 - 18:54
  Reply

  Ik help het je hopen dat we nu eindelijk eens tot onze zinnen komen, maar ik heb er een hard hoofd in, de mens is nu eenmaal erg hardleers en zolang de allerrijksten van onze aarde alleen maar aan hun portemonnee blijven denken en de politiek de economie vooropstelt zoals dat in bijvoorbeeld de US het geval is, kunnen we willen wat we willen maar daar blijft het dan ook bij.

  1. eddy 4 juni 2022 - 21:30
   Reply

   daar heb je gelijk in, voor mij gewoon iedereen evenveel verdienen, geen arm of rijk meer, het is ook uw binnenkant die telt, niet de buitenkant, want dat is meestal vals, hoe je denkt over die persoon

 29. Jacqueline Vonk 13 augustus 2020 - 14:26
  Reply

  Mijn mening is dat jullie een verkeerd beeld schetsen over tweelingzielen en het hebben van een relatie met je tweelingziel. Een goede relatie , als partners is nl vrijwel onmogelijk tussen tweelingzielen. Iedereen komt in zijn / haar leven zijn tweelingziel tegen , bewust of onbewust , maar je kruist vroeg of laat altijd elkaars pad, de enige rede dat je elkaar tegenkomt is dat er oude stukken geheeld moeten worden of dat er op dat moment bij 1 van de twee een hulpvraag is. Na de heling is het de bedoeling dat je elkaar weer los laat en verder gaat op je pad.

 30. Angela 16 augustus 2020 - 12:24
  Reply

  Ik en mijn tweelingziel zijn nu net voor de 2e x uit elkaar. Hij autistisch, ik HSP. Hij heeft geen behoefte aan lichamelijk contact, ik heel veel. Ik kon er niet meer tegen, en ben gegaan. De 1e x begrepen mensen mij niet, nu dat ze tijdens de corona-crisis zelf niet mogen knuffelen met hun geliefde ouders en/of kinderen, begrijpen ze wat ik al jaren met missen. Maar bij ons gaat het veel verder en dieper, hij troost niet, geen dank je wel, geen complimentjes, niks..........Op het laatst irriteerde hij zich zelfs aan mijn aanwezigheid, hij zat meer en meer in zijn coconnetje. Ik heb mezelf nu op de eerste plaats gezet......maar het voelt nog erg dubbel, moet nog bezinken......

 31. Anja 16 september 2020 - 15:29
  Reply

  Met alle respect maar een gevaarlijk onderwerp dit. Want onze tweelingzielen zijn onze innerlijke counterparts van divine feminine en divine masculine. We ontmoeten wel vaak Soul Mates die ons eigenlijk 'dwingen' de tweelingziel in onszelf te omarmen. nee ik vind dit geen tof onderwerp. Teveel worden mensen hierdoor afgeleidt om hun ware ziel in een ander te projecteren en via simulatie in leven te stellen.

 32. Iris 3 januari 2021 - 16:01
  Reply

  Ik ben onlangs naar Egypte geweest waar ik er 100% van overtuigd ben dat ik mijn tweelingziel ben tegen gekomen. Het was zo bijzonder ik herkende alles in hem. Ik was op slag verliefd. Hij deed aan handlezen en legde telepatisch contact met me. toen ik hem in de ogen keek kreeg ik een enorme energiestoot door me heen vanuit de kosmos. Ik zie heel veel dubbele getallen van de ontmoeting tot nu. Het gaat verder dan gewone verliefdheid. Ik ben getrouwd met een andere Egyptenaar maar t gevoel voor diegene is compleet weg. Met hem ging alles makkelijk van begin afaan, te makkelijk we trouwden veel te snel en nu is hij in Nederland. Mijn tweelingziel in Egypte wil omdat ik getrouwd ben helaas geen relatie maar vriendschap. Nu rent hij voor me weg, blokkeerd hij me, terwijl ik aangaf alles voor hem op te geven. zo sterk is de liefde. Ook mijn tweelingziel is getrouwd en heeft kinderen. Deze situatie doet ons de strop om. Nu hoor ik al weken niks van hem en hij bleef maar aantrekken en afstoten. Ik hoorde dat hij nu op de IC ligt met corona. Hij is erg ziek. Ik huil elke ochtend als ik wakker wordt en er sidderd daarbij een enorme seksuele aantrekkingskracht voor hem door me heen. Ik ben misselijk, hartkloppingen etc. mijn partner is erg op de achtergrond ik kruip steeds meer in mezelf en zonder me af. Ik droom over mijn tweelingziel zo sterk dat ik sochtends huilend wakker wordt. De ontmoeting duurde 12 dagen en na 5 dagen kon ik me niet meer inhouden en kusten we en praatten we veel samen in Egypte. Het is een erg bijzondere man in vergelijking tot de rest daar. Ik werd steeds gekker op hem en steeds huilde ik, ook bij de terugreis naar Nederland. Hij gaf me steeds bloemen en stuurde me online roosjes, maar ik werd heel boos op hem omdat hij me zo afstootte toen ik weer in Nederland was, hij vluchtte in zijn werk en vertelde dat zijn vrouw niet echt meer bij hem was, ik heb thuis in emotie hele nare dingen geroepen via de telefoon, hij vergaf me meerdere keren maar nu is hij ziek. Ik voel dat hij ondanks alles bij me terug komt.

  1. Caroline 9 januari 2021 - 08:55
   Reply

   Ik heb een tweelingziel ontmoet. Heb van te voren gedroomd in een relatie te zijn. Ik dacht nee ik heb alleen broer zus gevoelens. Tot ik zelf een ontwikkeling doormaakte en bam, de verbinding sloeg naar binnen. Ontroering, verdriet en passie. Kundalini ervaringen. Wow . 8 maanden ongelooflijke gebeurtenissen en groei. Ik dacht dit is het. Toen schoot hij in angst en jaloezie. Wilde hij geen groei en ontwikkeling meer samen met mij. Hij ging liegen. Geen communicatie mogelijk. Ging vreemd met andere vrouwen. En ik kon alles voelen. Ik heb 1o jaar gewacht. Hopend dat het nog zou veranderen. Dat hij erachter kwam dat eerlijke communicatie in relaties thuis hoort, evenals respect. Helaas gebeurde dit niet en heb ik voor mezelf gekozen en de relatie verbroken. Dit was niet gemakkelijk en ik heb veel onzuiverheden moeten opruimen die hij via onze seksuele relatie in bracht. Nu ben ik al 4 jaar Alleen. Op zoek naar de tweelingziel in mezelf, zodat ik zelf 1 geheel ben. Dat is niet gemakkelijk maar er zijn veel tweelingzussen en tweelingbroers die als vriendschappen op mijn pad zijn gekomen. Samen met hen is er groei en ontwikkeling. En af en toe hele mooie creaties.

 33. Iris 2 maart 2021 - 08:39
  Reply

  Mijn tweelingziel woont in het buitenland en is een beroemdheid. Hij weet dat hij mijn tweelingziel is. We weten dat we in dit leven bij elkaar komen, maar we zitten beiden nog in een relatie. Kennelijk is er nog wat te verwerken voordat we samen mogen komen. Ik heb geen persoonlijk contact met hem maar we weten en voelen het gewoon. Hij vlucht voor zijn gevoelens. Het universum zal de reunie van onze zielen samenbrengen dat weet ik. De tijd zal het leren....

 34. Tamara 5 april 2022 - 14:51
  Reply

  Na een intense liefdesrelatie van 2.5 jaar met mijn tweelingziel dat veel aantrekken en afstoten kende, ben ik tot 3 keer bij hem weggegaan. Ik was degene die weg ging en er nog niet klaar voor was. De derde keer wist ik dat ik weg moést, we waren zo in elkaar verstrengeld (positief maar ook zeer negatief) dat mijn ziel wist dat ik niet anders kon. Er was een periode van rust bij mij, maar na een jaar voelde ik zijn aanwezigheid weer... die diepe liefde die als een bliksemschicht het hart binnen komt, de tijd stil zet... dit heb ik drie jaar achter elkaar ieder jaar gevoeld en ook 3 keer geprobeerd weer bij elkaar te komen maar hij wil niet meer.. hij zei vaak het niet meer te kunnen. Hij blijft ook herhalen dat ik hem verlaten heb. Hij zoekt in de 5 jaar dat we uit elkaar zijn regelmatig contact, ook nadat ik heb verteld even geen contact te willen om de diepe liefde tussen ons een plek te geven. In de tussentijd heb ik een hele fijne relatie opgebouwd met een lieve engel van een man, met wie ik een toekomst zie. En toch blijft mijn tweelingziel bij me. We hebben elkaar onlangs ontmoet om te onderzoeken of we vriendschappelijk met elkaar om kunnen gaan. Dit ben ik nu aan het ervaren.... Is er iemand met de ervaring dat je na een intense liefdesrelatie met je tweelingziel, nu een goed vriendschappelijk contact hebt, en daar vrede mee hebt? terwijl je in een relatie zit met iemand anders? Het zou zo mooi zijn als het werkt ♡ en mijn tweelingziel connectie als vriendschap in mijn leven kan zijn, en hopelijk op deze manier ook blijvend :)

 35. Kevin van der Westen 27 november 2022 - 01:05
  Reply

  Wow ik was dit net aan het lezen en mijn vriendin en ik komen hier zo overeen met alle punten. Ik had het een beetje moeilijk met wat dingen en we hebben af en toe onze blokkades in de relatie die terug komen. Ik was daarna aan het einde van de pagina en zag ineens de egyptische godin isis staan. Ik denk niet dat dit toeval kan zijn, want mijn vriendin die heet isis en we kregen beide rillingen toen ik dit aan haar voor las.

 36. Monique 5 oktober 2023 - 16:08
  Reply

  Ik en mijn, inmiddels ex-partner, hebben een turbulente relatie achter de rug van zes jaar met aantrekken en afstoten. Onze eerste ontmoeting voelde speciaal en onze eerste date nog meer. Nu is het zo dat ik uit zelfbescherming hem al meer dan 7 maanden negeer. Soms stuurt hij nog berichten met gevoelens die hij ervaart en dat hij weet dat ik die gevoelens op die manier ook heb. Dit zijn verschillende gevoelens. Het voelt alsof ik geamputeerd ben. Alsof mijn ziel in tweeën is gespleten. En hij ervaart dit uiteraard ook zo. Alleen de pijlen op mezelf richten, zelfliefde en dingen doen waar ik blij van wordt dat werkt dus niet. Ik had gehoopt dat als ik hem zou negeren dit gevoel uiteindelijk ook weg zou gaan. Maar nee, ik kom er gewoon niet vanaf. Ik blijf verbonden en wil graag weten hoe ik hier vanaf kan komen. Iemand een tip waar ik écht iets mee kan?

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Tarot voor jezelf
€ 23,50

Tarot voor jezelf

Annick Damme

Tarot helpt je je leven te duiden: geef vorm aan je eigen toekomst met 'Tarot voor jezelf' van Annick Van Damme

€ 23,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?