Home Self-care Huiselijke hekserij: vier tips om je tijd thuis nuttig én magisch te besteden

Huiselijke hekserij: vier tips om je tijd thuis nuttig én magisch te besteden

Door Lunadea
huiselijke hekserij

We brengen een groot deel van onze tijd op ons werk of thuis door. Huiselijke hekserij kan een heel praktische manier zijn om deze tijd nuttig én magisch te besteden. Je kunt veel gewone dagelijkse bezigheden combineren met een beetje magie. In dit artikel zetten we vier ideeën met betrekking tot huiselijke hekserij voor je op een rijtje.

1. Reinig het huis met etherische olie

Druppel wat etherische olie op het filter van de stofzuigerzak. Zo reinig je het huis tegelijkertijd zowel fysiek als op energetisch niveau.

2. Floridawater

Floridawater kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Doe het bijvoorbeeld in het dweilwater, afwaswater of badwater. Ook kun je het gebruiken bij het douchen of het wassen van je handen. Floridawater is een eau de cologne waarin meer dan veertig kruiden in zijn verwerkt. Het wordt dan ook gezien als een magisch mengsel met beschermende en zuiverende eigenschappen. Je kunt het bij diverse toko’s kopen.  Belangrijk is dat je het Floridawater uit Peru hebt. Andere varianten zijn niet origineel.

3. Neem een bad met verkwikkende etherische olie

Druppel eens wat verkwikkende etherische olie in bad wanneer je een bad neemt. Maak gebruik van sinaasappel, citroen, eucalyptus of munt voor meer energie. Doe een olie met lavendel, kamille, anijs of jeneverbes in bad wanneer je behoefte hebt aan ontspanning. Deze hebben namelijk een rustgevende en slaapbevorderende werking. Je kunt naast olie ook gebruik maken van zout of kruiden.

4. Edelstenen als oplader van de energie

Leg edelstenen in huis of in de tuin als oplader voor de energie. Vaak wordt hiervoor gebruik gemaakt van de edelsteendrie-eenheid amethyst, rozekwarts en bergkristal. Leg de stenen in een driehoeksvorm in de ruimte. Zorg er hierbij voor dat de ruimte zich vrijwel helemaal in de driehoek bevindt. Wat je ook kunt doen, is het maken van energetisch water met edelstenen. Voeg edelstenen aan een kan water toe om het extra eigenschappen en smaak te geven.

Boekentip: Dagelijkse Hekserij

Lunadea is een heks met een missie. ‘Dagelijkse Hekserij’ beantwoord de twee na meest gestelde vraag over hekserij: hoe praktiseer je hekserij en breng je in de praktijk wat je hebt gelezen? Een stap voor stap gids met praktische invullingen, ideeën en voorbeelden om thuis, op het werk en in jouw dagelijks leven hekserij te integreren.

Wil jij aan de slag met ‘dagelijkse hekserij’? Bestel nu jouw exemplaar in de webshop van Lunadea voor € 10,50 (excl. portokosten, incl. BTW).

Laat een bericht achter