Home Hooggevoeligheid Hooggevoeligheid & intuïtie: maak contact met je beschermengel en krijg krachtige hulp

Hooggevoeligheid & intuïtie: maak contact met je beschermengel en krijg krachtige hulp

Door Jolanda Hoogkamer
beschermengel

Als je hooggevoelig bent, dan voel je meer aan van je omgeving dan iemand die niet hooggevoelig is. Je neemt waar met al je zintuigen, ook met je zesde zintuig: jouw intuïtie. Met je intuïtie voel je vaak goed stemmingen en energie aan. Je intuïtie kun je ook gebruiken om contact te maken met je beschermengel. Je beschermengel wil niets liever dan jou helpen, beschermen en jou gelukkig maken. In dit artikel lees je hoe je beschermengel jou ook kan helpen met je hooggevoeligheid en kun je een meditatie doen om contact te maken met jouw beschermengel.

Je beschermengel is altijd bij je

Je hebt minstens één beschermengel, maar sommige mensen hebben meerdere beschermengelen. Dit hangt vaak nauw samen met wat jij in dit leven wil leren en wat hiervoor nodig is. Een beschermengel is een lichtwezen dat heel nauw verbonden is met de bron van licht, de goddelijke energie en die geen leven hier op aarde heeft gehad. Je beschermengel is dus geen familielid of bekende uit een vorig leven. Een beschermengel blijft altijd bij je, heeft nooit een oordeel over je en omhult je onvoorwaardelijk met liefde en licht.

Je beschermengel kan je helpen om te gaan met je hooggevoeligheid

Als je hooggevoelig bent, dan neem je de hele dag meer informatie op uit je omgeving en je verwerkt deze informatie op een dieper niveau dan iemand die niet hooggevoelig is. Ook je emoties en gedachten kun je veel intenser ervaren. Veel HSP’s hebben er last van dat ze zoveel overnemen van hun omgeving, raken uit balans door heftige emoties of zitten veel in hun hoofd en piekeren veel. Het hoeft niet zo te zijn dat je last hebt van je hooggevoeligheid. Het is mogelijk om je hierin persoonlijk te ontwikkelen. Ook kun jij je beschermengel vragen om je hierbij te helpen.

Maak contact met je beschermengel en krijg krachtige hulp

Je beschermengel wil niets liever dan jou helpen. Zo kan je beschermengel je troosten, je helpen beschermen tegen stemmingen en energie uit je omgeving of situaties en mensen op je pad laten komen die jou helpen op je levenspad. Feitelijk is je beschermengel hier al steeds mee bezig. Vaak merk je dit niet, omdat je er geen aandacht aan geeft dat je geholpen wordt door je beschermengel.  En omdat we in het dagelijks leven veel in ons hoofd zitten en druk zijn met van alles en nog wat om ons heen. Door je bewust te worden van je beschermengel en je beschermengel ook bewust om hulp te vragen voor bepaalde situaties, komt je engel in actie en kun je zelfs wonderen verwachten.

De manieren om contact te maken met je beschermengel

Er zijn verschillende manieren om contact te maken met je beschermengel. Bijvoorbeeld door je beschermengel te vragen om te verschijnen in je dromen. Of door op te schrijven waar je hulp bij wilt van je beschermengel. De meest makkelijke manier om het contact met je beschermengel echt te voelen is door te mediteren. Door meditatie verander jij je energieniveau en opent je bewustzijn waardoor het makkelijker is om de energie van je beschermengel te voelen.

Meditatie om contact te maken met je beschermengel

In deze meditatie begeleid ik je om contact te maken met je beschermengel. Zo kun je jouw beschermengel voelen, zien of weten dat hij of zij er is en zelfs een boodschap doorkrijgen. Het enige wat jij hoeft te doen is voorafgaand aan de meditatie de intentie voelen dat je open staat voor contact met je beschermengel. In de meditatie vertel ik je stap voor stap hoe je het contact maakt.

YouTube-kanaal speciaal voor hooggevoelige mannen en vrouwen

Ben je hooggevoelig en vind je het fijn om meer meditaties en filmpjes te bekijken? Abonneer je hier gratis op mijn YouTube-kanaal, vol meditaties, tips, inspiratie en filmpjes speciaal voor hooggevoelige mannen en vrouwen.

Misschien vind je deze meditaties ook leuk:

Ik ben benieuwd wat je hebt ervaren tijdens de meditatie en hoe het contact met je beschermengel voor jou was. Laat je het hieronder weten? 

Leave a Comment