Home Kleur je leven Wat is de psychologische betekenis van de kleur geel?

Wat is de psychologische betekenis van de kleur geel?

Door Anne-Lies
geel

Wat is de psychologische betekenis van de kleur geel? Ik ben geel en ik ben de leukste thuis! Ik breng met plezier leven in de brouwerij. Ik hou van de zon en als die er niet is dan zorg ik er gewoon voor dat ik de zon voor je ben. Ik heb het in mijn vingers, noem het een gave, om overal het licht aan te doen. Ik verras je graag met leuke plannen. Vol zelfvertrouwen en positiviteit ga ik altijd voor de light-versie van mezelf, van jou en die van het leven.

Geel #kleur van nadenken, nieuwe dingen leren en van je podium pakken

Ik leer graag, denk goed na, analyseer de boel en geef mijn inzichten door. Ik heb namelijk een hele heldere kijk. Ik ben dol op nieuwe dingen, ideeën en haal zonder pardon een bezem door emoties en het leven van jou en mij. Blokkades zijn er namelijk om op te ruimen. Besluitvaardig, snel, doelgericht en met brede interesse vul ik mijn dagen. Ik geniet er van om op het podium te stralen en dat de hele wereld me serieus neemt. Dat doet me goed. Ik ben GEEL

Geel #kleur van blijdschap en beweging in de brouwerij

Ik kan ook doorslaan en dan tetter ik als een  trompet maar door! Over mezelf want ik ben dol op aandacht en ben mijn eigen grootste fan. Een echt (trompet)narcist! Maar dat is heel soms. Ik ben geel en breng kennis, blijdschap en beweging in de brouwerij. Nieuwsgierig zijn en kennis vergaren zijn echte eigenschappen van geel. HIER kun je zomaar inchecken en jezelf dit cadeau gunnen.

Boekentip Inspirerend leven: De verbazingwekkende invloed van kleur 

Wil je meer leren en lezen over kleuren en welke invloed ze op je hebben? Dan is De verbazingwekkende invloed van kleuren van Jean-Gabriel Causse misschien wel wat voor jou! Bestel jouw exemplaar  voor € 15,50 bij onze betrouwbare webshop Boekenwereld.com


Lees ook: Wat is jouw lievelingskleur en wat zegt dit over jou? 

Geel, kleur van zelfvertrouwen en blijdschap

Lees hier meer over de psychologische betekenis van de kleur: oranje, rood, magenta, groen, paars, turkoois, roze, blauw, wit, indigo.

  • Blijf op de hoogte en schrijf je voor de nieuwsbrief van Inspirerend Leven 
    Ontvang elke zondag gratis de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop en nog veel meer. Ruim 50.000+ lezers gingen je voor.
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

Laat een bericht achter