Kleur je leven

Wat is de psychologische betekenis van de kleur geel?

Door Anne-Lies
Wat is de psychologische betekenis van de kleur geel?

Wat is de psychologische betekenis van de kleur geel? Ik ben geel en ik ben de leukste thuis! Ik breng met plezier leven in de brouwerij. Ik hou van de zon en als die er niet is dan zorg ik er gewoon voor dat ik de zon voor je ben. Ik heb het in mijn vingers, noem het een gave, om overal het licht aan te doen. Ik verras je graag met leuke plannen. Vol zelfvertrouwen en positiviteit ga ik altijd voor de light-versie van mezelf, van jou en die van het leven.

Geel #kleur van nadenken, nieuwe dingen leren en van je podium pakken

Ik leer graag, denk goed na, analyseer de boel en geef mijn inzichten door. Ik heb namelijk een hele heldere kijk. Ik ben dol op nieuwe dingen, ideeën en haal zonder pardon een bezem door emoties en het leven van jou en mij. Blokkades zijn er namelijk om op te ruimen. Besluitvaardig, snel, doelgericht en met brede interesse vul ik mijn dagen. Ik geniet er van om op het podium te stralen en dat de hele wereld me serieus neemt. Dat doet me goed. Ik ben GEEL

Geel #kleur van blijdschap en beweging in de brouwerij

Ik kan ook doorslaan en dan tetter ik als een trompet maar door! Over mezelf want ik ben dol op aandacht en ben mijn eigen grootste fan. Een echt (trompet)narcist! Maar dat is heel soms. Ik ben geel en breng kennis, blijdschap en beweging in de brouwerij. Nieuwsgierig zijn en kennis vergaren zijn echte eigenschappen van geel. HIER kun je zomaar inchecken en jezelf dit cadeau gunnen.

Het geheime leven van kleuren

Het geheime leven van kleuren
Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Lees ook: Wat is jouw lievelingskleur en wat zegt dit over jou?

Geel, kleur van zelfvertrouwen en blijdschap

Lees hier meer over de psychologische betekenis van de kleur: oranje, rood, magenta, groen, paars, turkoois, roze, blauw, wit, indigo.

Deel dit artikel online
Anne-Lies
Anne-Lies

Op een dag is het risico om opgesloten te blijven zitten in de knop pijnlijker dan tot volle Bloei te komen. - Anais Nin Wat een quote, vind je niet? En daar heb ik als oprichter van de leukste kleurpsychologie opleiding van Nederland en auteur van het Kleuren van Geluk mijn werk en missie van gemaakt. k ben coach in Nederland en op Bali voor een kleurrijk leven. Ik doe niets liever dan jou helpen in volle bloei te staan. Heerlijk het middelpunt van je eigen leven. Niet perfect, wel superleuk! Op naar de fijnste versie van jezelf.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Tantra, een allesomvattende oer-energie
€ 17,50

Tantra, een allesomvattende oer-energie

Daniel Odier

Verbind je met je oer-energie: de filosofie van tantra door Daniel Odier

€ 17,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?