Home Bewustzijn Je intuïtie gebruiken om de juiste keuze te maken – 3 tips

Je intuïtie gebruiken om de juiste keuze te maken – 3 tips

Door Saskia Chatillon‘
Intuïtie

Moeite met kiezen? Je bent niet de enige. De beste keuzes maak je intuïtief, maar dat is best een kunst om te doen. Als je overprikkeld bent, emotioneel wiebelig of gewoon gestrest, dan is het moeilijk om overzicht te hebben en zuiver je intuïtie te ervaren.

Twijfel

Veel mensen zeggen na het maken van een keuze ‘Ik wist het eigenlijk wel! Van tevoren had ik even een bepaald gevoel. Maar ik durfde er toch niet op te vertrouwen.’ Je zit in een verkeerde baan, je twijfelt aan je relatie of je bent weer overgehaald om een beslissing te nemen die toch niet goed voor je is.

Hoofd of hart

Eigenlijk weet je ergens wel dat iets niet lekker zit, maar dan kun je gaan twijfelen of het nu je hoofd is die dat aangeeft of dat het je hart is. Ook kun je wel iets voelen, maar het toch te spannend vinden om daar actie op te ondernemen.

Scheelt tijd

In mijn mediumpraktijk is het een van de meest gestelde vragen tijdens een medium consult: ‘Wat moet ik nou kiezen?’ Je keuzes moet je echt zelf maken, maar als je het met behulp van je intuïtie doet, kies je het juiste voor jou. Dat scheelt tijd, moeite, gedoe en vaak ook geld.

3 tips die je helpen om intuïtief te kiezen

  1. Wees vriendelijk voor jezelf en gun jezelf tijd. Dat ontspant vaak al, zodat je meer open staat voor de wijsheid van je intuïtie.
  2. Maak contact met je lijf, door het aan te raken, door dieper te ademen of door rustig te bewegen. Je lichaam heeft een hoger bewustzijn dat verbonden is met je intuïtie.
  3. Spreek je intentie hardop uit om de voor jou beste beslissing te nemen: ‘Wat is in deze situatie de beste keuze voor mij?’ Vertrouw erop dat het juiste voor jou ook het juiste voor anderen is. Sta dan open voor het antwoord en laat het hoe, wanneer en wat los.

Videoserie

Wil je nog meer tips? Voor jou heb ik de videoserie gemaakt: In 5 stappen de juiste keuze maken met je intuïtie. Je kunt het hier gratis downloaden. Hierin ga je nog dieper de verbinding aan met je intuïtie om precies te weten wat je het beste kunt kiezen.

Stem je af op je intuïtie en laat je verrassen door jouw eigen wijsheid. Ik ben heel benieuwd wat je gaat kiezen.

Boekentip: Intuïtieve ontwikkeling

Intuïtieve begaafdheid en de ontwikkeling van zulke gaven is een zeer persoonlijke aangelegenheid. Door de spirituele training die zij heeft genoten, te beschrijven, geeft ze een goed beeld van wat intuïtieve vermogens betekenen in het leven van alledag. Innerlijke ontwikkeling behoort tot de mogelijkheden van ons allemaal. Het tweede deel van dit boek is een werkboek met hoofdstukken over: visualisatie, fantasie en transformatie, psychische grenzen, de chakra’s en intuïtief auralezen en genezen.

Je kunt het boek bestellen bij onze webshop Boekenwereld.com voor € 15,00

Deze artikelen vind je vast ook leuk

Laat een bericht achter