Astrologie

Dag buiten de Tijd (25 juli 2023): waarom dit een magische dag is…

Door Karin en Danique Vergeer
Dag buiten de Tijd (25 juli 2023): waarom dit een magische dag is…

De Dag buiten de Tijd op 25 juli is absoluut speciaal, want je legt nu makkelijker contact met andere dimensies. Let dus extra goed op tekens, ingevingen en dromen. “Je wordt voorbereid op een nieuwe fase. Je krijgt informatie over wat het komende jaar voor jou in petto heeft,” zeggen astrologen Karin en Danique Vergeer.

De energie van planeet Neptunus maakt jou extra gevoelig. Je kunt nu mystieke ervaringen hebben.

Een nieuwe fase

Volgens de 13 Manen Kalender van de Maya’s telt één jaar 13 manen van 28 dagen en daardoor in totaal 364 dagen. Er ontbreekt dus één dag: dit is de zogenaamde Dag buiten de Tijd. Deze overgangsdag tussen het oude en het nieuwe Maya-jaar is op dinsdag 25 juli. Het nieuwe jaar begint op 26 juli en valt samen met het Egyptisch Nieuwjaar.

Je wordt op 25 juli voorbereid op een nieuwe fase. De kans is groot dat je veel tekens, ingevingen of dromen krijgt over wat het nieuwe jaar voor jou in petto heeft.

Alsof de tijd niet bestaat

De Dag buiten de Tijd is een mooi moment om even stil te staan bij waar je naartoe wilt in het komende jaar. Je laat nu het oude achter je, zodat op 26 juli het nieuwe jaar kan beginnen. Het is een dag van bewustzijn. Sommigen van jullie ervaren tijdloosheid: tijd bestaat even niet. Ook kan het zijn dat de tijd op deze dag heel snel of juist heel langzaam lijkt te gaan.

Je voelt de dromerige energie van Neptunus

De datum telt maar liefst driemaal het getal 7: 25-07-2023. De 7 is verbonden met de planeet Neptunus, de heerser van het teken Vissen. Daardoor is zijn energie nu sterk voelbaar.

De energie van Neptunus maakt jou extra gevoelig. Je kunt nu mystieke ervaringen hebben. De sluier tussen deze dimensie en andere dimensies is op deze dag dunner dan anders. Hierdoor krijg je makkelijker toegang tot nieuwe informatie, die jouw bewustzijn vergroot. Nieuwe inzichten helpen je bij het maken van een nieuwe start tijdens het Egyptisch Nieuwjaar en bij de opening van de Leeuwenpoort op 8 augustus.

Engelenpoort 7-7-7 is weer actief

Ook is nu de Engelenpoort van 7 juli (7-7-7) weer geactiveerd. Tijdens dit energieportaal kwamen hoge Dolfijnen-energiefrequenties naar de aarde om ons bewustzijn te verruimen en oude emoties los te maken. Maar ook om de zwaarte die we de afgelopen tijd hebben ervaren, te verlichten met speelse en optimistische energie.

Niet meer terug naar je oude leventje

Tijdens de Dag buiten de Tijd kun je een gevoel van tijdloosheid ervaren en merken dat je in een impasse zit. Je kunt misschien niet meer terug naar je ‘oude leventje’, maar je kunt ook nog niet vooruit. Je bent in de war over hoe het nu verder moet! Dit is een geschikte dag om plannen te herzien en bij te stellen.

Pas op: misleiding ligt op de loer

Op 25 juli staan Mercurius, Venus en de Zwarte maan (Lilith) samen in het teken Leeuw. Ze maken een zogenaamd spanningsaspect met planeet Neptunus. Het gevolg: rond deze dag kun je een rollercoaster aan emoties ervaren.

Je hebt misschien grote plannen voor je onderneming, je wilt zaken groots aanpakken en veel geld investeren. Maar pas op dat je niet misleid wordt, waardoor je bijvoorbeeld je investering verliest. Wees voorzichtig met het tekenen van contracten of het maken van afspraken. En let er ook op dat je niet overmoedig wordt of naast je schoenen gaat lopen. Ook mag je bekijken of je nog wel doet waar jouw hart ligt.

Jouw liefdesleven onder de loep

Je aandacht kan deze dag naar jouw liefdesleven gaan. Je ontdekt mogelijk dat je een beetje in een droomwereldje hebt geleefd en dat de realiteit anders is dan jij je had voorgesteld. Je kunt je misleid voelen, waardoor er flinke boosheid naar boven komt.

Ook ga je verbanden zien tussen situaties en gevoelens uit jouw verleden en wat er in het nu speelt. Verder kun jij binnen je relatie te maken hebben met egocentrisch gedrag. Het gevoel niet gezien en gehoord te worden door je partner kan een grote rol spelen. Je mag je relatie en je behoeften daarbinnen opnieuw bekijken.

Midlifecrisis en oude pijn

De Dag buiten de Tijd kan je ervan bewust maken dat er bij jou of je partner een midlifecrisis speelt. Je kunt een sterk verlangen hebben om weer jong en jeugdig te zijn en bijvoorbeeld veel dure spullen kopen om het luxe leventje te leiden dat je misschien altijd al had willen hebben. Het kan zijn dat je hiermee diepe pijn of zelfs een depressie onderdrukt. Je wilt niet zien dat het tijd is om het verwerkingsproces aan te gaan.

Mogelijk speelt er oude pijn: je bent bijvoorbeeld in je jeugd materieel erg verwend, als compensatie voor een tekort aan aandacht en liefde. Of je werd onzeker door jouw opvoeding. Je kreeg geen waardering en daardoor zijn egostrelende complimentjes heel belangrijk voor je. Of misschien had je dominante ouders en werd je niet gehoord of gezien. Je mag nu het helingsproces aangaan om deze pijn te verwerken.

Eris heeft een oplossing voor jou

Dwergplaneet Eris staat erom bekend dat hij voor een tweedeling zorgt. Hij maakt nu een mooie verbinding met Mercurius, Venus en de Zwarte maan (Lilith) en zorgt voor een oplossing. Er kan een tweedeling ontstaan, waardoor je loskomt van je werk of een relatie. Door je gegroeide zelfvertrouwen kun je jouw kwaliteiten gaan inzetten. Het is tijd om te herontdekken wie je bent, waar je voor staat en welke bijdrage je aan deze wereld wilt leveren. Je mag controle over je eigen leven en je eigen geluk nemen!

Last van ascentie-klachten?

Rond de Dag buiten de Tijd kun je veel last hebben van ascentie-klachten. Dit zijn enkele opvallende symptomen: veel druk of andere sensaties rondom je hoofd, griepachtige verschijnselen, onrustig en diep slapen, veel dromen, je zweverig voelen en moeilijk actief bezig kunnen zijn.

Door de sterke uitwerking van planeet Neptunus kun je nu erg in je hoofd zitten en moeite hebben om te aarden. De kans is groot dat jij je erg moe voelt en veel dagdroomt. Mogelijk heb je dromen met een boodschap tijdens het slapen of mediteren. Sommigen van jullie voelen sensaties ter voorbereiding op de energieverschuiving die tijdens het Egyptisch Nieuwjaar plaatsvindt. Er vinden afstemmingen op jouw toekomst plaats.

Een magische dag voor tweelingzielen

Tweelingzielen mogen op de Dag buiten de Tijd magische gebeurtenissen verwachten. Je kunt het gevoel hebben dat de telepathische verbinding tussen je twin en jou sterker dan anders is. Jullie vangen elkaars gedachten en emoties makkelijk op en verkeren een beetje in een droomwereldje. Daarom is het voor jullie moeilijk om in te zien waar je vastloopt en aan welke onverwerkte gevoelens je nog aandacht mag geven.

Schaduwkanten worden zichtbaar

Je tweelingziel, of jij, kan jullie relatie te veel romantiseren. Of misschien wil een van jullie vluchten in hard werken, verdovende middelen of altijd maar bezig zijn. Daardoor is er weinig aandacht voor de ander, wat oude pijn over ‘je niet gezien voelen’ kan triggeren.

Ook kunnen er nu schaduwkanten, zoals egocentrisch of dominant gedrag, van je twin of jou zichtbaar worden. Met als gevolg dat er tijdelijk een afstand tussen jullie ontstaat. Je kunt veel nadenken over wat jij precies in de liefde wil. Dit is een perfecte dag ervoor!

Tip van de redactie: Online cursus Leven met de sterren

Jonge vrouw houdt een volle maan in haar handen waar dierenriemtekens omheen staan. Naast de vrouw staat de tekst: Leven met de sterren. Yasmin Boland

Wil je je hele geboortehoroscoop uitpluizen en zo jezelf nóg beter leren kennen? Leer over je sterrenbeeld, je maanteken, je astrologische huizen in de fijne online cursus Leven met de sterren van Yasmin Boland.

bestel nu

Lees verder:

Boekentip van de redactie
Aura-energie
€ 20,00

Aura-energie

Alla Svirinskaya

Als je je vaak vermoeid voelt en klachten hebt, is de kans groot dat je aura is vervuild. Tijd om de balans te herstellen! In 'Aura-energie' laat Alla Svirinskaya je zien hoe.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Deel dit artikel online
Karin en Danique Vergeer
Karin en Danique Vergeer

Karin en Danique Vergeer van Healingcentrum Atlantis bieden ondersteuning in jouw persoonlijk ontwikkelingsproces d.m.v. paranormale readingen, waarin zij antwoorden channelen op al je vragen en inzicht kunnen geven in blokkades uit jouw verleden en vorige levens. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van Tweelingzielen en begeleiden tweelingzielen zowel individueel als samen. Verder bieden ze met de Volle en Nieuwe maan en Engelenpoorten online Lichtreizen aan: lezing met geleide meditatie en afstandshealing, waarin je zelf veel inzichten kunt krijgen over jouw proces. En schrijven ze o.a. astrologische over de volle en nieuwe maan en nieuwetijds-artikelen. Www.healingcentrumatlantis.com

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Aura-energie
€ 20,00

Aura-energie

Alla Svirinskaya

Als je je vaak vermoeid voelt en klachten hebt, is de kans groot dat je aura is vervuild. Tijd om de balans te herstellen! In 'Aura-energie' laat Alla Svirinskaya je zien hoe.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?