Astrologie

Astrologie: dit zegt je maanteken over je huis

Door redacteur
Astrologie: dit zegt je maanteken over je huis

Je maanteken is het teken waarin de maan stond ten tijde van je geboorte. De maan staat voor emoties, maar vertegenwoordigt ook moederlijke energie. Dat betekent dat het maanteken laat zien wanneer jij je geborgen voelt. Erica Feldmann, auteur van HausMagick, legt in dit artikel uit wat je maanteken vertelt over jouw verhouding tot je huis.

Bereken hier jouw maanteken en ontdek hieronder wat dit voor jou betekent.

Wat is jouw maanteken?

Ram: De sleutelwoorden zijn driest en stoutmoedig. Ram is een vuurteken en dat zorgt voor veel yang-energie in je huis. Waarschijnlijk hou je van kleur en felheid. Overweeg als tegenwicht aan al dat vuur je huis in te richten met meer blauw- en grijstinten.

Stier: Stier wordt geregeerd door Venus, de planeet van schoonheid en liefde. Je thuis moet idealiter overdadig voelen en wemelen van dingen waar je dol op bent. Zo’n plek met schitterend natuurlijk licht, prachtige kunst en weelderige huisplanten.

Tweelingen: Huizen van mensen met Tweelingen als maanteken vertonen soms een gespleten persoonlijkheid – en dat is oké! Probeer alleen wel de goede balans tussen twee stijlen te vinden. Heb je die oplossing eenmaal gevonden, dan zal je huis zowel opvallend evenwichtig aanvoelen als een duidelijke insteek vertonen.

Kreeft: Voor dit ultieme waterteken is een thuis uitermate belangrijk. Stel je een heremietkreeft voor die zijn huisje altijd meedraagt. Je zult graag in de buurt van water wonen of je huis willen inrichten met kunst en meubels die water verbeelden.

Leeuw: Als de dikdoener van de dierenriem ziet Leeuw zijn huis als een podium. Je wilt een ruimte waarin je van je huiselijk leven toneel kunt maken. Het organiseren van groots opgezette etentjes of het bezitten van de mooiste tuin of felste kerstverlichting van de buurt doet jou stralen.

Maagd: Vanwege je hang naar precisie en perfectionisme wordt je aangetrokken door een minimalistische inrichting. Omdat je een verfijnde smaak hebt, zul je alleen de meest stijlvolle objecten en kunst in huis halen. In jouw huis zou voldoende kast- en opbergruimte moeten zijn, om je te helpen opgeruimd en rommelvrij te wonen.

Weegschaal: Weegschalen zijn goed in het aanbrengen van balans. Zorg ervoor dat alle elementen vertegenwoordigd zijn, zodat je huis harmonieus voelt. Doe je dat niet, dan zou je je wel eens rusteloos en ongemakkelijk kunnen voelen. Relaties zijn belangrijk voor je; bijgevolg ben je prettig om mee samen te wonen.

Schorpioen: Deze maantekens draaien geheel en al om de onderwereld. Je zult je dan ook het meest thuis voelen in een ruimte waarin je die diepe intensiteit kunt ervaren. Zorg als tegenwicht aan al die donkere kleuren wel voor ramen of desnoods enige sfeerverlichting.

Boogschutter: Eveneens een vuurteken. Dat betekent dat als je maan hier staat, je een liefhebber van kleuren en lichte ruimtes bent. Aangezien Boogschutter een teken is dat doorgaans van reizen houdt, is het belangrijk dat je dit in je huis laat terugkomen. Door je huis in te richten met reissouvenirs en kunstvoorwerpen uit andere culturen voorkom je dat je je thuis opgesloten gaat voelen.

Steenbok: Een maan in Steenbok geeft aan dat jij een gevoel hebt voor de verfijnde dingen van het leven. Je waardeert fraaie statussymbolen. Ook is het belangrijk zo nu en dan wat natuur in je leven te brengen, aangezien Steenbok een aardeteken is. Een fraaie, jaloersmakende tuin helpt jou je thuis te voelen.

Waterman: Luchttekens als Waterman zijn altijd een tikje vreemd en rebels. Jouw decorsmaak zal gedurfd zijn en passen bij jouw eigenzinnige karakter. Zorg ervoor dat dit daadwerkelijk terugkomt in je huis en probeer je niet te schikken naar wat op dat moment als modieus of hip geldt. Speur naar een blanco huis dat je helemaal naar eigen hand kunt zetten of verhuis naar een plek die je kunt ombouwen tot je droomhuis.

Vissen: Jouw huis is heilig. Je wilt een plek waar jij je zowel spiritueel mee verbonden als ten diepste veilig voelt: een thuis waar je je kunt overgeven aan transcendente ervaringen zoals dansen, mediteren en dromen.

Nu je een idee hebt hoe je jouw droomhuis kunt manifesteren en hoe je jouw huidige woonruimte kunt laten passen bij je ware intenties, is het tijd schoon schip te maken en op te ruimen wat jou in zowel energetische als materiële zin niet meer tot nut is.

Dit is een fragment uit Hausmagick van Erica Feldmann, nu alleen nog tweedehands verkrijgbaar.

Tip van de redactie: Online cursus Leven met de sterren

Jonge vrouw houdt een volle maan in haar handen waar dierenriemtekens omheen staan. Naast de vrouw staat de tekst: Leven met de sterren. Yasmin BolandIn je geboortehoroscoop kun je ontdekken wat je hebt meegekregen bij je geboorte. Zie het als een blauwdruk van de start die je in het leven hebt gekregen. Astroloog en Moonology-expert Yasmin Boland, bekend van de bestsellers Leven met de maan en Leven met de sterren maakte deze cursus voor jou zodat je zelf je geboortehoroscoop kunt leren lezen. Je ontdekt waar jouw kracht ligt zodat je deze kunt inzetten om jouw leven vorm te geven zoals jij dat voor je ziet.

bestel nu

Lees ook deze artikelen:

Deel dit artikel online
redacteur
redacteur

Inspirerend leven bestaat uit een geweldige, kleine redactie. Voor meer informatie, bekijk de 'Over ons'-pagina.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Tantra, een allesomvattende oer-energie
€ 17,50

Tantra, een allesomvattende oer-energie

Daniel Odier

Verbind je met je oer-energie: de filosofie van tantra door Daniel Odier

€ 17,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?