Astrologie

Lieve Kreeft: zo zorg je goed voor jezelf (3 self-care tips)

Door Constance Stellas
Lieve Kreeft: zo zorg je goed voor jezelf (3 self-care tips)

Als waterteken zijn emoties jouw specialiteit, je bent van alledrie de watertekens zelfs de expert op het gebied van emoties! Het is daarom belangrijk dat je jouw self-care daarop aanpast. Daarom vind je in dit artikel 3 fijne self-care tips speciaal voor jou.

Je vindt het heel leuk om in het middelpunt van de belangstelling te staan, lieve Kreeft, en deze drie self-care tips zijn gericht op wie jij echt bent.

Drie self-care tips voor het waterteken Kreeft

Op basis van je sterrenbeeld, de astrologische kenmerken van je zonneteken en de energie van het element waar het bij hoort, geeft Constance Stellas, auteur van Het Kleine boekje voor Kreeft, je self-care ideeën die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt! Een ware kosmische verlichting in je leven.

1. Spoel het van je af

Als waterteken ben je eraan gewend dat je door de energie van de mensen en sfeer om je heen wordt beïnvloed. Het is heel belangrijk voor je emotionele welzijn dat je alle gevoelens die je van anderen hebt overgenomen van je afspoelt. Neem elke avond een douche of bad om je emotionele lichaam te zuiveren. Het helpt ook om je huid droog te borstelen voordat je in bad of onder de douche gaat. Dan komen niet alleen dode huidcellen los, maar zeker voor watertekens is het ook een zeer louterende ervaring, vooral als je visualiseert dat je met dit ritueel ook de emoties wegspoelt die je de afgelopen uren hebt opgepikt.

2. Maak een afspeellijst waar je energie van krijgt

Kreeft is als emotioneel teken heel gevoelig voor zijn omgeving, dus ook voor geluiden. De juiste muziek kan je opbeuren en energie geven, terwijl de verkeerde muziek tot melancholie of irritatie leidt. Van welke muziek genieten Kreeften dan?

Muziek waarbij energie met emotie wordt vermengd is perfect om Kreeften op te. Andere Kreeften weten als geen ander hoe ze jouw unieke hemelse energie kunnen versterken, dus zorg ervoor dat je hun muziek in je afspeellijst opneemt. Het talent van Cyndi Lauper, Huey Lewis, Carly Simon en Carlos Santana brengen je gegarandeerd in beweging.

3. Creëer een ‘cocon’

Kreeften zijn sterk verbonden met hun thuisplek. Als gevoelig teken zijn ze bereid om alles op te geven om anderen maar te kunnen helpen. Het is echter ook belangrijk dat ze aan hun eigen behoeften tegemoetkomen. Dit betekent dat ze de tijd en ruimte moeten nemen om alleen te kunnen zijn. Thuis kunnen Kreeften zich pas echt ontspannen, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken dat ze iemand passeren. Creëer daarom privacy in je huis (een persoonlijke ‘cocon’ die je beschermd tegen externe invloeden) waardoor je volledig van de buitenwereld bent afgesloten. Hang bijvoorbeeld gordijnen op met diepe kleurtinten en van dikke stof om nieuwsgierige blikken buiten te houden. En heb je een tuin, plant dan hoge, dichte struiken of zet er een hoge schutting omheen.

Bekijk ook de self-caretips voor de andere sterrenbeelden in de Astrologie & self-care serie

Het kleine e-boekje voor Kreeft

Het kleine e-boekje voor Kreeft

  • Wil je meer weten over hoe je goed voor jezelf kunt zorgen en hoe belangrijk astrologie daarbij kan zijn? Bestel nu Het kleine boekje voor Kreeft voor € 7,49!
Bestel e-book

Lees verder over de eigenschappen van Kreeft:

Deel dit artikel online
Reactie
  1. Corine grao 20 februari 2024 - 14:53
    Reply

    Kun je het e_boekje kreeft ook in een gewoon boekje verkrijgen,ik lees graag in een echt boekje,een e-boekje is niets voor mij. Sorry.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Tarot voor jezelf
€ 23,50

Tarot voor jezelf

Annick Damme

Tarot helpt je je leven te duiden: geef vorm aan je eigen toekomst met 'Tarot voor jezelf' van Annick Van Damme

€ 23,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?