Astrologie

Lieve Stier: drie self-care tips om goed met jouw energie om te gaan

Door Constance Stellas
Lieve Stier: drie self-care tips om goed met jouw energie om te gaan

Betrouwbaar en volhardend ben jij, Stier. Jij gaat door wanneer anderen het opgegeven hebben. Juist daarom verdien jij een momentje voor jezelf. Deze drie self-care tips zijn speciaal afgestemd op jouw aardse kwaliteiten.

Je bent gezegend met een unieke persoonlijkheid, lieve Stier, en deze drie self-care tips zijn gericht op wie jij echt bent.

Drie self-care tips voor het aardse teken Stier

Op basis van je sterrenbeeld, de astrologische kenmerken van je zonneteken en de energie van het element waar het bij hoort, geeft Constance Stellas, auteur van Het Kleine boekje voor Stier, je self-care ideeën die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt! Een ware kosmische verlichting in je leven.

1. Zeg vaker ja

Knik vaak met je hoofd om ja tegen de dag te zeggen en ook om je nekgebied ontspannen en flexibel te houden. Stier weet hoe belangrijk stabiliteit is, maar voor je persoonlijke groei is verandering minstens zo belangrijk. Zeg ja tegen alles wat er op je pad komt! Tijdens het knikken met je hoofd kun je ook je spieren masseren. Een eenvoudige techniek hiervoor is met je vingers een duwend beweging van je schouders naar je nek maken. Je oefent daarbij een lichte druk uit op de spier die nek en schouders met elkaar verbindt.

2. Geef jezelf wat tijd

Aardetekens zijn geaard, denken logisch en zijn betrouwbaar, dus het spreekt voor zich dat je niet graag te laat komt. Stiptheid is een kwaliteit van aardetekens die anderen vaak bewonderen. Als er iets gebeurt waardoor je te laat bent, raak je flink gestrest en bezorgd. Geef jezelf dus altijd wat extra tijd om op je bestemming aan te komen. Heb je dan onverwachts oponthoud, dan heb je een marge. Je weet dat je van te laat komen gestrest raakt, dus doe jezelf een plezier. Probeer alles voor te zijn wat ervoor kan zorgen dat je ergens te laat komt.

3. Bevorder je openheid met ylang-ylang

Stier is een teken van reflectie en diepgaande innerlijke gedachtenprocessen, maar het is net zo belangrijk om de communicatie met anderen goed te laten stromen. Een ingrediënt dat in veel parfums wordt gebruikt, ylang-ylang, bevordert de sociale omgang met andere mensen en geeft in je relaties een gevoel van intimiteit. Je kunt een klein beetje van de (volgens de bijgeleverde instructies verdunde) etherische olie op je nek aanbrengen of verstuiven in een ruimte in je huis of op het werk. Deze olie verbetert de algemene stemming en verhoogt het energieniveau (wat handig is als je nog van alles te doen hebt, maar je bed je al roept).

Bekijk ook de self-caretips voor de andere sterrenbeelden in de Astrologie & self-care serie

Het kleine e-boekje voor Stier

Het kleine e-boekje voor Stier

  • Wil je meer weten over hoe je goed voor jezelf kunt zorgen en hoe belangrijk astrologie daarbij kan zijn? Bestel nu Het kleine boekje voor Stier voor € 7,49!
Bestel e-book

Lees verder over de eigenschappen van Stier:

Deel dit artikel online
Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
De vijf elementen
€ 20,00

De vijf elementen

Jean Haner

Kleine veranderingen hebben een grote impact op de rest van je leven, laat Jean Haner in 'De vijf elementen' zien. Leer dankzij dit boek de spirituele kant van Chinese geneeskunde kennen.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?