Spiritualiteit

4 tekenen dat je precies bent waar je hoort te zijn

Door Seana Zelazo
4 tekenen dat je precies bent waar je hoort te zijn

Het is niet essentieel om te weten wat je zielsmissie is. Het focussen op wat je zielsmissie is en het willen volgen ervan, zorgt er juist voor dat we de reis er naartoe missen terwijl die zo belangrijk en mooi is zegt spiritueel leraar Seana Zelazo, auteur van De initiatie van Inanna. In dit artikel geeft ze vier tekenen en levensprocessen die je laten zien dat je precies bent waar je hoort te zijn.

Je bent altijd waar je hoort te zijn. Dit is soms moeilijk te zien maar het is wel zo.

De grote vraag: wat is mijn zielsmissie of doel?

De vraag die mij het meest gesteld wordt in het werk dat ik doe als spiritueel raadgever en intuïtief medium is: “Wat is mijn ware doel?“. Velen van ons raken gefixeerd op het moeten weten van het wat en waarom van onze individuele missie. Dit zorgt ervoor dat je de reis er naartoe mist en deze niet kunt vieren.

Het is een proces

Het afstemmen op je ware doel is een proces. In elke fase gaan je door een heling die je vermogen om uit te voeren waarvoor je hier kwam, verder activeert. Deze heling omvat het verzoenen met of in evenwicht brengen van karma. Dit helpt je om te worden wie je werkelijk bent, het geeft je kracht, harmoniseert je vibratie en stemt je af voor je missie.

Misschien is het je doel om in dienst te staan van de mensheid als genezer, om begeleiding, compassie of richting te geven aan anderen, of om je visionaire ideeën te delen met de wereld door middel van kunst of innovatie.

Vertrouw op het proces. Zelfs als je vandaag het gevoel hebt dat wat je hebt gedaan niet direct in lijn lijkt te zijn met je zielsmissie, zijn je bezigheden en ervaringen belangrijk tijdens het vormen van wie je bent en wat je kunt.

Misschien help je tijdens je werk klanten en mensen om positief te blijven, zodat je in je vrije tijd lekker creatief kunt zijn. Misschien pak je allerlei klusjes aan om te leren multitasken, zodat je de multidimensionale healer kunt worden die je bent bedoeld te zijn.

4 tekenen dat je precies bent waar je hoort te zijn

Je bent altijd waar je hoort te zijn. Dit is soms moeilijk te zien maar het is wel zo. Dankzij deze vier tekenen kun je ontdekken dat dit echt zo is en hoe ze je voorbereiden voor je zielsmissie en om te worden wie je echt bent.

1. Je relaties geven je karmisch evenwicht

De relatie die we hebben met familie, vrienden, geliefden, kinderen en zelfs mensen in onze werkomgeving bieden allemaal krachtige transformatieve mogelijkheden. Niet alleen ondersteunen ze onze groei door ons spiegels te bieden waarmee we onszelf duidelijk kunnen zien, maar ze creëren ook mogelijkheden om karma in evenwicht te brengen.

Karmisch evenwicht herstellen is noodzakelijk

Karmisch evenwicht is noodzakelijk voor onze evolutie. Het bevordert ons proces en verhoogt onze vibratie. Heel vaak is het juist de wrijving binnen relaties die het meeste potentieel voor heling in zich draagt. Als we verbindingen die geladen zijn of ons triggeren benaderen met bewustzijn en een intentie vanuit het hart (ondanks het ongemak) bevrijden we onszelf en breiden we ons met meer gemak uit. Zo zetten we een stap dichter bij ons hogere zelf.

Wrijving biedt heling

Besteed veel aandacht aan de wrijving en probeer wat zich aandient met gratie tegemoet te treden. Deze ontmoetingen zijn vaak kansen om ervaringen uit vorige levens over te doen. Door dit te doen zonder wrok te koesteren, kun je jezelf en anderen leren vergeven.

Dit is een van de belangrijkste redenen waarom het niet nuttig en zelfs schadelijk is om te oordelen over de situatie van een ander. Er kan een karmisch proces in het spel zijn waarin de betrokken individuen leren hoe ze stappen kunnen nemen om hun hart te eren en uit te spelen wat nodig is op karmisch niveau in een lang geleden overeengekomen transactie.

2. Je hindernissen zijn opstapjes

Alles wat zich in je leven voordoet, elke situatie, bevat krachtige lessen. Deze zijn niet bedoeld om belerend te zijn, maar maken deel uit van je voortdurende training die, als je erop afgestemd bent, je laat begrijpen hoe je naar de volgende stap kunt gaan. Leun in de les en verwacht dat er bij elke bocht een les is. Sommige lessen zijn heel subtiel en genuanceerd, terwijl andere heel krachtig zijn. Als je merkt dat je huidige levenssituatie je tegenhoudt van je ware doel, stop dan en onderzoek de situatie.

Misschien vind je bijvoorbeeld niet de tijd om je creatief in te zetten op de manier die je wilt, ben je uitgeput door je verantwoordelijkheden in het leven of heb je een baan die je niet leuk vindt. Als dat zo is, neem dan een pauze en doe een stap terug om te zien hoe precies doen wat je doet de les ís. Het kan zijn dat het de bedoeling is dat je je acceptatie verdiept of je perspectief verruimt over wat je ware doel is. Als je bewust op zoek gaat naar de lessen in waar je nu bent, verbind je je met de hogere dimensies waar dat perspectief direct beschikbaar is. Door dit te doen, krijg je meer helderheid om te zien hoe alles in elkaar past.

3. Je kosmische leraren helpen je (onbewust)

Ieder van ons heeft een eigen frequentie. Deze frequentie verbindt ons met de specifieke kosmische leraren die bij ons passen. Onderzoek wie dit voor jou is. Welke Opgestegen Meesters, goden of godinnen, engelen of aartsengelen trekken jou aan? Degenen tot wie jij je het meest aangetrokken voelt, delen jouw frequentie en helpen je bij het uitvoeren van je zielsmissie. Als je je herinnert wie ze zijn, kun je ze om steun vragen bij het leven van je ware doel.

De Sumerische godin Inanna is bijvoorbeeld een van de zeven Sumerische goden en godinnen die het lot kunnen bepalen. Ze helpt degenen die met haar zijn afgestemd om zich te herinneren dat zij hun eigen lot bepalen.

Wat zijn de eigenschappen en kenmerken van je kosmische leraar die jou kunnen helpen te verwezenlijken waarvoor je hier gekomen bent? Omdat jullie eenzelfde frequentie delen, hebben jullie toegang tot de gaven die jullie in hen bewonderen. Is dit de frequentie van mededogen, creativiteit, leiderschap, het vermogen om de waarheid te verdedigen of bekrachtiging? Maak er een prioriteit van om je volledig bewust te worden van wie je kosmische leraar is. Belangrijk is dat je altijd een vrije wil hebt en dat die door je kosmische leraar wordt geëerd. Daarom moet je hem of haar expliciet om hulp vragen.

4. Open je hart voor jezelf en je proces

Een van de meest effectieve manieren om je af te stemmen op je ware doel is om je hart te openen voor jezelf en je individuele en prachtige proces. Accepteer de stappen van je unieke pad als briljant georkestreerd door je hogere zelf met de steun en begeleiding van je Goddelijke leraren. Eer elke fase met volledige aanwezigheid en pure liefde en het zal duidelijk worden dat je precies bent waar je hoort te zijn.

Geïnspireerd door de wijsheid van de Sumerische Godin Inanna, is deze blog een uitnodiging om te leven zoals zij dat doet, als een krachtige heldin die haar waarheid spreekt.

De initiatie van Inanna

De initiatie van Inanna

Inanna helpt je om de hindernissen op het pad van je zielsmissie en leven succesvol te nemen. In 'De initiatie van Inanna' van Seana Zelazo volg je de Soemerische godin van de liefde door de zeven poorten van haar zielenreis van ontwaken tot ascensie.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Lees verder:

Deel dit artikel online
Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Tarot voor jezelf
€ 23,50

Tarot voor jezelf

Annick Damme

Tarot helpt je je leven te duiden: geef vorm aan je eigen toekomst met 'Tarot voor jezelf' van Annick Van Damme

€ 23,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?