Astrologie

Lieve Waterman: drie self-care tips voor een kalme geest

Door Constance Stellas
Lieve Waterman: drie self-care tips voor een kalme geest

Als Waterman heb je een drukke geest en vind je het lastig om stil te staan. Juist daarom is self-care zo belangrijk voor jou. Op basis van je sterrenbeeld, de astrologische kenmerken van je zonneteken en de energie van het element waar het bij hoort, geeft Constance Stellas, auteur van Het Kleine e-boekje voor Waterman, je self-care ideeën die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt! Een ware kosmische verlichting in je leven.

Je bent gezegend met een unieke persoonlijkheid, lieve Waterman, en deze drie self-care tips zijn gericht op wie jij echt bent.

Drie self-care tips voor het luchtteken Waterman

1. Mediteer om je hoofd leeg te maken

We kennen allemaal de voordelen van meditatie. Meditatie kan stress, depressieve gevoelens en angst verlichten, je geluksgevoel, focus en zelfbewustzijn versterken en je fysieke gezondheid verbeteren. Voor luchttekens is meditatie een perfecte manier om evenwicht en harmonie in het dagelijks leven te vinden en om wat minder in je hoofd te zitten en je aandacht op andere dingen te richten. Als je mediteert zuiver je je geest en haal je bewust adem, wat ervoor zorgt dat je emotioneel en fysiek gezond blijft.

Op zoek naar meditatie-inspiratie? Hier vind je al onze geleide meditaties.

2. Voer de vogels

Alle vogels zijn vrienden van luchttekens. Ze hebben net zo’n vrijgevochten natuur als jij! Vind je het heel rustgevend om naar vogels te kijken? Lok ze dan naar je tuin door een voederhuisje neer te zetten! Verschillende vogels houden van verschillende soorten voedsel, dus bied bijvoorbeeld een zadenmix, een vetbolletje en zonnebloempitten aan. Zorg ervoor dat je het voederhuisje op een veilige plek neerzet, dus uit de buurt van katten en ramen.

3. Maak kunst om middernacht

Ja, je hebt je slaap nodig en het is belangrijk om te rusten als je moe bent. Maar de drukke geest van Waterman kan af en toe ook geplaagd worden door slapeloosheid. Als dat gebeurt, wordt vaak geadviseerd om even uit je bed te gaan en een rustgevende activiteit te doen om al die drukke gedachten tot rust te brengen. Voor jou als Waterman is dit een geweldig moment om je creativiteit aan te boren en te gaan schilderen, tekenen, schrijven of een andere rustige activiteit te doen. Als je met je handen bezig bent, raak je niet zo gestrest over het feit dat je niet slaapt, en als je je gedachten de vrije loop laat terwijl je schrijft of schildert, word je uiteindelijk vanzelf weer slaperig.

Self-care tips voor jouw sterrenbeeld

Het kleine e-boekje voor Waterman

Het kleine e-boekje voor Waterman

  • Wil je meer weten over hoe je goed voor jezelf kunt zorgen en hoe belangrijk astrologie daarbij kan zijn? Bestel nu Het kleine boekje voor Waterman voor € 7,49!
Bestel e-book

Bekijk ook de self-caretips voor de andere sterrenbeelden in de Astrologie & self-care serie

Lees verder over de eigenschappen van Waterman:

Deel dit artikel online
Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Tantra, een allesomvattende oer-energie
€ 17,50

Tantra, een allesomvattende oer-energie

Daniel Odier

Verbind je met je oer-energie: de filosofie van tantra door Daniel Odier

€ 17,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?