Astrologie

Lieve Leeuw: zo zorg je goed voor jezelf (3 self-care tips)

Door Constance Stellas
Lieve Leeuw: zo zorg je goed voor jezelf (3 self-care tips)

Als vurige Leeuw ben je gepassioneerd en straal je net als de zon graag in het middelpunt. Het is belangrijk om deze vlammende kwaliteiten te koesteren. Dat kun je doen dankzij deze 3 self-care tips, speciaal voor jou!

Je vindt het heel leuk om in het middelpunt van de belangstelling te staan, lieve Leeuw, en deze drie self-care tips zijn gericht op wie jij echt bent.

Drie self-care tips voor het vurige teken Leeuw

Op basis van je sterrenbeeld, de astrologische kenmerken van je zonneteken en de energie van het element waar het bij hoort, geeft Constance Stellas, auteur van Het Kleine boekje voor Leeuw, je self-care ideeën die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt! Een ware kosmische verlichting in je leven.

1. De fik erin!

Vuur kan bij vuurtekens tot een catharsis leiden. Het kan je energie reinigen en zuiveren en helpt je bij het loslaten van emoties die je belasten. Vernietiging wordt gevolgd door een betere en sterkere groei dan voorheen.

Gebruik de vernietigende eigenschap van vuur in je voordeel. Schrijf je gevoelens op papier, steek een kaars aan en verbrandt het papier voorzichtig. Kijk hoe het vuur je woorden en emoties verdelgt. Terwijl je emoties in vlammen opgaan, voel je de druk op je hart kleiner worden. Je voelt je bevrijd en bent klaar om veerkrachtiger en vastberadener uit de as te herrijzen.

2. Groet de zon

Het zelfvertrouwen van Leeuwen komt uit hun diepste wezen, en yoga is een ideale manier om de meest positieve kwaliteiten van Leeuw te doen manifesteren ren en te versterken. De beste yogahouding voor Leeuw als vuurteken? De zonnegroet natuurlijk! Begroet de dag met deze oefening.

Er zijn veel variaties op de volgorde van de bewegingen, en je kunt ze aanpassen aan je energieniveau. Hoe sneller je de bewegingen uitvoert, hoe stimulerender ze zijn. Als je wat langzamer te werk gaat, kunnen ze een rustgevender effect hebben. Kijk online of op je favoriete yoga-app welke vorm van de zonnegroet het beste bij jouw niveau en wensen past.

3. Maak een lijst

Als vuurteken heb je vaak een heleboel goede ideeën en als de inspiratie toeslaat, begin je graag met allerlei soorten projecten. Dat hoort gewoon bij wie je bent. Je bent van nature creatief en droomt groots. Het lastige voor jou is het afronden van deze projecten.

Maak een overzicht van je leven en schrijf de verschillende projecten of plannen op die ongeveer half afgerond zijn. Maak een lijst van de taken die je wilt afwerken en wanneer je ze wilt afwerken. Je kunt zo specifiek of zo vaag zijn als je wilt. Misschien hoeft dat wijnrek dat je aan het bouwen bent pas over een jaar of zo klaar te zijn, of misschien wil je volgende maand al met je favoriete flessen pronken.

Het uiteindelijke doel is om je aan je verwachtingen te houden en je plannen uit te voeren. Stel je eens voor hoeveel beter je je zult voelen als je eenmaal een paar van die projecten op je lijstje hebt afgevinkt.

Bekijk ook de self-caretips voor de andere sterrenbeelden in de Astrologie & self-care serie

Het kleine e-boekje voor Leeuw

Het kleine e-boekje voor Leeuw

  • Wil je meer weten over hoe je goed voor jezelf kunt zorgen en hoe belangrijk astrologie daarbij kan zijn? Bestel nu Het kleine boekje voor Leeuw voor € 7,49!
Bestel e-book

Lees verder over de eigenschappen van Leeuw:

Deel dit artikel online
Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Inspirerend leven agenda 2024
€ 12,50

Inspirerend leven agenda 2024

Laat jouw plannen en intenties je gids zijn in onrustige tijden en vind rust te midden van de chaos.

€ 12,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?