Astrologie

Lieve Ram: drie self-care tips om goed met jouw energie om te gaan

Door Constance Stellas
Lieve Ram: drie self-care tips om goed met jouw energie om te gaan

Ram: jij bent het sterrenbeeld dat de lente opent en dat doe je met veel vurig enthousiasme. Stilzitten vind je moeilijk maar juist daarom mag je de tijd nemen voor self-care. In dit artikel vind je drie fijne self-care tips zodat jij kunt stralen als de zon!

Je bent gezegend met een hartstochtelijke vastberadenheid, beste Ram, en deze drie self-care tips zijn gericht op wie jij echt bent.

Drie self-care tips voor het vurige teken Ram

Op basis van je sterrenbeeld, de astrologische kenmerken van je zonneteken en de energie van het element waar het bij hoort, geeft Constance Stellas, auteur van Het Kleine boekje voor Ram, je self-care ideeën die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt! Een ware kosmische verlichting in je leven.

1. Wees de hitte de baas

Balans is de sleutel tot een gelukkig leven. Als vuurteken moet je leren om je warmte en passie met koelte te compenseren. Bekijk eerst eens hoe je je lichaam voedt. Als je het gevoel hebt dat je innerlijke vuur te heet is, laat de pittige kruiden en specerijen dan staan en probeer de warmte in balans te brengen door verkoelende dingen te eten en drinken. Denk aan watermeloen, komkommer en yoghurt, en als je jezelf echt wilt verwennen neem je een ijsje. De koelte van deze voedingsmiddelen zorgt ervoor dat je innerlijke vuur in bedwang wordt gehouden.

2. Recht je rug

Zelfs de meest zelfverzekerde Ram twijfelt weleens. Op die momenten weerspiegelt je lichaamstaal waarschijnlijk je humeur: hangende schouders, ineengezakt of voorovergebogen zitten of staan. Laad jezelf weer op door even de tijd te nemen om je lichaamshouding te veranderen. Ga mooi rechtop staan en zet je handen op je heupen. Kijk recht vooruit en haal drie keer langzaam en diep adem. Soms gelooft je geest dat je zelfverzekerd bent als je net doet alsof. Deze eenvoudige maar effectieve oefening heeft de verbazingwekkende kracht in zich om je mindset te veranderen, je zelfvertrouwen te herstellen en je belangrijkste Ram-kwaliteiten terug te winnen!

3. Begin de dag met een groet aan de zon

Of je nu een vroege vogel of een nachtbraker bent, als vuurteken voel je je van nature tot de zon aangetrokken. Je wordt aangetrokken door haar kracht en warmte, en je put kracht uit haar stralen. Negeer de speciale band die je met de zon hebt niet. Omarm haar energie en begin je dag met een ochtendwandeling. Door de dag te beginnen met een groet aan het element dat je het meest aanspreekt, maak je de weg vrij voor een positieve middag, avond en nacht.

Het kleine e-boekje voor Ram

Het kleine e-boekje voor Ram

  • Wil je meer weten over hoe je goed voor jezelf kunt zorgen en hoe belangrijk astrologie daarbij kan zijn? Bestel nu Het kleine boekje voor Ram voor € 7,49!
Bestel e-book

Bekijk ook de self-caretips voor de andere sterrenbeelden in de Astrologie & self-care serie

Lees verder over de eigenschappen van Ram:

Boekentip van de redactie
De vijf elementen
€ 20,00

De vijf elementen

Jean Haner

Kleine veranderingen hebben een grote impact op de rest van je leven, laat Jean Haner in 'De vijf elementen' zien. Leer dankzij dit boek de spirituele kant van Chinese geneeskunde kennen.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Deel dit artikel online
Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
De vijf elementen
€ 20,00

De vijf elementen

Jean Haner

Kleine veranderingen hebben een grote impact op de rest van je leven, laat Jean Haner in 'De vijf elementen' zien. Leer dankzij dit boek de spirituele kant van Chinese geneeskunde kennen.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?