Astrologie

Grote Jupiter conjunctie met Uranus 21 april 2024: dit is de impact die deze conjunctie op je leven heeft

Door Karin en Danique Vergeer
Grote Jupiter conjunctie met Uranus 21 april 2024: dit is de impact die deze conjunctie op je leven heeft

De conjunctie van Jupiter en Uranus in Stier op 21 april 2024 biedt een unieke kans voor vernieuwing en expansie. Grijp de mogelijkheid aan om financiële kansen te benutten, je eigen pad te volgen en diepgaande relaties te verkennen. In dit artikel vertellen astrologen Karin en Danique Vergeer over de spirituele uitwerking van de conjunctie van Jupiter en Uranus.

Het gevoel je eigen weg te willen gaan en wat meer avontuur te willen in je leven mag meer naar de voorgrond komen.

Wat betekent dit voor jou?

Op 21 april staat Jupiter exact samen met de planeet Uranus in het teken Stier. Zo’n conjunctie komt niet vaak voor. De laatste keer was meer dan tachtig jaar geleden, in 1941. Door deze samenkomst wordt de energie van deze planeten versterkt. Er komen veel nieuwe mogelijkheden op je pad, want Uranus staat voor vernieuwing. En Jupiter is de planeet van expansie.

Beide planeten houden van vrijheid en dit is op dit moment je hoofddoel in het leven. Door de invloed van Uranus kun jij je eigen unieke weg gaan volgen. Het kan zijn dat buitenstaanders jou niet altijd begrijpen, want door de invloed van Uranus kun jij excentriek overkomen.

Financiële meevaller

Door deze conjunctie komen we in situaties terecht waar we onverwacht een financiële meevaller krijgen. Deze meevaller kun je gebruiken als investering om je toekomst veilig te stellen. Je kunt denken aan investeringen in vastgoed en nieuwe producten die op de markt komen. Zo laat je je passieve inkomsten groeien. Dat maakt het makkelijker om je dag in te kunnen delen, zoals jij dat graag wilt.

Spirituele leraar

Daarnaast kun je ook wat alternatieve routes volgen in je leven. Je weet een thuishaven te vinden in het buitenland of binnen woongroepen. Misschien wil je ergens op een alternatieve manier gaan wonen en zoveel mogelijk zelfvoorzienend leven, bijvoorbeeld met een eigen moestuin en dieren.

Ook kan je een spirituele leraar willen zijn voor anderen. Je wilt anderen graag wijsheid en stabiliteit brengen. Hiervoor kan je nu het nodige geduld opbrengen. Of je leert anderen graag praktische vaardigheden aan. Je kunt hun ook vertellen hoe om te gaan met emoties door te sporten en te bewegen of via alternatieve therapievormen.

Uit je comfortzone

Emotioneel gezien wil je misschien wel erg vasthouden aan mensen om jou heen die een waardevolle betekenis hebben. Onder invloed van Uranus leer je mensen wat meer los te laten. Angst voor verlies van veiligheid kun je loslaten. Het gevoel je eigen weg te willen gaan en wat meer avontuur te willen in je leven mag meer naar de voorgrond komen. Je wordt uitgedaagd om uit je comfortzone te komen!

Tweelingzielen

Tweelingzielen kunnen sterk reageren op deze conjunctie. Zij zijn in staat beter te begrijpen waar bepaalde gevoelens en gedachten vandaan komen. Ze vinden verdieping binnen hun relatie als er contact is en ze filosofische gesprekken voeren.

Astrologie en psychologie kunnen ingezet worden om meer inzicht te krijgen in jezelf en de ander. Ook kunnen ze besluiten om nieuwe avonturen aan te gaan en te gaan reizen.

Of ze beginnen aan een nieuwe opleiding en kiezen zo een nieuwe richting voor de toekomst. Er kunnen zich allemaal onverwachte wendingen aandienen in hun situatie!

Fijne dag,

Karin en Danique
Healingcentrum Atlantis

Lees ook deze artikelen:

Deel dit artikel online
Karin en Danique Vergeer
Karin en Danique Vergeer

Karin en Danique Vergeer van Healingcentrum Atlantis bieden ondersteuning in jouw persoonlijk ontwikkelingsproces d.m.v. paranormale readingen, waarin zij antwoorden channelen op al je vragen en inzicht kunnen geven in blokkades uit jouw verleden en vorige levens. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van Tweelingzielen en begeleiden tweelingzielen zowel individueel als samen. Verder bieden ze met de Volle en Nieuwe maan en Engelenpoorten online Lichtreizen aan: lezing met geleide meditatie en afstandshealing, waarin je zelf veel inzichten kunt krijgen over jouw proces. En schrijven ze o.a. astrologische over de volle en nieuwe maan en nieuwetijds-artikelen. Www.healingcentrumatlantis.com

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Ademen tot in je ziel
€ 17,50

Ademen tot in je ziel

Marleen Hout

Adem jezelf gezond: alle ademwijsheid verzameld in één boek, 'Ademen tot in je ziel' van Marleen van den Hout

€ 17,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?