Astrologie

Weekhoroscoop 20 tot 27 april 2024: volle maan in Schorpioen

Door Irma van der Wijk
Weekhoroscoop 20 tot 27 april 2024: volle maan in Schorpioen

De volle maan staat deze week in het mysterieuze waterteken Schorpioen. Dit kan intens aanvoelen omdat deze energieën elkaar niet helemaal begrijpen. Astroloog Irma van der Wijk vertelt meer over deze volle maan in de weekhoroscoop.

Op 24 april 2024 staat de volle maan in het water teken Schorpioen. Zeker bij een volle maan voel je al een paar dagen van te voren en daarna de bijzondere invloed van een volle maan. De maan is nu helemaal rond en verlicht door de zon. Deze fase betekent op je hoogtepunt zijn, vol van kracht en energie. Veel mensen slapen slechter rond deze periode en kan je op emotionele vlakken het wat moeilijker hebben.

Deze energie verschilt per keer. Afhankelijk van het teken (sterrenbeeld) waar de volle maan in staat, maar ook de aspecten die de maan op dat moment maakt ten opzichte van andere planeten. Juist deze volle maan in het sterrenbeeld Schorpioen kan intens zijn.

De Schorpioen heeft een diepe en magische energie. Deze energie kan zich soms ingewikkeld en gecompliceerd aanvoelen. De maan is van alle planeten de meest persoonlijke planeet en daarom is het zo jammer dat wij niet altijd de maan begrijpen. Onze wereld is gericht op de zon, het ego, zelfbewustzijn, jezelf in het licht zetten. De maan kan onze persoonlijkheid zachter maken.

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke Jaarhoroscoop voor 2024? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: Irma van der Wijk

Masterclass: Leven met de fasen van de maan

Masterclass: Leven met de fasen van de maan

  • Je leert de maan als kosmische timer zien op jouw weg naar meer balans in je leven, jouw proces in je persoonlijke ontwikkeling, en in het volgen van jouw grote droom of stille wens.
  • > Aan het eind van deze masterclass ken je de betekenis van alle maanfasen voor jouw leven.
Bekijk deze cursus

Lees verder:

Deel dit artikel online
Irma van der Wijk
Irma van der Wijk

Astroloog en Lifecoach Irma van der Wijk werkt al ruim 35 jaar als Astroloog (Geboorte- en Jaarhoroscoop en Kinderhoroscoop), Gezinscoach (Gordon methode, respectvol communiceren met je kind), Management trainer en Loopbaanbegeleider. Met een horoscoop zet ik mensen in hun kracht. Laten zien wie je wilt zijn, los van blokkades, belemmeringen en overtuigingen. Vol in je kracht staan en van daaruit je leven leven. Ik adviseer altijd een astrologische reading waarin we zowel jouw geboortehoroscoop als je persoonlijke jaarhoroscoop/solaar bespreken. Jouw persoonlijke Jaarhoroscoop begint vanaf jouw verjaardag. Voor mij is Astrologie iedere keer weer een prachtige manier om inzichten te krijgen in mijn overwegingen en keuzes die ik wil maken en die ons bewust maken dat we in onze persoonlijke kracht moeten geloven en dat we dan die dingen kunnen doen die bij ons passen en dat we de flow van ons leven leren kennen. We gaan samen dieper in op jouw vragen en welke besluiten je kunt nemen. Met een astrologische reading krijg je zeker mooie inzichten.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Ademen tot in je ziel
€ 17,50

Ademen tot in je ziel

Marleen Hout

Adem jezelf gezond: alle ademwijsheid verzameld in één boek, 'Ademen tot in je ziel' van Marleen van den Hout

€ 17,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?