Astrologie

Lieve Vissen: drie self-care tips om goed met jouw energie om te gaan

Door Constance Stellas
Lieve Vissen: drie self-care tips om goed met jouw energie om te gaan

Als Vissen ben je waarschijnlijk een dromerig type met diepgaande emoties. Deze prachtige waterkwaliteiten mogen gekoesterd worden. Daarom geven we je in dit artikel drie fijne self-care tips die je dromerige kwaliteiten glans geven.

Je hebt een unieke persoonlijkheid, lieve Vissen, en deze drie self-care tips zijn gericht op wie jij echt bent.

Op basis van je sterrenbeeld, de astrologische kenmerken van je zonneteken en de energie van het element waar het bij hoort, geeft Constance Stellas, auteur van Het Kleine boekje voor Vissen, je self-care ideeën die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt! Een ware kosmische verlichting in je leven.

Drie self-care tips voor het waterteken Vissen

1. Koester familie-erfstukken

Voor jou als waterteken is familie heel belangrijk. Je put troost uit de familiebanden die wat jou betreft onverbrekelijk zijn, wat er ook gebeurt. Dit maakt dat de band met je familie met de dag alleen maar sterker wordt. Iedere familie is uniek en heeft een eigen verzameling erfstukken die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Laat je eigen familiestukken vol trots aan de wereld zien. Ze vormen een bijzondere connectie met je voorouders en laten zien wie je werkelijk bent.

2. Lees poëzie

Poëzie is een van de eenvoudigste en diepgaande vormen van zelfexpressie. Als emotioneel en creatief teken zul je de gepassioneerde woorden van een dichter met plezier lezen en geïnspireerd raken om zelf poëzie te gaan schrijven!

Lees eens teksten van dichters die ook Vissen als sterrenbeeld hebben of hadden. Het sterrenbeeld Vissen wordt beheerst door de nevelige planeet Neptunus en is een mysterie dat slechts weinig mensen volledig begrijpen. Dus wie kan nu beter jouw unieke ervaring verwoorden dan iemand die dit sterrenbeeld ook heeft? Voorbeelden van beroemde Vissen-dichters zijn W.H. Auden, Elizabeth Barrett Browning en Dr. Seuss.

3. Plant paarse viooltjes

Paarse viooltjes zijn voor Vissen het perfecte bloemetje. Ze zijn prachtige paars en symboliseren diepgaande, eeuwige liefde. Als romantisch waterteken word jij gevoed door de sterke band die je hebt met je partner, vrienden en familie. Net als Vissen is ook het paarse viooltje verbonden met water en vrouwelijke energie, dus ook met passie en creativiteit. Zet in je tuin, je huis en je kantoor een paar bakken met paarse viooltjes neer en je zult zien dat het inspirerend werkt.

Bekijk ook de self-caretips voor de andere sterrenbeelden in de Astrologie & self-care serie

Het kleine e-boekje voor Vissen

Het kleine e-boekje voor Vissen

  • Wil je meer weten over hoe je goed voor jezelf kunt zorgen en hoe belangrijk astrologie daarbij kan zijn? Bestel nu Het kleine boekje voor Vissen voor € 7,49!
Bestel e-book

Lees verder over de eigenschappen van Vissen:

Deel dit artikel online
Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Tarot voor jezelf
€ 23,50

Tarot voor jezelf

Annick Damme

Tarot helpt je je leven te duiden: geef vorm aan je eigen toekomst met 'Tarot voor jezelf' van Annick Van Damme

€ 23,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?