Bewustzijn

Leefruimte voor je ziel: je huis als oase van vrede in tijden van onrust

Door Gastauteur
Leefruimte voor je ziel: je huis als oase van vrede in tijden van onrust

De energie in je woning beïnvloedt de energie van je leven. De belangrijkste invloed op je strengen is je leefomgeving in huis. Als je weelderige, gezonde en zuivere verwantschaps- en verbindingsstrengen wilt, moet je in een huis wonen waarvan je hart gaat zingen. De energie van je huis is het meest waardevolle om aandacht aan te schenken voor heldere energieconnecties met de grotere wereld om je heen en met je dierbaren.

De energie in je huis

De energie in je huis is een snijpunt tussen je innerlijk universum en het uiterlijk universum, en tussen innerlijke en uiterlijke werkelijkheden. Het kan een plek van vernieuwing en hoop zijn, een schuilplaats waarin je je kunt terugtrekken en opladen in tijden van verandering, een oase van vrede ten tijde van onrust. Het kan een oord van heling zijn voor elke situatie en een brandpunt voor kracht en geest. Niet alleen kan je huis helpen om je te sterken en te helen, het kan ook een sjabloon zijn voor harmonie waarbij allen die binnenkomen worden uitgenodigd dichter bij een hogere spirituele frequentie te komen. Ieders energiestrengen zullen een levendige fonkeling vertonen als gevolg van de energie die je in je huis verankert.

Je woning is veel meer dan een plek om je hoofd te ruste te leggen en comfort te zoeken te midden van de elementen. Het is een kruispunt in tijd en ruimte dat energie kan aantrekken en afstoten. Elk object in je omgeving voert je energie op of af of houdt haar neutraal. Deze objecten kunnen je verheffen of ze kunnen je uitputten. Elk object in je huis is van invloed op je energiefrequentie, omdat er energiestrengen en -koorden zijn die jou met alle objecten in je huis verbinden.

Kosmische orde

Het is waardevol om je leefruimte te bezielen met een besef van kosmische orde om integriteit en evenwicht in je leven te brengen. Je huis kan een schuilplaats bieden en hernieuwd vertrouwen schenken in de tijd die voor je ligt; het kan je een gewijde ruimte verschaffen waarin je je kunt herinneren wie je bent en waarom je in deze tijd op de planeet bent. De energie van je woning kan je hetzij aansporen tot verfijnde evolutie, hetzij ertoe leiden dat je op één plek vastloopt.

Huisenergie transformeren

Gelukkig zijn er manieren waarop je je huisenergie kunt transformeren tot een enorme, positieve kracht. Door je huis en de dingen in je huis te harmoniseren en door je te ontdoen van objecten die niet in overeenstemming zijn met het leven dat je nu en in de toekomst wenst, kun je in je leefruimte kanalen openen waardoor je huis een verzamelpunt voor energie wordt.

Om je huis in te richten als een toevluchtsoord waar je je energie kunt vernieuwen, je innerlijke bronnen kunt aanvullen en je koorden kunt versterken, kun je verschillende dingen doen:

  1. Ontdoe je huis van rommel.
  2. Zuiver de ruimte in je huis.
  3. Creëer een altaar in je huis.
  4. Schep opmerkelijke vibrerende energievelden in je huis.

Minder rommel, meer vreugde

Rommel opruimen is een van de allerbeste manieren om je frequentie hoog en je strengen zuiver te houden. Je hebt strengen energie die je met elk van de voorwerpen in je huis verbinden. De objecten die positieve betekenis voor je hebben of die je gekregen hebt van iemand met wie je een liefdevolle relatie hebt, zullen de zuiverste koorden hebben. Als de relatie met de persoon die je een object schonk niet goed was, zijn de strengen die je met dat object verbinden doorgaans vies of slap. De associaties en herinneringen die een object bij je oproept zullen ook effect hebben op de strengen die je ermee verbinden.

Als er een sprei op je bed ligt die van je grootmoeder was, maar je grootmoeder de gewoonte had om constant over het leven te klagen, kan er een verband zijn tussen klachten over het leven en de sprei. Dat zou van invloed kunnen zijn op je met de sprei verbonden koorden en daardoor op de kwaliteit van je slaap.

Elk object heeft een koord dat met jou verbonden is via een van je chakra’s of energiecentra. Je rommel stelt je bloot aan een allegaartje van koorden, strengen en vezels die alles verstoppen. Daardoor kun je je uitgeput, gedeprimeerd en overstelpt voelen. Wanneer je energiestrengen verstopt zijn, kan je leven verstopt aanvoelen. Als je je strengen trillend van levenskracht wilt houden en de koorden die je met het universum verbinden wilt versterken, ruim dan je rommel op. Laat je huisenergie stralen!

Energiekoorden

Energiekoorden

Dit is een fragment uit Energiekoorden. In haar boek Energiekoorden beschrijft Denise Linn hoe we energetisch verbonden zijn met de mensen en plekken waarmee we ons bewust en onbewust omringen. Ze laat zien hoe we toxische verbindingen kunnen doorbreken en verbindingen kunnen versterken wanneer ze ons goed doen.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Lees ook deze artikelen:

Deel dit artikel online
Gastauteur
Gastauteur

Inspirerend leven werkt samen met experts om je te inspireren. Gastauteurs bieden ons hun verhalen aan om met jou te delen.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Ademen tot in je ziel
€ 17,50

Ademen tot in je ziel

Marleen Hout

Adem jezelf gezond: alle ademwijsheid verzameld in één boek, 'Ademen tot in je ziel' van Marleen van den Hout

€ 17,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?