Home Boekentips NIEUW! Boekenladder: 16 boeken over spiritualiteit en zingeving

NIEUW! Boekenladder: 16 boeken over spiritualiteit en zingeving

Door Redactie
boeken spiritualiteit en zingeving

In deze boekenladder: 16 boeken over spiritualiteit en zingeving. Hoe haal je het meeste uit jezelf? Al deze denkers en schrijvers laten zien hoe je aan jezelf kunt werken met handige tips en verfrissende rituelen. Leer meer over jezelf, verdiep je ervaringen en ideeën en leef je leven intenser.

16 boeken over spiritualiteit en zingeving

1. Je kunt je leven helen

Het basisboek voor een gelukkig(er) leven! Een heerlijk warm boek – de liefde stroomt van de pagina’s! Louise’s diepe, liefdevolle inzichten helpen je om jezelf beter te leren kennen en een fijner leven te krijgen. Alles wat je wilt weten over het leven, de lessen van het leven en hoe je aan jezelf kunt werken staan in dit boek. Van jezelf houden is gezond! Bestel het boek in onze webshop Boekenwereld.com voor €20,- met gratis verzending.


2. Leven met de maan

ankBOlevenmetdemaan0516.indd

De maancyclus heeft een grotere invloed op ons dan we ons realiseren. Yasmin Boland geeft je in dit boek alle informatie die je nodig hebt om met behulp van de dagelijkse maanstand te werken. Het begrijpen en gebruikmaken van de maanfasen zal je inspireren om bewuster en voluit te leven. Bestel jouw exemplaar van Leven met de maan in onze webshop Boekenwereld.com voor €20,- met gratis verzending.


3. De mens als ontwerp

De mens als ontwerp

In dit boek deelt Gregg Braden buitengewone ontdekkingen voor een gezonder en langer leven. Hij laat zien dat we als mens vanaf het allereerste begin al zo ontworpen zijn, dat we ons welzijn zelf kunnen reguleren met onze zelfhelende vermogens. Met intuïtie, empathie en liefde kunnen we onszelf helen en de wereld op een positieve manier beïnvloeden.  Bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 25,- met gratis verzending.


4. Stilte vinden 

‘Stilte vinden’ is een praktisch en toepasbaar boek over stilte vinden in je hectische leven. Stilte is binnen handbereik! Met (meditatie)oefeningen en handige tips om stilte in jezelf te creëren. Niet door op retraite te gaan, maar door je leefstijl te versimpelen en de herrie in en buiten jezelf tot een minimum te beperken. Bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor €15,-.


5. Fuck it 

In dit nieuwste boek tilt John Parkin ‘Fuck it’ naar een nieuw niveau. Velen van ons stellen hun leven uit omdat ze denken: ik kan pas gelukkig zijn als ik … (tien kilo ben afgevallen, die baan krijg, meer geld heb…). Fuck it met al die excuses! Het leven is wat het is en het is heel goed mogelijk om gewoon tevreden te zijn. In dit uitdagende, grappig geschreven boek vertelt John Parkin hoe. Bestel het boek in onze webshop Boekenwereld.com voor €17,50.


6. Gebruik je innerlijke kracht 

In Gebruik je innerlijke kracht verdiept Louise Hay haar filosofie van jezelf liefhebben. Louise neemt je op een liefdevolle manier mee op ontdekkingsreis naar je innerlijke kracht. De volgende onderwerpen komen o.a. aanbod: luister naar je innerlijke stem, heb je innerlijke kind lief, uit je ware gevoelens en creativiteit. Bestel een exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor €20,- met gratis verzending.


7. De vier inzichten

De vier inzichten van Don Miguel Ruiz is wereldwijd een van de meest geliefde spirituele boeken. En niet voor niets! De kracht zit hem in de eenvoud: Wees onberispelijk in je woorden, Vat niets persoonlijk op, Ga niet uit van veronderstellingen, Doe altijd je best. Zo luidt het Tolteekse recept om een gelukkig en vrij mens te worden. Bestel het boek direct in onze webshop Boekenwereld.com voor €15,-.


8. Terugkeer naar liefde 

terugkeer naar liefde

Geïnspireerd door een Cursus in wonderen maakt Marianne Williamson duidelijk dat liefde de drijvende kracht is achter alles. Wat je ook overkomt op het gebied van relaties, gezondheid of carrière: liefde is het antwoord. ‘Terugkeer naar liefde’ laat zien dat wanneer je bereid bent vanuit liefde in plaats van angst te leven, alles zal veranderen. Bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor €20,- met gratis verzending.


9. Boek van het scheppen

Boek van het Scheppen

We zijn scheppers in een constant scheppend universum, dat is de centrale gedachte van dit boek. Van het bereiden van een maaltijd, het maken van een schilderij, tot het organiseren van een evenement of het neuriën van een melodie, het is allemaal schepping. Ieder schept op zijn eigen wijze en niveau. We staan in die voortdurende stroom van creatieve energie waaruit we op elk moment kunnen tappen. Bestel jouw exemplaar direct in onze webshop Boekenwereld.com voor €20,- met gratis verzending.


10. Eindeloos bewustzijn

eindeloos bewustzijn

Tien jaar na Eindeloos bewustzijn is er een speciale jubileumeditie van Pim van Lommels bestseller over bijna-doodervaringen. Met zijn wetenschappelijke visie maakte Van Lommel veel los bij zowel medici als mensen die een bijna-doodervaring hebben meegemaakt. Bestel het boek in onze webshop Boekenwereld.com voor €17,50.


11. Ontdek je indigokracht

Je leert in dit boek onder andere hoe je je indigokracht kunt activeren en voor positieve doeleinden kunt inzetten. Want of je jezelf nu als een indigo beschouwt of niet, deze generatie van waarheidsprekende, zelfverzekerde leiders heeft ons allemaal veel te leren. Bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor €18,99.


12. Spirituele detox

In dit boek leer je hoe je je op een geheel nieuwe manier met jezelf verbindt. Jesse doet dit aan de hand van drie stappen: Dichter bij jezelf komenHet helen van wat oud is en Je leven creëren. Deze gids laat zich op twee niveau’s lezen: je kunt hem passief lezen en een leuke ervaring rijker zijn óf je kunt het ervaren als een innerlijk proces, waarbij je innerlijk werk gaat verrichten dat je nog nooit eerder hebt gedaan. Aan jou de keus! Bestel het boek in onze webshop Boekenwereld.com voor €20,- met gratis verzending.


13. Vind je ikigai

Het boek biedt ver­schillende routes met praktische oefeningen waarmee je doelen naar de juiste eind­bestemming worden gebracht. En tegelijkertijd zorgt deze methode ervoor dat je onderweg naar deze bestemming geluk en welzijn zult ervaren. Bestel je eigen exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor €15,-.


14. Bevrijd jezelf van angsten en oude gewoonten

Bevrijd jezelf van angsten en oude gewoonten

In Troostrijke tranen leert Marianne Williamson ons, op basis van haar inspiratiebronnen en raadgevers als Een cursus in wonderen en leraren zoals Boeddha, Mozes en Jezus, hoe we onze pijn kunnen transformeren en helen: van verdriet naar veerkracht. Bestel het boek in onze webshop Boekenwereld.com voor €20,- met gratis verzending.


15. Tien boodschappen van je engelen

In dit unieke boek deelt Doreen Virtue de tien wijze levenslessen die zij van de engelen heeft ontvangen met haar lezers. Tien boodschappen van je engelen zal je helpen een heldere connectie met de hemel te ontwikkelen. Sta open voor de woorden op de pagina en volg jouw eigen speciale pad, dat de engelen voor je hebben uitgestippeld. Bestel jouw exemplaar van Leven met de maan in onze webshop Boekenwereld.com voor €17,99.


16. Troostrijke tranen

In Troostrijke tranen leert Marianne Williamson ons, op basis van haar inspiratiebronnen en raadgevers als Een cursus in wonderen en leraren zoals Boeddha, Mozes en Jezus, hoe we onze pijn kunnen transformeren en helen: van verdriet naar veerkracht. Bestel het boek in onze webshop Boekenwereld.com voor €20,99 met gratis verzending.

Heb jij nog een boek die in dit rijtje past? Laat het ons weten dan voegen we het boek toe.

1 reactie

Riet Berghout 9 november 2019 - 12:32

Beslist, aanraders en nog steeds actueel:
Niet morgen maar nu van Wayne Dyer.
De Alchemist van Paulo Coelho
impasse van Steven de Batselier

Reply

Laat een bericht achter