Astrologie

5x boeken over de maan en haar mystiek

Door Redactielid
5x boeken over de maan en haar mystiek

Wil jij ook meer lezen over de maan? Ze hangt iedere nacht aan onze hemel en blijft een bron van mysterie. Hier vind je een selectie boeken over de maan en haar krachten om je te inspireren. Wil jij meer leren over het prachtige hemellichaam dat sinds jaar en dag ‘s nachts de wacht houdt over de mensheid en al diens dromen?

Bekijk ook onze online cursus ‘De maan als jouw spirituele gids’ waarin je leert werken met de energie van de maan én de toekomst leert voorspellen!

5x lezen over de maan

1. Leven met de maan

1. Leven met de maan

Leven met de maan is een praktisch boek over het werken met de energie van de maancyclus. Dit boek laat zien hoe de maancycli werken en hoe je je kunt verbinden met de maan. Ook laat het zien welke rituelen bij welke maanfase horen en hoe de maan ons met de kosmos verbindt. Wil jij iets veranderen in je leven? In dit uitgebreide en leesbare boek lees je wat de invloed van de maan is op je gezondheid, gemoedstoestand, relaties en je werk.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

2. Het mysterie van de donkere maan

2. Het mysterie van de donkere maan

In Het mysterie van de donkere maan belicht Demetra George de spannende, donkere fase van de maancyclus. Een fase die erop wacht om in het licht te worden gezet; een mysterieuze tijd, vol wijsheid en helende kracht. Zoals de maan elke cyclus weer haar donkere fase heeft, zo kennen wij ook donkere periodes in ons leven. Demetra George laat zien hoe de maan je hierdoorheen kan gidsen en welk potentieel voor vernieuwing er in verscholen ligt. Een boek vol inspiratie voor alle vrouwen die hun leven met de maan verder willen verdiepen.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

3. De rijkdom van rituelen

3. De rijkdom van rituelen

In De rijkdom van rituelen biedt Mara Branscombe krachtige soul-care rituelen en ceremonies om je geest, hart en ziel te zuiveren en versterken. Zo kun je je innerlijke kracht activeren. Wanneer je je verbindt met het paganistische jaarwiel, de vijf elementen en de maancyclus door middel van zielsactiverende rituelen en stap-voor-stap helingsprocessen, ontdek je een pad dat leidt naar een dieper leven vanuit het hart.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

4. De weg van de heks

4. De weg van de heks

Lunadea is een van de bekendste traditionele heksen van Nederland en neemt je in haar boek De weg van de heks mee op het pad van een magisch en intuïtief leven. Hekserij is leven vanuit je eigen natuurlijke, bezielde kern. Je bent een met de natuur en met jezelf, afgestemd op je innerlijke kracht en intuïtie. Ze laat je kennismaken met rituelen en de invloed ervan, leert je hoe je magisch kunt denken en hoe je met kleine handelingen je leven bezielder kunt maken. Je ontdekt jouw eigen weg in de wereld van hekserij en kunt geïnspireerd en vol vertrouwen verder!

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

5. Tarot voor jezelf

5. Tarot voor jezelf

In Tarot voor jezelf krijg je inzicht in de tarotkaarten en de betekenissen ervan en Annick van Damme geeft vele tips om je intuïtie te ontwikkelen en erop te vertrouwen. Het boek staat niet in het teken van de maan, maar bevat wel een uitleg over hoe je tarotkaarten kunt leggen bij elke fase van de maan.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij
De maan als jouw spirituele gids

De maan als jouw spirituele gids

  • Leer van astrologie-expert Yasmin Boland hoe je kunt werken met de unieke energieën van de maan.
  • Manifesteer je droomleven en voorspel de toekomst.
  • De maan wordt jouw spirituele gids wanneer je besluit met haar cyclus te werken en er bewust naar te leven
Bekijk deze cursus

Lees verder over de maan:

Deel dit artikel online
Redactielid
Redactielid

Op de redactie van Inspirerend Leven help ik bloggers om hun verhalen tot hun recht te laten komen. Door verhalen te delen en elkaar te inspireren kunnen we de wereld net een beetje mooier maken.

Reactie
  1. Caroline Groeneveld 21 februari 2019 - 00:06
    Reply

    Kennen jullie het boek 13 manen om je dromen waar te maken? Jaarboek. Dagboek. Planner in een. Het boek laat je zien hoe je op het ritme van de maan en de seizoenen je natuurlijke en vrouwelijke evenwicht weer vindt. Www.moonflow.eu

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
De vijf elementen
€ 20,00

De vijf elementen

Jean Haner

Kleine veranderingen hebben een grote impact op de rest van je leven, laat Jean Haner in 'De vijf elementen' zien. Leer dankzij dit boek de spirituele kant van Chinese geneeskunde kennen.

€ 20,00

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?