Boekentips

Op zoek naar een inspirerend boek? Lees onze toplijsten

Door Redactielid
Op zoek naar een inspirerend boek? Lees onze toplijsten

Vakantie, weekend, of een avondje op de bank: het is heerlijk om weg te kruipen in een goed boek. Ben jij op zoek naar een inspirerend boek, een waargebeurd verhaal of een boek dat je verder helpt in je spirituele en persoonlijke ontwikkeling? Wij zetten voor jou de mooiste, meest inspirerende boeken op een rijtje!

Spirituele & persoonlijke ontwikkeling

Ben jij hooggevoelig of zit je in een transformatieproces? Boeken over spiritualiteit en zingeving kunnen je nieuwe inzichten geven en je inspireren om te groeien. Lees bijvoorbeeld deze spirituele klassiekers of deze boeken over persoonlijke groei. Deze boeken over hooggevoeligheid helpen je op weg als je meer emoties en details opvangt dan anderen om je heen.

Ook kun je inspiratie opdoen met (spirituele) boeken voor in de zomer. Ben je benieuwd wat de sterren en maan over jou zeggen? Deze boeken over astrologie en de maan helpen je verder.

Lichaam & gezondheid

Ons lichaam is de basis voor hoe we ons voelen. Wil je jouw voedingspatroon op jouw lichaamstype aanpassen? Dan zijn deze boeken over Ayurveda iets voor jou. Heb je veel last van vermoeidheid? Dan kunnen deze boeken je wellicht helpen om je vermoeidheidsklachten te verminderen.

Gezin & Relaties

Wil jij je verdiepen in jouw relatie tot andere mensen? Deze boeken over relaties geven je inzicht in hoe jij met anderen omgaat en zij met jou.

Ben je juist een dierbare verloren en ben je opzoek naar hoe je daarmee om kunt gaan? Wellicht bieden deze boeken over rouw & verlies troost en begrip.

Wat zou jij willen lezen?

Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Deel dit artikel online
Redactielid
Redactielid

Op de redactie van Inspirerend Leven help ik bloggers om hun verhalen tot hun recht te laten komen. Door verhalen te delen en elkaar te inspireren kunnen we de wereld net een beetje mooier maken.

Reactie
  1. Bep Schilder 13 juni 2022 - 12:26
    Reply

    Ik ben op zoek naar een boek over heling van intergenerationele traumaoverdracht. Meen me te herinneren dat dit thema een keer langs is gekomen. Groetjes, Bep.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Ademen tot in je ziel
€ 17,50

Ademen tot in je ziel

Marleen Hout

Adem jezelf gezond: alle ademwijsheid verzameld in één boek, 'Ademen tot in je ziel' van Marleen van den Hout

€ 17,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?