Home Boekentips Boekenladder: 13 klassiekers

Boekenladder: 13 klassiekers

Door Redactie
klassiekers

Sommige boeken zijn al decennia niet weg te denken, andere zijn recent verschijnen, maar hebben zich inmiddels bewezen. In deze boekenladder 13 klassiekers om voor altijd te koesteren. Je kunt er altijd op terugvallen. Ze bieden het beetje steun dat je zo nu en dan nodig kunt hebben. Altijd een verfrissend inzicht onder handbereik.

13 klassiekers

1. The Secret

L973A1.indd

Oude en moderne meesters onthullen in dit boek hoe zij The Secret hebben ontvangen en toegepast in hun leven. Hoe zij alle tegenslagen konden overwinnen en rijkdom en succes verwerven die ze niet voor mogelijk hadden gehouden. Bestel hier jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor €20,- met gratis verzending.


2. De kracht van het nu

TOLLE_DekrachtvhNU_WT_04.indd

De kracht van het nu bevat een boodschap die wereldwijd al miljoenen mensen bewuster heeft gemaakt. Want, we zijn ons denken niet. Eckhart Tolle nodigt je uit om jezelf van je verstand te bevrijden. Om je ware zelf te ontdekken en je identificatie met je onechte zelf, je ego, te laten varen. Bestel je exemplaar in onze webshop voor €22,50 met gratis verzending.


3. Leven met hooggevoeligheid

Leven met hooggevoeligheid.9789025904708

Volgens Susan Marletta-Hart hoeven hoogsensitieve mensen geen slachtoffer van hun bijzondere gevoeligheid te zijn, maar kunnen ze die tot hun eigen kracht omvormen. In dit boek belicht ze onder meer de spirituele kant van hooggevoeligheid en laat ze veel ervaringsdeskundigen aan het woord. Bestel het boek in onze webshop Boekenwereld.com voor €20,- met gratis verzending.


4. Het Tibetaanse boek van leven en sterven

Tibetaanse boek van leven sterven voorplat editie 2014

Het Tibetaanse boek van leven en sterven is een handboek voor leven en sterven en een bron van inspiratie vanuit het hart van de Tibetaanse traditie. Het biedt een heldere en inspirerende kennismaking met de beoefening van meditatie, de natuur van de geest, karma en wedergeboorte, liefde en mededogen, stervensbegeleiding, met de beproevingen en beloningen van het spirituele pad. Bestel het boek direct in onze webshop Boekenwereld.com voor €34,99 met gratis verzending.


5. Een nieuwe aarde

TOLLE_Eennieuweaarde_WT_08.indd

Eckhart Tolle heeft in Een nieuwe aarde een duidelijke boodschap voor ons: het is vijf voor twaalf voor de mensheid en voor onze aarde. Tolle wijt dit aan ons ego-denken: het ego heeft een natuurlijke behoefte aan macht, tegenstand en vijanden. Dit heeft ons gebracht waar we nu zijn.  Bestel het boek in onze webshop voor €22,50 met gratis verzending.


6. Liefdesbang

CUPPEN_liefdes+sticker

Waarom mensen met verlatingsangst juist mensen met bindingsangst aantrekken wordt duidelijk in dit boek. Met grote helderheid en openheid geeft Hannah Cuppen inzicht en laat ze zien welke stappen je kunt zetten richting meer eigenwaarde, zelfliefde en verbinding. Bestel het boek direct in onze webshop Boekenwereld.com voor €16,99.


7. De profeet

Gibran_De Profeet

Kahlil Gibran beschoude De profeet als zijn meesterwerk en de vele miljoenen die het boek sinds de verschijning in 1927 hebben gelezen zijn het met hem eens. De prachtige teksten zijn nog steeds van deze tijd en gaan over onderwerpen als liefde, het huwelijk, vriendschap, de dood en het afscheid, maar ook over plezier, schoonheid, vrijheid en zelfkennis. Bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor €9,99.


8. Liefde in vele facetten

file(2)

Decennialang verrichtte Iteke Weeda wetenschappelijk onderzoek naar de liefde. In Liefde in vele facetten brengt zij haar inzichten terug tot de essentie. Inspirerend, helder en nuchter legt zij verband tussen het thema liefde en andere levenszaken. Zo schrijft zij over verliefdheid en vriendschap, passie en seksualiteit, liefde, relatieproblemen en over liefdevol loslaten. Bestel het boek in onze webshop Boekenwereld.com voor €10,-.


9. De vier inzichten

De vier inzichten OS HR voorplat

Als we de vier inzichten consequent toepassen in ons dagelijks leven, gaan we alles door een heel andere bril bekijken. We zien in dat wijzelf de enigen zijn die ons eigen geluk en welzijn kunnen creëren. De manier waarop Ruiz ons dit laat zien, ligt zo voor de hand dat je je afvraagt hoe het mogelijk is dat we met zoiets simpels niet allang een begin hebben gemaakt. Bestel het boek direct in onze webshop Boekenwereld.com voor €15,-.


10. Autobiografie van een yogi

Klassiekers groot herzien.indd

Deze autobiografie heeft wereldwijd mensen geïnspireerd en is voor velen een eerste stap geweest in hun interesse voor yoga, mystiek en de Indiase ideeënwereld. Zijn leer is niet gebonden aan kerk of religie en is daarmee universeel. Bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor €29,99 met gratis verzending.


11. Een cursus in wonderen

Een cursus in wonderen is wereldwijd voor miljoenen mensen hun levensboek. Grote spirituele leiders als Eckhart Tolle, Deepak Chopra en Marianne Willamson verwijzen allemaal naar de cursus als hun belangrijkste inspiratiebron. Dit boek stelt ons ego voor radicale keuzes: kiezen we voor illusie of waarheid, angst of liefde, willen we gelijk of willen we geluk? Bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 67,50 met gratis verzending.


12. Troostrijke tranen

9789020213423 troostrijke tranen - cover - lijn

Volgens Marianne Williamson onderdrukken we onze (spirituele) ontwikkeling en groei door het uit de weg gaan van pijn en verdriet. In Troostrijke tranen leert ze ons, op basis van haar inspiratiebronnen en raadgevers als Een cursus in wonderen en leraren zoals Boeddha, Mozes en Jezus, hoe we onze pijn kunnen transformeren en helen: van verdriet naar veerkracht. Bestel het boek in onze webshop voor €20,- met gratis verzending.


13. I Tjing

I Tjing OS HR voorplat

Wat is het Boek der veranderingen? Geschreven als een orakelboek in het oude China bevat het 64 hoofdstukken met elk een uniek zeslijnige figuur (hexagram) waaraan zeven kernachtige spreuken zijn toegevoegd die van toepassing zijn op elke denkbare situatie. Uitgangspunt is, dat alles gebeurt met een reden, en niets is toeval. Je kan de I Tjing over alles om advies vragen. Bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor €65,- met gratis verzending.


 

Laat een bericht achter