Boekentips

Top 10 nieuwe inspirerende boeken voor deze zomer

Door Lisa Ensing
Top 10 nieuwe inspirerende boeken voor deze zomer

De zomer komt eraan en dat betekent lekker weer, een bloeiende natuur en veel tijd om inspirerende boeken te lezen! We hebben weer een fijne top 10 van nieuwe boeken voor je samengesteld. Misschien brengt een van deze boeken wel dé doorbraak van jouw zomer. Veel leesplezier en wijsheid toegewenst!

10 fantastische boeken die je lekker buiten in het zonnetje kunt lezen:

1. Tekens van het universum

Tekens van het universum - 3dVraag je je af wat toevalligheden, voorgevoelens, synchroniciteit en andere tekens je te vertellen hebben? Zie je bijvoorbeeld opvallend vaak dubbele getallen, of denk je al heel lang aan iets en opeens ‘overkomt’ het je? De natuur is rijk aan tekens en (dieren)symboliek. Leer tekens herkennen en in te zetten als krachtige wegwijzers voor je persoonlijke ontwikkeling met behulp van het boek Tekens van het universum van Denise Linn.

Wat wil het universum je vertellen? Bestel jouw exemplaar met gratis verzending bij boekenwereld.com!

bestel nu

In deze artikelen krijg je fijne leesfragmenten uit dit prachtige boek:

7 onverwachte manieren waarop je tekens van het universum ontvangt

De vijf meest voorkomende tekens van het universum (en wat ze betekenen)


2. Het mysterie van de donkere maan

Het mysterie van de donkere maan onthult het geheim van de mysterieuze donkere fase van de maan door het verkennen van de mythische, psychologische en spirituele symboliek van de duisternis van de maan. De bedoeling van dit boek is om anders naar de duisternis te kijken. De donkere fase van iedere cyclus een fase is van herstel en vernieuwing; een tijd van mysterie, wijsheid en genezende krachten – allemaal geschenken van het mysterie van de donkere maan.

Bestel jouw kijkje in de donkere wereld van de maan met gratis verzending bij Boekenwereld.com

bestel nu


3. Het innerlijke kind in je relatie

Het innerlijke kind in relatiesSusanne Hühn geeft in Het innerlijke kind in je relatie antwoord op de vraag: waarom speelt de kindertijd nog altijd een rol in veel relaties? Hoe doorbreek je deze patronen? Wat betekent het om een volwassen relatie te hebben? In 7 stappen leer je omgaan met het innerlijke kind van jezelf én dat van je partner. Ruim oud zeer op en geef liefde de ruimte om te bloeien!

Leer omgaan met jouw innerlijke kind en bestel jouw exemplaar met gratis verzending bij Boekenwereld.com

bestel nu

Wil je een voorproefje? In deze artikelen vind je leesfragmenten uit dit inspirerende boek:

De zeven poorten naar de genezing van je innerlijke kind

Waarom het innerlijke kind zo belangrijk is in relaties


4. Zelfherstel van binnenuit

Dit boek is voor iedereen die de regie wil nemen over zijn of haar eigen gezondheid. Ons lichaam beschikt over een groot zelfhelend vermogen dat we kunnen activeren met behulp van onze geestkracht, gedachten, gevoelens en overtuigingen. Het boek laat overtuigend zien dat de geest leidend is en het lichaam volgt en geeft een praktische handleiding waarmee jij zelf aan de slag kunt om jouw zelfherstellende vermogen te optimaliseren!

Optimaliseer jouw gezondheid! Bestel jouw exemplaar met gratis verzending bij Boekenwereld.com

bestel nu


5. Stilte is iets levends

‘Hoe kan ik mijn leven goed leiden?’ Een vraag die we ons waarschijnlijk allemaal weleens hebben gesteld. In het ontroerende en troostrijke boek Stilte is iets levends van Chandra Candiani kun je het antwoord hierop vinden. Met haar poëtische taalgebruik heeft een uitzonderlijk boek geschreven over stilte en mediteren. In Candiani’s wereld is stilte niet niets, maar juist iets levends.

Vind de magie van de stilte en bestel jouw exemplaar bij Boekenwereld.com

bestel nu


6. Na regen komt zonneschijn

In Na regen komt zonneschijn deelt alex_elle in 15 lessen hoe je twijfel ombuigt naar zelfliefde. Wees sterker dan de belemmeringen op je pad, vind zelfvertrouwen en leef vanuit overvloed – wat het leven ook brengt. Warm, eerlijk, en vol inzichten over verlies, angst, lef, liefde en heling. Een heerlijke herinnering dat na regen altijd zonneschijn komt.

Bestel jouw boek vol zonneschijn met gratis verzending bij Boekenwereld.com!

bestel nu


7. Ik kan alles dus jij ook

ik kan alles dus jij ookIn dit boek leer je een aantal technieken, waardoor je zonder externe hulpmiddelen verschillende vormen van bewustzijn bereikt. Je ontdekt hiermee de natuurlijke wetten en hoe daarmee in balans te leven. De vijf principes komen van de sjamanen in de Andesgebergte.

Bestel jouw exemplaar vol kennis van sjamanen met gratis verzending bij Boekenwereld.com!

bestel nu

Leer de vijf principes kennen in dit artikel.


8. Help, ik val niet af

Ontdek in het boek Help, ik val niet af! van Vivian Reijs hoe hormonen ervoor kunnen zorgen dat je niet afvalt, en krijg weer grip op je gewicht. Want als je gezond en in balans bent, dan gaat afvallen vanzelf. Met veel informatie, de stap-voor-stap VIV-methode en recepten voor ontbijt, lunch en diner.

Bestel jouw exemplaar met gratis verzending bij Boekenwereld.com

bestel nu

Lees bijvoorbeeld in dit artikel wat stress en cortisol met jouw gewicht kunnen doen!


9. Vrienden worden met je lijf

Van lichaamsbewustzijn word je mooier en gezonder. Het verbetert je immuunsysteem, zorgt dat je begrijpt wat je lichaam wil, zorgt dat je meer geniet van het leven en geeft je een basaal gevoel van liefde. Dit boek helpt je bij het ontwikkelen van lichaamsbewustzijn, met heldere en praktische informatie, simpele oefeningen en boeiende verhalen. Een boek dat je leest voor je plezier, en waar je lijf je dankbaar voor is.

Word vrienden met jouw lijf en bestel dit boek bij Boekenwereld.com

bestel nu


10. Holistisch leven moeiteloos gelukkig zijn

Holisme als levensvisie houdt in dat je alles als één geheel ziet. Door je lichaam, emoties, geest, energie en ziel op die manier te benaderen, word je je als lezer steeds meer bewust van jouw ingenieus samenwerkende systeem. Je vindt informatie, oefeningen, meditaties, opdrachten en visualisaties. Je wordt hiermee zo toegankelijk mogelijk tot zelfonderzoek en zelfverrijking uitgenodigd.

Bestel Holistisch leven, moeiteloos gelukkig 5 bij Boekenwereld.com

bestel nu

Welke boeken staan op jouw zomer-leeslijst?

Laat het ons weten in een reactie onder dit bericht!

Boekentip van de redactie
(Te)veel voelen
€ 20,-

(Te)veel voelen

Imi Lo

Met (Te)veel voelen van Imi Lo ontdek je de begaafdheid onder je intense emoties en leer je om niet langer ‘teveel’ voor jezelf te zijn. Met behulp van haar diepgaande kennis en praktische adviezen zul je loskomen van je beperkende gedachten, ga je beter...

€ 20,-

Bekijk aanbieding

Deel dit artikel online
Lisa Ensing
Lisa Ensing

Als freelance redacteur en contentspecialist help ik de redactie van Inspirerend Leven met het plaatsen van de mooiste content. Verder ben ik freelance marketeer, levensgenieter en (Vinyasa) yogadocent. Ik hou enorm van de magische wereld van spiritualiteit en ik lees vaak meerdere spirituele boeken tegelijkertijd. Verder hou ik veel van moestuinieren, de natuur, mijn plantjes, lachen, gezond leven, fotograferen, filosoferen en fantaseren.

Reageer op dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
(Te)veel voelen
€ 20,-

(Te)veel voelen

Imi Lo

Met (Te)veel voelen van Imi Lo ontdek je de begaafdheid onder je intense emoties en leer je om niet langer ‘teveel’ voor jezelf te zijn. Met behulp van haar diepgaande kennis en praktische adviezen zul je loskomen van je beperkende gedachten, ga je beter...

€ 20,-

Bekijk aanbieding