Home Boekentips Boekenladder: 11 boeken over relaties

Boekenladder: 11 boeken over relaties

Door Melissa Nolten

Wil je meer weten over relaties, dan is deze boekenladder voor jou gemaakt! Deze 11 boeken geven je inzicht in hoe relaties werken, hoe ze niet werken en hoe je het beste in jezelf en je partner kunt halen. Praktische tips en adviezen helpen je op weg, of bieden een uitkomst wanneer dat noodzakelijk is. Stel jezelf open en haal wat jij kunt gebruiken uit deze boeken.

1. Houd me vast

file(12)

In Houd me vast maakt Sue Johnson je deelgenoot van haar baanbrekende en buitengewoon succesvolle programma voor het creëren van hechte en veilige relaties. Door middel van verhalen uit haar praktijk, gesprekstechnieken, oefeningen en verhelderend advies laat ze zien wat de zeven bepalende momenten in een relatie zijn en coacht ze je die momenten door zodat je een veilige en blijvende band creëert met je partner. Bestel het boek in onze webshop Boekenwereld.com voor €15,-


2. Liefdesbang

CUPPEN_liefdes+sticker

Met grote helderheid en openheid geeft Hannah Cuppen inzicht en laat ze zien welke stappen je kunt zetten richting meer eigenwaarde, zelfliefde en verbinding. Als jij jouw ‘liefdesbang’ bij de wortel wilt aanpakken om weer beschikbaar te worden (of te blijven) voor de liefde dan wijst dit boek jou de weg. Bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor €16,99.


3. Liefde in vele facetten

file(2)

Op inspirerende, heldere en tegelijk nuchtere wijze brengt Iteke Weeda het thema liefde in verband met andere levensterreinen. Ze schrijft over verliefdheid en vriendschap, seksualiteit en passie, angst en macht, onmogelijke en onbeantwoorde liefde, liefde ‘in meervoud’, relatiebreuk en liefdevol loslaten. Bestel het boek in onze webshop Boekenwereld.com voor €10,-


4. Relaties (e-book)

relaties

Dit boek gaat uitgebreid in op aanwijzingen om beter met onszelf en onze relaties te leren omgaan en helpt ons om relaties als een zegen te kunnen ervaren en niet als een straf. Zelfinzicht, werken aan jezelf, geduld en het ontwikkelen van een zuivere liefdeskracht zijn daarbij sleutelwoorden. Bestel het e-book voor €9,99 in onze webshop Boekenwereld.com.


5. Voorbij het narcisme

VOORBIJ HET NARCISME (RGB)

Dit boek geeft je inzichten, tips en vaardigheden en vertelt je hoe je de controle terug kunt nemen over je leven. Wanneer je narcisme leert herkennen en doorgronden, kan dit bij jou een aardeverschuiving teweegbrengen in je bewustzijn en het fundament vormen van een nieuwe identiteit en andere kijk op je leven. Bestel het boek direct in onze webshop Boekenwereld.com voor €17,99.


6. Tweelingzielen

ankhBOtweelingzielen.indd

Dit boek helpt ons de barrières en conflicten te overwinnen om uiteindelijk de liefde te vinden die ons heel maakt en ons weer verbindt met de bron waaruit alle zielen zijn voortgekomen. Bestel Tweelingzielen in onze webshop Boekenwereld.com voor €17,50.

 


7. Daten voor herintreders

9789021561851_LR_Daten_herintreders

Daten voor herintreders is hét boek voor mannen en vrouwen die uit een vaste relatie komen en opnieuw de ‘liefdesmarkt’ willen betreden en daarbij wel een duwtje in de goede richting kunnen gebruiken. Bestel het boek in onze webshop Boekenwereld.com voor €17,50.

 


8. Ik ben je moeder niet

ikbenjemoederniet

Waarom speelt de kindertijd nog een rol in veel relaties? Susanne Hühn geeft hierop in dit boek een antwoord. Ze schetst veel herkenbare voorbeelden uit haar eigen relatie en beschrijft zeven stappen om te leren omgaan met het innerlijke kind van jezelf én dat van je partner. Bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor €20,- met gratis verzending.


9. Lef in de liefde

lefindeliefde3.indd

Shakti Gawain laat je op haar eigen unieke manier je ervan bewust worden dat elke relatie een weg is naar meer inzicht en bewustzijn, genezing en groei. Bestel het boek in onze webshop Boekenwereld.com voor € 18,50.

 


10. Terugkeer naar liefde

Terugkeer naar liefde van Marianne Williamson is een regelrechte klassieker. Ze maakt op een stijlvolle en eenvoudige manier duidelijk dat liefde niet zomaar een gevoel of een emotie is, maar de ultieme waarheid van de schepping. Bestel het boek in onze webshop Boekenwereld.com voor €20,- met gratis verzending.


11. Thuiskomen bij elkaar

thuiskomenbijelkaar

Elke relatie biedt de mogelijkheid tot inspiratie en groei – vooral als we haar zien als gids en leraar. De psychologen Hal & Sidra Stone hebben een methode ontwikkeld waardoor mensen meer inzicht krijgen in zichzelf en elkaar: Voice Dialogue. Bestel het boek in onze webshop Boekenwereld.com voor €20,- met gratis verzending.


 

Laat een bericht achter