Boekentips

Reviews: ‘Hoe The Secret mijn leven heeft veranderd’

Door Redactie
Reviews: ‘Hoe The Secret mijn leven heeft veranderd’

Afgelopen week was het tijd voor de blogtour van het e-book Hoe The Secret mijn leven heeft veranderd van Rhonda Byrne. Iedere dag kwam een nieuwe blog online waarin een blogger haar mening over het boek deelde. Enkele bloggers verwerkten zelfs hun persoonlijke ervaringen met The Secret en de Wet van Aantrekking in hun blogs, wat een aantal mooie, inspirerende verhalen opleverde!

Wil jij ‘Hoe The Secret mijn leven heeft veranderd’ van Rhonda Byrne graag lezen? Bestel hier direct jouw exemplaar.

The Secret

In 2006 verscheen The Secret van Rhonda Byrne. Miljoenen mensen over de hele wereld lazen het boek of bekeken de film. In de afgelopen 10 jaar ontving Rhonda Byrne talloze verhalen van mensen die vertelden hoe de toepassing van The Secret hun leven ten goede had gekeerd. De meest indrukwekkende verhalen over de toepassing van de Wet van Aantrekking zijn nu samengebracht in Hoe The Secret mijn leven heeft veranderd.

Maryke Mondria

Maryke mocht de blogtour starten. Hoewel ze The Secret zelf niet heeft gelezen en dus ook niet kan zeggen dat het haar leven heeft veranderd, vindt ze het wel leuk om er dingen uit te halen. Ze denkt dan ook dat positief in het leven staan en geloven in iets dat je graag wilt, altijd kan helpen. Door het lezen van Hoe The Secret mijn leven heeft veranderd is ze erg nieuwsgierig geworden naar The Secret. Zo schrijft ze: “Als een boek ervoor kan zorgen dat mensen over de gehele wereld positiever worden, gaan geloven in zichzelf dan heb ik daar respect voor!”

Marieke van Woesik

Marieke schreef de tweede blog voor de blogtour. Ze had The Secret al eerder gelezen en vond het vooral leuk dat dit boek zich richt op positiviteit en dromen waarmaken. Toch vond ze Hoe The Secret mijn leven heeft veranderd nog leuker dan The Secret zelf! De reden hiervoor? Het boek bevat veel mooie verhalen van mensen die positiever in het leven zijn gaan staan vanwege een ommekeer in hun leven. “De focus ligt heel erg op positiviteit. Niet zeuren, maar doen. Stop met zielig doen en maak wat van je leven. Daar houd ik wel van.”

Dansen in de storm

Kim vond het vooral erg bijzonder om te lezen hoe iedereen The Secret op zijn eigen manier toepast, aangezien het niet altijd even makkelijk is de ‘theorie’ uit een boek toe te passen op je eigen situatie. Toch denkt ze dat vooral je eigen instelling bepaalt of iets wel of niet werkt. “Hoewel ik lang heel erg sceptisch ben geweest over The Secret, ben ik er wel achter gekomen dat het is wat je er zelf mee doet. Dit geldt eigenlijk voor elk zelfhulp-boek. Je kunt het lezen, er vervolgens niks mee doen… Of je kunt het lezen en kijken hoe jij het kunt toepassen op jouw leven.”

By Dagmar Valerie

Dagmar deelde op haar blog een persoonlijk verhaal over wat The Secret voor haar betekend heeft. Na het lezen van Hoe The Secret mijn leven heeft veranderd besefte ze pas dat ze de levensstijl van The Secret al veel langer toepast dan ze had verwacht. Ze had een bucketlist met grootse dromen die ze voor haar 25e levensjaar wilde realiseren. Inmiddels is ze 25 en zijn al haar wensen vervuld! Positief denken heeft haar dus veel moois gebracht. “Ik vond het ontzettend mooi om te lezen over deze The Secret ervaringen in dit boek die tot stand zijn gekomen door hoopvol en positief te zijn en te geloven in je dromen, jezelf, jouw omgeving… Het geeft een extra bevestiging hoe krachtig onze gedachtes zijn en het vormt een mooie motivatiebron om lang gekoesterde dromen na te jagen.”

Sanny zoekt geluk

Voor Sanny was The Secret een boek dat haar leven veranderde. Zo leerde ze dankbaar te zijn voor werkelijk alles, en te blijven doorzetten als ze iets écht wilde. Zelfs als je geen enkele vooruitgang ziet, is het volgens haar belangrijk om te blijven vertrouwen en te blijven geloven dat iets gaat gebeuren. Omdat de inhoud van The Secret haar inmiddels bekend was, was Sanny erg benieuwd naar Hoe The Secret mijn leven heeft veranderd: “Het lezen van de verhalen werkt super aanstekelijk, en is een motiverende manier om alle lessen uit the Secret weer vers in je hoofd te krijgen. Dit is een aanrader voor échte Secret-fans.”

Naoki

Sophie maakte al een tijdje gebruik van de Wet van Aantrekking, maar heeft door het lezen van Hoe The Secret mijn leven heeft veranderd weer nieuwe inzichten gekregen. Eén daarvan is het opschrijven van de doelen die ze wil bereiken, aangezien schrijven het visualiseren alleen nog maar krachtiger maakt. Ook gaf het boek haar een dosis inspiratie en motivatie om mee aan de slag te gaan. “Dit boek was een fijne reminder dat ik vooral door moet blijven zetten en moet blijven geloven, zodat ik nooit meer terugval in mijn oude patroon.”

Kortom: de blogtour heeft inspirerende en gevarieerde blogs opgeleverd! Ben jij naar aanleiding van deze blogtour ook benieuwd geworden naar Hoe The Secret mijn leven heeft veranderd?

Deel dit artikel online
Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Ademen tot in je ziel
€ 17,50

Ademen tot in je ziel

Marleen Hout

Adem jezelf gezond: alle ademwijsheid verzameld in één boek, 'Ademen tot in je ziel' van Marleen van den Hout

€ 17,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?