Gezin & Kinderen

In 3 stappen telepathisch communiceren met je kind

Door Leony
In 3 stappen telepathisch communiceren met je kind

Mijn zoontje (’N’) was een jaar of 1,5 en we waren samen aan het wandelen. Hij zag een ander kindje op een kleine driewieler fietsen. Gefascineerd bleef hij een tijdje staan kijken. “Dat zou ik ook wel willen!” Vertelde hij me telepathisch. Dus ik beloofde hem dat we zo’n fietsje voor hem zouden zoeken. Terug van de wandeling kreeg ik een berichtje van zijn vader die op dat moment in een andere stad was: “Hey, ik zat te denken. Misschien is het leuk als we een fietsje voor N halen.” N had naar ons allebei telepathisch gecommuniceerd dat hij graag een fietsje wilde. En we hadden het allebei opgepikt. Bewust, of onbewust als ‘spontaan een goed idee.’

Jij communiceert ook telepathisch met je kind

De kans is erg groot dat jij al regelmatig telepathisch communiceert met je kind. Misschien ben je je er niet bewust van. Maar heb je wel eens ‘zo maar een goed idee’ gehad om iets te doen voor je kind? Of een voorgevoel ergens over? Opeens een gevoel dat het niet goed ging met je kind? Of een sterk gevoel welke keuze de juiste was?

Vaak krijg je die gevoelens en ideeën niet zo maar. Het zijn berichtjes die je kind stuurt.

In mijn werk doe ik regelmatig telepathische sessies met kinderen. Ouders komen bij mij met een vraag over bijvoorbeeld gedrag van hun kind wat ze niet begrijpen. Of het idee dat het niet goed gaat met hun kind, terwijl ze niet precies weten wat er speelt. Ook kan het dat ze een keuze moeten maken voor hun kind, maar niet weten welke de juiste is. Wanneer ik vervolgens een mama vertel over mijn telepathische gesprek met haar kind, blijkt vaak dat de moeder zelf al een voorgevoel had wat klopte.

Zo was er bijvoorbeeld eens een moeder die bij mij kwam met de vraag of het beter was voor haar dochter om over te gaan naar groep 3, of om nog een jaar in groep 2 te blijven. Haar eerste gevoel was dat haar dochter het beste op haar plek zou zijn in groep 3. Maar toen de juf zei dat haar groep 2 de betere optie leek, begon ze te twijfelen aan zichzelf.

In mijn telepathische sessie met de dochter was ze heel duidelijk dat ze klaar was voor groep 3. Toen ik maanden later nog even contact had, bleek het daar ook hartstikke goed te gaan. De moeder had al goed aangevoeld en meegekregen van haar dochter dat ze naar groep 3 wilde. De sterke mening van de juf had alleen verwarring gebracht.

Energetische informatie pakketjes

Je pikt dus al heel vaak telepathisch dingen op van je kind. Maar hoe kun je dat meer en bewuster gaan doen?

Liever dan telepathisch communiceren noem ik het energetisch communiceren. Energetisch communiceren werkt niet hetzelfde als hardop met woorden praten. Energetische communicatie gaat met ‘informatie pakketjes.’ Niet woord-voor-woord, maar in een keer de hele boodschap. Sommige mensen pikken die boodschap op als letterlijke woorden maar vaker komt het eerst binnen als een gevoel of een beeld.

Telepathisch communiceren kun je dus ook zien als heel erg helder aanvoelen. Of als een uitbreiding van een sterke intuïtie.

Telepathisch communiceren met je kind: een stappenplan

Om bewust en duidelijk telepathisch te communiceren met je kind moet je dus helder kunnen aanvoelen. Daarvoor heb je innerlijke rust en stilte nodig. Zodat je subtiele signalen kunt gaan herkennen. Als je gevoelig bent, voel je vaak van alles van iedereen en neem je snel gevoelens over. Dan kan het erg druk zijn in jezelf. Of misschien leef je veel in je hoofd en zijn je gedachtes erg druk. En hoe vaak maken we als ouders nou echt tijd voor onze eigen innerlijke wereld Innerlijke rust en stilte kan dus even oefenen zijn, maar erg de moeite waard. En essentieel voor telepathisch communiceren.

Hier zijn 3 stappen die je kunt oefenen:

1. Terugkomen bij jezelf

Maak regelmatig even een paar minuten tijd voor jezelf en breng je focus in jezelf. Volg je ademhaling of focus je aandacht op je buik of hart bijvoorbeeld. Roep al je energie terug bij jezelf. Laat alles en iedereen even los. Adem bewust en diep en voel hoe je langzaam rustig en minder versnipperd wordt.

2. Gronden en voelen in je lichaam

Als je veel in je hoofd leeft of je (onbewust) niet veilig voelt, dan zit je vaak niet goed in je lichaam. Dan ben je niet sterk verbonden met je innerlijke gevoel. Om je intuïtie te versterken is het dus handig om goed verbonden te zijn met je lichaam en gevoel. Regelmatig een paar minuten heel bewust en diep ademhalen werkt erg goed. Rustige beweging kan daar ook bij helpen: wandelen, yoga, dansen. Het kan zijn dat er eerst allerlei emoties van jezelf omhoog komen die onderdrukt waren en nu ruimte krijgen. Dat kan even vervelend zijn, maar is heel gezond. Het helpt om er rustig doorheen te ademen en het er te laten zijn – zonder oordeel of er verder iets mee te hoeven doen. Alleen het gevoel voelen en daarheen ademen. Dan lost het vaak vanzelf op.

3. Laat het naar je toe komen

Als je dit een tijdje gedaan hebt en je merkt dat het al rustiger wordt van binnen, kun je naar de volgende stap. Adem eerst een tijdje rustig zodat je dicht bij jezelf bent. Dan kun je contact maken met je kind door aan hem of haar te denken. Het belangrijkste daarbij is dat je ‘het naar je toe laat komen.’ Niet met je aandacht naar je kind gaan, maar je aandacht in jezelf houden. Daar pik je subtiele signalen op. En terwijl je je aandacht in jezelf houdt en aan je kind denkt, kijk je of er een gevoel of gedachte bij je komt.

Op mijn website vindt je meer informatie en tools voor sensitieve kids & ouders.

Liefs,
Leony

Handboek voor overgevoelige kinderen

Handboek voor overgevoelige kinderen

Wil jij meer leren over wat er in het hoofd van overgevoelige kinderen omgaat, wat ze zien en wat ze voelen? Dan raden we het Handboek voor overgevoelige kinderen van Norma Prikanowski aan. Hierin geeft zij uitleg, achtergronden, tips, oefeningen en technieken. Bestel jouw exemplaar op onze webshop Boekenwereld.com.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij
Deel dit artikel online
Leony
Leony

Hoi, Ik ben Leony. Sinds 2008 werk ik met gevoelige, hoogsensitieve en nieuwetijdskinderen en hun ouders over de hele wereld. Ik help ouders hun kind nóg beter te begrijpen en hoe je je kind kunt helpen om rust, balans & harmonie in zichzelf te vinden. Daarnaast zijn bewustzijn & intuïtie grote passies en help ik mensen om meer verbonden met zichzelf en hun ziel te leven. Met meer zelfliefde, passie, plezier & inspiratie ❤️

Reactie
  1. ira J 14 november 2019 - 11:59
    Reply

    Aloha Leony, Heel interessant, dankjewel! Op je profielpagina staat je website als .com i.p.v. .nl, dan kom je niet op je website terecht. Dus ff aanpassen of .com laten linken naar .nl Hartengroet ❤ ira

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Ademen tot in je ziel
€ 17,50

Ademen tot in je ziel

Marleen Hout

Adem jezelf gezond: alle ademwijsheid verzameld in één boek, 'Ademen tot in je ziel' van Marleen van den Hout

€ 17,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?