Astrologie

Is jouw kind een Stier?

Door Irma van der Wijk
Is jouw kind een Stier?

Een kind dat stier is, is heel lief en aanhankelijk. Als baby vinden ze het heerlijk om geknuffeld te worden. Jouw kind heeft een grote behoefte aan zekerheid, regelmaat, orde en rust. Belangrijk voor jouw kind is, dat hij of zij opgroeit in een vertrouwde omgeving met vertrouwde mensen om zich heen. Een omgeving met zekerheden waarin jouw kind weet wat er die dag gaat gebeuren. Wanneer dit niet het geval is, dan kan een stier zich heel onzeker gaan voelen. Het is een kind dat altijd bij zijn of haar ouders wil zijn en heel liefdevol is naar iedereen in het gezin.

Als er teveel onrust is thuis, op school of ergens anders, dan kan jouw kind gaan huilen of dreinerig en geprikkeld worden. Hij of zij zit dan het liefste op zijn of haar kamertje om tot rust te komen.

Koppig

Een Stier is een van de koppigste tekens van de alle geboortetekens. Het is heel moeilijk om jouw zoon of dochter van gedachten te doen veranderen; als je dreigt met straf in wat voor vorm dan ook, zullen ze nog koppiger reageren.

Een kind dat stier is, kan erg verlegen of teruggetrokken worden als ouders lopen te “pushen” om dingen te doen die ze niet leuk vinden. Je kunt ze het beste met liefde behandelen. Met een zoen, knuffel en glimlach smelt hun koppigheid.

Jouw kind heeft ook een duidelijk besef van mijn en dijn: eigen speelgoed, dat ze met niemand willen delen, en een eigen kamer!

Een kind met het sterrenbeeld Stier wil van alles aanpakken en voelen. Hun zintuigen zijn sterk ontwikkeld. Alles wordt goed bestudeerd en vast gehouden. Het moet ook zorgvuldig gebeuren. Als jij ’s ochtends haast hebt om je kind naar school te brengen, dan lijkt het alsof hij of zij wat traag is. Ze gaan echter met alles bedachtzaam en zorgvuldig om, tot het veters strikken aan toe. Ze hebben gewoon wat meer tijd nodig voor de dagelijkse zaken.

Creatief

Kinderen met dit sterrenbeeld kunnen heel creatief zijn en vinden het heerlijk om te knutselen, te tekenen en te kleien. Vaak zijn deze kinderen harde werkers, zeker op school. Ze zijn heel gehoorzaam, maar soms ietwat traag van geest. Ze hebben de tijd nodig om dingen te doen. Jouw kind heeft een goed geheugen en vergeet nooit wat hij of zij gezien of geleerd heeft.

Stieren zullen ook eerst nadenken voordat ze op een situatie reageren. Dit lijkt minder flexibel, maar ze zijn bedachtzaam en hebben behoefte om alles van binnenuit te laten komen. Daardoor kunnen ze wat langzamer op gang komen. Als ze eenmaal aan de slag gaan, zijn ze echter bijna niet meer te stoppen.

Als ze opgroeien in een aangenaam en rustig huis, met veel liefde en weinig druk, dan zal jouw kind opgroeien tot een prachtig liefdevolle en betrouwbare zoon of dochter.

E-boekentip van de redactie: Het kleine e-boekje voor Stier (20 april t/m 20 mei)

Ontdek verrassende self-care tips voor jouw Stier! Op basis van je sterrenbeeld, de astrologische kenmerken van je zonneteken en de energie van het element waar het bij hoort, brengt Het kleine e-boekje voor Stier de kracht van de sterren en ware kosmische verlichting in je leven, met 122 self-care ideeën die speciaal voor de Stier op maat zijn gemaakt. Bestel nu en gebruik de sterren als jouw ultieme self-care gids!

 

 

Lees ook deze artikelen:

Deel dit artikel online
Irma van der Wijk
Irma van der Wijk

Astroloog en Lifecoach Irma van der Wijk werkt al ruim 35 jaar als Astroloog (Geboorte- en Jaarhoroscoop en Kinderhoroscoop), Gezinscoach (Gordon methode, respectvol communiceren met je kind), Management trainer en Loopbaanbegeleider. Met een horoscoop zet ik mensen in hun kracht. Laten zien wie je wilt zijn, los van blokkades, belemmeringen en overtuigingen. Vol in je kracht staan en van daaruit je leven leven. Ik adviseer altijd een astrologische reading waarin we zowel jouw geboortehoroscoop als je persoonlijke jaarhoroscoop/solaar bespreken. Jouw persoonlijke Jaarhoroscoop begint vanaf jouw verjaardag. Voor mij is Astrologie iedere keer weer een prachtige manier om inzichten te krijgen in mijn overwegingen en keuzes die ik wil maken en die ons bewust maken dat we in onze persoonlijke kracht moeten geloven en dat we dan die dingen kunnen doen die bij ons passen en dat we de flow van ons leven leren kennen. We gaan samen dieper in op jouw vragen en welke besluiten je kunt nemen. Met een astrologische reading krijg je zeker mooie inzichten.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Ademen tot in je ziel
€ 17,50

Ademen tot in je ziel

Marleen Hout

Adem jezelf gezond: alle ademwijsheid verzameld in één boek, 'Ademen tot in je ziel' van Marleen van den Hout

€ 17,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?