Home Astrologie Is jouw kind een Stier?

Is jouw kind een Stier?

Door Irma van der Wijk
stier

Een kind dat stier is, is heel lief en aanhankelijk. Als baby vinden ze het heerlijk om geknuffeld te worden. Jouw kind heeft een grote behoefte aan zekerheid, regelmaat, orde en rust. Belangrijk voor jouw kind is, dat hij of zij opgroeit in een vertrouwde omgeving met vertrouwde mensen om zich heen. Een omgeving met zekerheden waarin jouw kind weet wat er die dag gaat gebeuren. Wanneer dit niet het geval is, dan kan een stier zich heel onzeker gaan voelen. Het is een kind dat altijd bij zijn of haar ouders wil zijn en heel liefdevol is naar iedereen in het gezin.

Als er teveel onrust is thuis, op school of ergens anders, dan kan jouw kind gaan huilen of dreinerig en geprikkeld worden. Hij of zij zit dan het liefste op zijn of haar kamertje om tot rust te komen.

Koppig

Een Stier is een van de koppigste tekens van de alle geboortetekens. Het is heel moeilijk om jouw zoon of dochter van gedachten te doen veranderen; als je dreigt met straf in wat voor vorm dan ook, zullen ze nog koppiger reageren.

Een kind dat stier is, kan erg verlegen of teruggetrokken worden als ouders lopen te “pushen” om dingen te doen die ze niet leuk vinden. Je kunt ze het beste met liefde behandelen. Met een zoen, knuffel en glimlach smelt hun koppigheid.

Jouw kind heeft ook een duidelijk besef van mijn en dijn: eigen speelgoed, dat ze met niemand willen delen, en een eigen kamer!

Een kind met het sterrenbeeld Stier wil van alles aanpakken en voelen. Hun zintuigen zijn sterk ontwikkeld. Alles wordt goed bestudeerd en vast gehouden. Het moet ook zorgvuldig gebeuren. Als jij  ’s ochtends haast hebt om je kind naar school te brengen, dan lijkt het alsof hij of zij wat traag is.  Ze gaan echter met alles bedachtzaam en zorgvuldig om, tot het veters strikken aan toe. Ze hebben gewoon wat meer tijd nodig voor de dagelijkse zaken.

Creatief

Kinderen met dit sterrenbeeld kunnen heel creatief zijn en vinden het heerlijk om te knutselen, te tekenen en te kleien. Vaak zijn deze kinderen harde werkers, zeker op school. Ze zijn heel gehoorzaam, maar soms ietwat traag van geest. Ze hebben de tijd nodig om dingen te doen. Jouw kind heeft een goed geheugen en vergeet nooit wat hij of zij gezien of geleerd heeft.

Stieren zullen ook eerst nadenken voordat ze op een situatie reageren. Dit lijkt minder flexibel, maar ze zijn bedachtzaam en hebben behoefte om alles van binnenuit te laten komen. Daardoor kunnen ze wat langzamer op gang komen. Als ze eenmaal aan de slag gaan, zijn ze echter bijna niet meer te stoppen.

Als ze opgroeien in een aangenaam en rustig huis, met veel liefde en weinig druk, dan zal jouw kind opgroeien tot een prachtig liefdevolle en betrouwbare zoon of dochter.

Lees ook deze artikelen:

Boekentip: Astrologie

astrologieWat is een echte horoscoop en wat kun je er allemaal mee doen? In Astrologie ruimt Karen Hamaker-Zondag een aantal hardnekkige misverstanden rond de astrologie uit de weg. Ze kijkt naar wat de astrologie kan betekenen voor jezelf, je relatie, je kind, voor bedrijven, regeringen en voor financiële en economische tendensen. Ontdek hoe bruikbaar deze oude wetenschap voor NU is!

Ga zelf aan de slag met astrologie en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor €12,50.

Deze artikelen vind je vast ook leuk

Laat een bericht achter