Spiritualiteit

Ben jij een sterrenkind? (waarom zijn ze nu op aarde?)

Door Rebecca Campbell
Ben jij een sterrenkind? (waarom zijn ze nu op aarde?)

Ontdek in dit artikel van Rebecca Campbell, bestsellerauteur van onder meer Starseed, wat sterrenkinderen precies zijn. Misschien ben jij er wel eentje! “Zij hebben ervoor gekozen om hier te zijn, op dit cruciale moment in de geschiedenis, om de toekomst van de wereld waarin wij leven te beïnvloeden.”

Sterrenkinderen begrijpen dat ze verbonden zijn met de planten en de stenen, net zoals ze verbonden zijn met de zon, de sterren, de planeten en de maan.

Een multidimensionaal wezen

Ik geloof dat een sterrenkind iemand is die weet dat hij of zij een multidimensionaal wezen is en dat er meer achter het leven zit dan we hier op aarde zien. Een multidimensionaal wezen is iemand die weet dat hij of zij uit meer bestaat dan alleen een geest en een lichaam. Sommige mensen worden geboren met deze kennis, het zaadje in hen is al actief. Anderen zijn zich hier pas later bewust van.

Ik geloof dat veel sterrenkinderen hun oproep hebben gehoord om hun rol te vervullen in de dans van het leven en ervoor hebben gekozen om hier op dit moment in de geschiedenis te zijn. Het zaadje in hen is actief.

Sterrenkinderen kennen hun plek in het universum en zien dit leven als een momentopname in hun zielenreis. Ze weten dat ze een eeuwigdurend wezen zijn en deel uitmaken van een kosmische dans. Ze begrijpen dat ze verbonden zijn met de planten en de stenen, net zoals ze verbonden zijn met de zon, de sterren, de planeten en de maan.

Verlangen naar ‘thuis’

Veel mensen die zichzelf herkennen in de eigenschappen van een sterrenkind, hebben een belangrijke ontwaking meegemaakt op een jonge leeftijd. Zodra ze zijn ontwaakt, vinden de meeste sterrenkinderen het erg lastig om zinloze gesprekken te voeren of om zinloze banen of relaties te hebben. Ze weten dat er een reden is voor hun aanwezigheid hier en ze vinden het frustrerend hoe langzaam de mensen en systemen veranderen.

Veel sterrenkinderen geven toe zich extreem anders te voelen; alsof ze niet thuishoren in de wereld. Ze herinneren zich misschien ook een andere plek, zonder precies te weten waar die plek zich bevindt. Ze verlangen naar een plek of mensen die ervoor zorgen dat ze zich meer ‘thuis voelen’.

Missie: de wereld veranderen

Omdat sommige sterrenkinderen zich zo ‘anders’ voelen, proberen ze vaak een groot deel van hun leven om erbij te horen, of ze bevinden zich in een soort spirituele ‘kast’. Maar je gaat tegen je ziel in door jezelf te dwingen iets te zijn wat je niet bent. Hoe meer je dit doet, hoe meer afgezonderd, ongezien en alleen jij je voelt. Hoe meer jij je unieke eigenschappen omarmt en de wereld laat zien wie je bent, hoe makkelijker het is voor anderen zoals jij om je te vinden en om een leven te creëren voor jezelf waarin je trouw bent aan je ziel en jezelf. Hoe meer jij jezelf verbergt, hoe meer je je alleen en niet op je plaats voelt.

Ik geloof dat de reden waarom je op aarde bent, is zodat je ziel ervaart hoe het is om in een mensenlichaam te zitten. Die ervaring zorgt ervoor dat je ziel nieuwe lessen leert en kan groeien. Sommige zielen zijn hier om persoonlijk te groeien en andere om de mensheid te helpen groeien, maar er zijn ook zielen die dat allebei doen. Iets wat ik een ‘dubbele missie’ noem. Ik geloof dat sterrenkinderen zielen zijn die zo’n dubbele missie hebben. Zij hebben ervoor gekozen om hier te zijn, op dit cruciale moment in de geschiedenis, om de toekomst van de wereld waarin wij leven te beïnvloeden.

Je ziel belichamen

Voor mijn werk probeer ik mensen altijd een belichaamde ervaring te geven van hun ziel. Om ze te helpen alle delen van hun ziel op te roepen, om volledig thuis te zijn. Ik geloof dat het oprecht belangrijk is om je spirituele ervaringen samen te voegen. Om je ziel volledig te belichamen. Dus als je de drang voelt om buiten je menselijke ervaring te treden, moet je werken aan de belichaming van je ziel en je volledig bewust worden van alle delen van je ziel.

Wil je ontdekken wat jouw zielsgaven zijn?

Wil je erachter komen wat jij hier komt doen op aarde en waarom jij steeds tegen dezelfde dingen aanloopt? De online cursus Zelfinzicht in je ziel van Rebecca Campbell kan je hierbij helpen. Ga met het interactieve werkboek aan de slag om steeds meer tijd met jouw ziel door te brengen en zo jouw hoogste potentie te behalen.

Bestel de cursus en ontdek de blauwdruk van je ziel.

bestel nu

Starseed

Starseed

Dit is een fragment uit 'Starseed' van Rebecca Campbell. In dit boek helpt ze je met het blootleggen van de kosmische oorsprong van je ziel. Je begrijpt eindelijk waar je vandaan komt en waar je in deze roerige tijd naar toe gaat. Je vindt diepe verbinding en hoeft je niet meer alleen te voelen. Je herinnert je waarom je juist nu hier bent, in een cruciale fase van de menselijke ontwikkeling. Deze spirituele gids is een aanmoediging voor het integreren van het mystieke in het alledaagse.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Lees ook deze artikelen:

Deel dit artikel online
Rebecca Campbell
Rebecca Campbell

Rebecca Campbell is een mystica, spirituele creatieveling en visionair die mensen hun zielsmissie wil laten ontdekken. Ze is de bestsellerauteur van diverse boeken, kaartensets, cursussen en workshops.

Reacties
  1. Vivienne Baert 14 november 2021 - 23:33
    Reply

    Wie ben ik? En waarom ik? Sinds mijn geboorte heb ik de gave om mijn eigen lichaam of dat van vrienden of familie op een wonderbaarlijke manier te helen en dit meestal zelfs na een paar minuten. Sinds mijn 70ste ben ik er mij van bewust dat ik dit ook kan door handoplegging via een foto bij ongeneeslijk zieke personen over de hele wereld. Vivienne uit St Niklaas

  2. José Hagedorn 27 augustus 2023 - 08:04
    Reply

    Wat een prachtige gave Vivienne. Zelf heb Reiki geleerd en merk dat ik heel direct naar de plek met mijn handen toe kan en heb hele mooie ervaringen gehad, óók met dieren. Nu ben ik zelf ziek en het is moeilijk mijzelf te helpen. Misschien een mogelijkheid voor u om mij te helpen? Met warme groet, José

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Ademen tot in je ziel
€ 17,50

Ademen tot in je ziel

Marleen Hout

Adem jezelf gezond: alle ademwijsheid verzameld in één boek, 'Ademen tot in je ziel' van Marleen van den Hout

€ 17,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?