Spiritualiteit

Zie jij vaak 11:11? Dit betekent het voor jou

Door Kate Rose
Zie jij vaak 11:11? Dit betekent het voor jou

Was het 11:11 toen je op de klok keek? Dit heeft een speciale betekenis. Misschien valt het je wel eens op dat je een nummerreeks vaak voorbij ziet komen. Elke nummerreeks heeft een andere betekenis en kunnen per persoon verschillen. Een van de bekendste nummerreeksen is 11:11. In dit artikel vertelt Kate Rose, auteur van De drie grote liefdes in je leven, je wat de betekenis hiervan is.

‘11:11 is dat het universum zichzelf uitschakelt en zo jou laat zien waar je je bevindt.’ – Abraham Hicks

Betekenis van 11:11

11:11 heeft een bijzondere betekenis. Volgens de numerologie hebben oude zielen vaak verjaardagen met hogere trillingen, zoals dubbele cijfers. Het zijn ook diezelfde individuen die meestal meer afgestemd zijn op de boodschappen die het universum je door middel van nummerreeksen stuurt.

Elke nummerreeks heeft een andere betekenis en ze kunnen ook per persoon enigszins verschillen. De nummerreeks 11:11 is de bekendste en valt het vaakst op, omdat die namelijk verschijnt op klokken, kentekenplaten en bonnetjes. Veel mensen doen een wens als ze dit nummer zien, maar de meesten begrijpen het belang van de reeks niet.

Volgens de numerologie bezit het getal 11 de kwaliteiten van geduld, eerlijkheid, spiritualiteit, gevoeligheid en intuïtie. Bovendien is de reeks idealistisch en medelevend. De mensen die zich aangetrokken voelen tot het getal 11, zitten op een ander energieniveau dan de meeste mensen, en als twee mensen samenkomen die allebei deze energie hebben, vatten ze bijna vlam.

Lees ook: Engelengetallen: waarom bepaalde getallen steeds in je leven opduiken

Wake-up call

11:11 is de manier van het universum om je aan te sporen aandacht te schenken aan je hart, ziel en je innerlijke intuïtie. Het dient als een wake-up call, zodat je geen kansen mist in dit leven. Als je deze specifieke volgorde van getallen ziet, betekent het dat het universum je ogen probeert te openen zodat je meer aandacht besteedt aan de synchroniciteit om je heen.

Heb je ooit aan iemand gedacht die je op dat moment plotseling belt of sms’t? Of je ziet hun naam ergens staan of je ontmoet mensen die dezelfde naam hebben? Loop je iemand tegen het lijf aan wie je bewust of onbewust hebt gedacht? Het is geen toeval als dat gebeurt, maar synchroniciteit. Het universum probeert je de weg te wijzen door middel van kleine tekens, maar je zult zelf moeten luisteren.

Lees ook: De verborgen wijsheid achter engelengetallen: waarom je steeds dezelfde cijfers ziet (000 t/m 999)

De groei van je ziel versnelt

Als je 11:11 ziet, is dat ook een teken dat de groei van je ziel versnelt, wat betekent dat je misschien al snel het leven leeft waar je alleen nog maar aan gedacht hebt. Je innerlijke wereld is aan het veranderen en mensen of gebeurtenissen komen misschien onverwachts in je leven, maar wel op het juiste moment.

Veel mensen denken dat ze het beter weten dan het universum, maar het universum zal nooit iets op je pad brengen waar je nog niet klaar voor bent. Het feit dat je denkt dat je ‘klaar’ bent, is toch maar een illusie. Niemand is ooit echt ergens klaar voor. Je hoeft alleen maar vertrouwen te hebben dat alles met een reden gebeurt en dat alles zal uitpakken zoals het bedoeld is.

Tweelingvlam en 11:11

11:11 is ook het teken dat je tweelingvlam zich in je leven manifesteert of zal manifesteren. Het bestaan van tweelingvlammen is een esoterisch concept dat een unieke zielsverbinding tussen twee mensen beschrijft. Men gelooft dat de relatie tussen tweelingvlammen eeuwig duurt tussen twee geliefdes. Meer over tweelingvlam en 11:11 lees je hier.

Als je 11:11 ziet, betekent dit dat je tweelingvlam zich elk moment aan je kan tonen in je leven. Jullie zijn je misschien allebei bewust van het moment dat gaat komen waarop jullie energie samenkomt. Je voelt dan namelijk aan dat iets op het punt staat te gebeuren. Je wordt je meer bewust van de subtiele energie om je heen en de onzichtbare draad waarmee iedereen in de wereld verbonden is.

Lees ook: De betekenis van 11:11: dit zegt het over de ontmoeting met je tweelingziel

Gids

Ook kun je zelfs een spirituele gids tegenkomen die je helpt om bij je tweelingvlam te komen. Deze gids kan het universum zijn of zelfs een van de zielen die de aarde al hebben verlaten.

Het belangrijkste wat je moet doen als je 11:11 ziet, is aandacht besteden aan de tekens die je krijgt, de dromen die je hebt en om natuurlijk altijd een wens te doen.

Geschreven door Kate Rose

De drie grote liefdes in je leven

De drie grote liefdes in je leven

In De drie grote liefdes in je leven, soulmates, karmische partners en tweelingzielen van Kate Rose leer je onderscheiden tussen drie soorten liefdes die je in je leven kunt hebben en de lessen die zij met zich meebrengen om de Ware te kunnen ontmoeten. Ontdek waarom je vorige liefde niet de Ware bleek te zijn en het verschil tussen verschillende soorten liefdes.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Lees ook deze artikelen:

Deel dit artikel online
Kate Rose
Kate Rose

Kate Rose is kunstenaar, vrije geest, relatie-expert, coach en spreker. Ze schrijft over relaties en de liefde voor diverse toonaangevende bladen en blogs.

Reacties
 1. Esther 24 februari 2021 - 19:36
  Reply

  Wat betekent het als diegene die je leuk vind en waar je aan denkt je belt om 01:11 op 14-02 (Valentijnsdag dus)? Ik heb dit laatst gehad maar door omstandigheden is het contact nu even stil gevallen maar denk wel veel aan hem. We hebben vaker berichten gestuurd naar elkaar op tijden met dubbele cijfers. Zowel hij naar mij als ik naar hem.

 2. Jacky 22 april 2021 - 10:18
  Reply

  Volgens de numerologie hebben oude zielen vaak verjaardagen met hogere trillingen, zoals dubbele cijfers. Dit was nieuw voor mij, ik ben 6-9-1966 geboren, bij elkaar maakt dat 10, ik ben 22.10 geboren en ik zie het getal 10.10 heel vaak. Zo mooi om te zien hoe dat allemaal bij elkaar past.

 3. Mariska van Luin 7 oktober 2021 - 11:24
  Reply

  Wat grappig om te lezen Jacky. Mijn geboortedatum is 06-06-1966, geboren om half 6 in de ochtend. Nu ik weer uit en crisis begin te komen zie ik plots ook dikwijls weer dubbele tijd nummers.

 4. Thérèse 23 januari 2022 - 19:22
  Reply

  Ben geboren 11-11-1951 heb deze week nog ergens getallen gezien met heel veel 11 dacht nog is bijna mijn geboortedatum, heb wel mijn Tweelingvlam ontmoet verleden jaar ben er 6 maanden mee omgegaan maar hij heeft het contact 3 maand geleden verbroken heb me in heel mijn leven niet zo goed bij iemand gevoeld vindt het echt jammer.

 5. Britt 2 juli 2022 - 11:33
  Reply

  Een duidelijke informatieve site. Een waar je kan lezen en kan bezinken. Ik krijg hier niet het gevoel TREK EEN GRATIS KAART BLABLABLABLA ENZ. Commerciële bende. Ik heb wat met nummers data’s maar ook gelijke getallen. Je site is genoteerd om verder te lezen. Harte groet, Britt Hele fijne site. Ik heb de site

 6. Rowana Vander Beke 21 juli 2023 - 09:15
  Reply

  Ik zie veel synchrone nummers vooral bij 1 persoon waar dat ik dan met chat, echt zot veel.. daar buiten om ik het sowieso veel tegen 🥰

 7. amin irani 24 november 2023 - 21:59
  Reply

  Hallo, ik zie het getal 11:11 al een jaar. Ik zie het elke dag. Meestal slechts 11, inclusief op het werk, politiebord, kentekenplaten van auto's, evenals de klok en vele andere plaatsen. Help mij alstublieft of begeleid mij wat ik moet doen

 8. Ruth Verbeken 27 januari 2024 - 10:32
  Reply

  Mijn zoon is geboren op 09/09 en mijn dochter op 06/ 06...Ikzelf op 10/ 09/ 1980😊

 9. Aferdita Ajasllari 8 maart 2024 - 11:13
  Reply

  Ik ben geboren 09-09-1954 wat betekent dat?

 10. Sandra Metselaar Schotanus 21 mei 2024 - 20:21
  Reply

  13-02-1977 Wat heeft deze datum te betekenen?

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Tarot voor jezelf
€ 23,50

Tarot voor jezelf

Annick Damme

Tarot helpt je je leven te duiden: geef vorm aan je eigen toekomst met 'Tarot voor jezelf' van Annick Van Damme

€ 23,50

Bekijk aanbieding

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Ontvang elke week de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop, boekentips en nog veel meer! Ruim 80.000 lezers gingen je al voor

Even geduld aub...

Bedankt voor je inschrijving

Het lijkt er op dat je al ingeschreven bent?